47

1.3K 50 0
                                    

FOLYTATÁS:

Lementünk és a húgi egyből Cam ölébe ugrott, és ő csak csodálkozott. Én csak rá kacsintottam, majd mentem a konyhába 2 adag csoki fagyiért.

-Tessék húgi, ezzel jobb lesz-oda adtam neki az egyik adagot, én meg elkezdtem enni a másikat.

-Öhm..miért is kell fagyit etetni vele?-kérdezték a fiúk.

-Szerelmi bánat ellen mindig fagyit kell enni-mondtuk kórusba a lányokkal..

-Aha, magyarázatot kérnék hogy egy 1. mért van szerelmi bánata, és Rosenak miért ha itt van Cam-kérte James. Én csak kuncogtam.

-Mert a srác csúnyán beégette őt, én pedig mivel a nővére vagyok természetes hogy eszek vele fagyit-mosolyogtam-nah akkor. Cam ő itt a húgom, Sophie ő a barátom Cam-mutattam gyorsan be őket. Sophie egyből átölelt a nyakát majd hozzám fordult és azt mondta:

-Jó választás-mondta mosolyogva. Én csak nevetve biccentettem-Rosyyyy-mondta nyavajogva és mindenki felénk nézett.

-Kaphatok egy ilyen szép fürdőruhát mint ami neked van?-kérte könyörögve

-Persze, pirosba jó lesz?-kérdeztem, ő csak bólintott. Én lehoztam ugyan azt, és ki akartam volna szedni belőle a szivacsot de nem engedte.

-Nem kell kiszedni, jó az úgy-mondta vigyorogva. Én csak bólintottam. Levetkőztettem majd rá adtam. Hatalmas volt rá

-De nem tölti ki semmi a nagy helyet-mondta szomorúan. Itt felvettem az ölembe..

-Ne szomorkodj jó? Majd később kifogja-mosolyogtam rá bíztatóan a lányok pedig bólogadtak a fiúk pedig kíváncsian néztek.

-De mikor? Majd annyi évesen mint neked?-kérdezte szomorúan.

-Hát bízzunk abban hogy nem, és hogy neked később fog megjönni-nevettem el magam-nem jó ám dolog. Örülj amíg nem vagy akkora mint én és nincsenek ilyen dolgaid-mondtam komolyan.

-De miért?

-Nézd a jó oldalát, szaladgálhatsz ruha nélkül, leveheted a pólód ha meleged van. Ha nagylány leszel ilyet már nem csinálhatsz, és sajnos már régóta mi lányok se-mondtam mosolyogva. Ő csak bólintott majd felfutott. Én fáradtan kifújtam a levegőt..

-Mióta érdekli őt ez a téma?-kérdezték

-Pár hete. Olyan akar lenni mint én, de én nem szeretném. Nem akarom neki a pirosat mert fájdalmas lesz neki. Ráadásul normálisabb ruhákat hordjon ne ilyen fürdő ruhákat-mondtam

-Azért milyen jó lenne ha nem lenne rajtad bikini-mondta suttogva Cam. Azt hitte nem hallom de meghallottam. Jól nyakon vágtam

-Álmodban szívem-mondtam neki nevetve.

-Jó na, majd eljutunk odáig is-mondta nevetve, és én is nevettem.

-De a mensi így fáj?-kérdezte Cal

-Megmondjuk neked hogy milyen-kezdtük egyszerre, és folytattuk-fáj a hasad, nem tudsz felkellni-itt elkezdtük egyszerre sorolni-van még kérdés?

-Huu, ez iszonyat para volt. És örülök hogy nem vagyok lány-mondta Cal. Mi csak bólintottunk, viszont kattant a zár. Adam haza tért de nem egyedül ahogy halljuk. Túl ismerős volt a hangja..nem tetszett.. Beléptek az ajtón..és jól tudtam.

A Maffia feje (BEFEJEZETT)Where stories live. Discover now