Untitled Part 31

1.4K 55 0
                                    

Megbeszéltünk egy hatásos belépőt. Ez úgy zajlik majd hogy: Először Nash lép ki, aztán mi lányok kitesszük a lábunkat és egyszerre lépünk ki. Hatásos lesz, kíváncsi vagyok ki mit mondd majd. 

Suliban:

Megvolt  a belépő mindenki tátott szájjal nézett minket. Adam engem nézett...

-Nem tetszik nekem annyira, van nála jobb. Ha akarod a tiéd lehet-súgta nekem Kim, aztán össze nevettünk. Elkezdtünk bemenni az osztályba, a tömeg jött utánunk.  Első óra metek aztán irodalom.. Irodalom után szólt a hangos bemondó.. Mit akarnak mindig? Ch..

-Kedves diákok! Holnap iskolai bál lesz. Párok jöhetnek csak be, unokám viszont ha akarsz és barátnőid egyedül is jöhetnek-tette hozzá, miközben elégedetten vigyorogtam- a megjelenés szigorúan kötelező! A lányok menyasszonyi ruhában, a fiúk férj-nek kell megjelenni-mondta nagyi. A szünetekben minden fiú jött oda hozzám sorba.. 

Mindenki csendben volt az osztályba csak azt lehetett hallani ahogy megkérdezik majd sorra elutasítom őket.. Minden lány irigy volt, a fiúk az osztályba is biztos próbáltak volna, de kilóméteres sor van. Bejött nagyi..

-Unokám itt mi folyik?-kérdezte nevetve.

-Mindenki jön hozzám kérdezni-nevettem el magam-hosszú a sor?-kérdeztem fáradtan. Ő csak nevetve bólintott.

-Hát mivel te vagy a legszebb ezért szenvedj kicsit. Szép a ruha. Büszke vagyok rád-mondta 

-Köszönöm.

-Sz-i-a-köszönt dadogva egy 9.

-Ne dadogj. Meg se kérdezd, 9. végképp nem megyek el-mondtam az arcába-KÖVETKEZŐ-ordítottam.  Következő 4 darab fuck boy volt aki 12. volt.

-Hello cica. Eljössz velem?-nyalta meg a szája alját. Segítségkérően néztem a lányokra ők csak nevettek. Néztem a fiúkra ők is. Köszz...

-Hello édes. Kopj le-mondtam komolyan. A többiek már fuldokoltak a nevetéstől.. már több mint 70 embert küldtem el.

-MINDENKI VISSZA MEGY A TERMÉBE. 2 ÓRA SZÜNETET KÉREK-mondtam kiabálva. Egyből el is mentek. Mindenki elkezdett nevetni.

-Kössz a segítséget de tényleg-forgattam meg a szemem nevetve..

-De figyelj már Rose. Túl csinos vagy mindenki téged akar. Most vagy igent mondasz egy szerencsétlennek, vagy egyedül mész vagy esetleg az osztályból mondasz valakinek igent-mondta Carl.

-Nem mondod, hogy innen is mindenki engem akar-szörnyülködtem. Ők csak bólogattak és nevettek. Rá néztem Kimre. Bólintott.. Hát vagy Adam vagy Carl....

-Jóh, osztályból megyek, és kész. Könyörgöm csak ne jöjjenek többen-mondtam fáradtan. Aztán elnevettem magam.

-Matt, hívd ide nagyit, és mondd meg neki hogy hozzon mikrofont vagy mi az. 

-Köszönöm nagyi. 

-MINDENKI IDE FIGYELJEN. NE jöjjetek többen, mert az osztályból megyek valakivel. Próbálkozzatok másnál. Kössz a megértést viszlát.-mondtam majd kinyomtam ezt a szart.

-Elfáradtál?-kérdezte nevetve nagyi.

-Cak egy kicsit fáj már a lábam a tűsarkúba.. Áhh..semmiség. 

-Jó. Adam-mondtam kímélt hangon. Ő csodálkozott majd bólintott. 

-Hogy hogy vele mész?-kérdezte Petra. Mindenki csodálkozva nézett.

-Jajj fogd már be a pofád! Neked nem mindegy? Amúgy meg azért mert őt ismerem a legjobban és benne megbízok. Utána viheted Sophiet is ha akarod. Vagy ott maradsz nálunk nekem mindegy. 

-Köszönöm Rose-hálákodott.

-Ne szokj hozzá. Jó. Lányok maa vásárolni megyünk esküvői ruhát.. Jó nagy fodor, stb.. Adam ajánlom hogy szmokingban gyere, és légy helyes-mondtam neki. 

-Akkor mindenki hazaaa, lányok irány vásárolni. VÁRJATOK-itt mindenki megállt.

-Kinél van egy szanda? Meghalt a lábam-és itt elkezdtünk nevetni..

Elmentünk vásárolni,

A Maffia feje (BEFEJEZETT)Where stories live. Discover now