Untitled Part 22

1.6K 53 0
                                    

2 nap telt el. 2 nap. Épp hogy változott valami. Éjjelente sír, de már sajnos kevesebbet eszik. Néha sétálgat de sokszor össze esik mert gyenge. Voltunk a kórházba,de mindig azt mondják, hogy egyen sokan. Kössz, sokra megyek vele. 

Ruha

Smink:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Smink:

Meg egy fekete magassarkú

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Meg egy fekete magassarkú. Anya többet van itthon, mert nagyon fáradt, ugyan is most már tényleg könyvelő lett, és rengeteget dolgozik. Sophit még mindig cipelnem kell, nem mindig hajlandó letenni.  A suliba autóval mentünk, és most gyalogolni próbált Sophie.

-Szegény miért nem tud járni?-kérdezte Alex, és mindenki türelmesen figyelt. 

-Sajnos egyre kevesebbet eszik, ezért gyengébb lett. Voltunk kórházban, csak azt mondják hogy egyen sokat. De nem érek el vele semmit-sóhajtottam. A cicababák valamit suttogtak egymás között, aztán mindegyik gúnyosan erre fordult. Nem tetszett nekem ez. Hirtelen jött az hogy elém lépett egy csatlós, kitépte a kezemből a húgom, és az ablakhoz emelte, de nem nyitotta ki.

-Azonnal add vissza a húgomat-kiabáltam neki. Mattra néztem, ő csak bólintott. Elővettem a fegyvert. Csak nevetett rajta.

-Azt hiszed beveszem hogy igazi a fegyvered? Buborékot fúj vagy mih?-nevetett össze a többivel. Húgi nem tudott kiszabadulni tőlük, muszáj valamit  csinálnom.

-Hát persze, hallgasd meg-kiabáltam neki. Bele lőttem egyet a falba, ő kikerekedett szemmel nézett rám. 

-Adam menj-kiabáltam neki. Oda szaladt a húgomhoz és kivitte a lányok mentek vele mert nem tudna elbánni egy 7 évessel. Közel mentem a csatlóshoz és lelőttem. Intettem Mattnak így elhúzta onnan. Csak az osztály látta, és behúzott nyakkal figyeltek.

-Ha erről bárki is szólni mer, meghal-közöltem szépen. 

Végeztem az órákkal aztán haza jöttem. Sophie aludt rajtam, és a végén én is elaludtam.

Hello! Ez most egy rövid rész lett, de remélem tetszik:)

A Maffia feje (BEFEJEZETT)Where stories live. Discover now