68

1.1K 56 6
                                    

Ma reggel szerencsére haza engedtek, így elkészültünk gyorsan...vagy is akartam volna, ha nem fájt volna ennyire az alsó részem...Na igen..mindenről beszámoltak nekem kivéve erről... Behozták a kicsi Miat, és mindenki körbe ugrálta...na ezzel sokra megyek. Szerencsére Noah segített, így nem kellett egyedül szenvednem.. Nagyon fáradt vagyok... Gyorsan felöltöztem és haza vittük a pici hercegnőmet, egész úton aludt :)Haza értünk, gyorsan megfürödtem majd mentem, mert elkezdett sírni....Jó lesz, én érzem..
Pár nap elteltével:
  Eljött az idő, hogy bemutassam Mia Hill-t az osztálynak..Betettem a gyerekülést előre a kocsiba, majd  Mia-t, és elindultunk. Egész úton a pici kezével az én nagy kezemet markolászta... Egyem meg a kis szívét...Jobban szeretem mint bárki mást a világon.. Sose fogom hagyni, hogy bántsák, vagy bárki elvegye tőlem. Lassan kiszedtem és bevonultam a suliba...Mindenki engem nézett, hogy mit keresek bent a suliba egy gyerekkel...És hogy hova tűnt a hasam...Na szerintetek hova? Megszültem..istenem ilyen hülyéket..Bekopogtam az osztályba majd hatásosan beléptem.. Senki nem tudta, hogy bejövök így mindenki meglepődött.. Nagyi volt bent, ő tartja helyettem az osztály főnöki dolgokat..

-Sziasztok-suttogtam, nehogy felébredjen édesem. Oda mentem Noahoz, loptam egy csókot és a kezébe adtam Mia-t.. 

-Hogy hogy bejöttél?-kérdezte...mindenki figyelt.

-Úgy éreztem, ideje bemutatni az én pici hercegnőmet.. Mia Hill-mondtam mindenkinek...de leginkább Cam-et figyeltem..  

-De...én nem Hill vagyok-mondta normál hangerőbe, és felébresztette a kicsit. Mérgesen néztem rá, de megfogtam a kicsi kezét, és megnyugodott...

-Tudom..de nem fogom a te nevedet adni.. remélem megérted-mondtam neki, ő meg bólintott... Oda adtam Cam kezébe...hisz eredetileg még is csak az övé..de az ujjam nem engedte el..

-Anya pici hercegnője-mondták a lányok, és ez volt a nap szava...Tényleg az én pici hercegnőm, és szerelmem egyben.

A Maffia feje (BEFEJEZETT)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora