58

1.1K 50 2
                                    

Hétfő reggel:

Jöhet a szépséges megbeszélés...ezt nem fogom annyiba hagyni...

Ruhám:

Smink:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Smink:

Sophie már elment

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Sophie már elment...nézzük azt a jó reggelt... Lemegyek, és pont falják egymást..Úgy van neki, ma se eszek..

-Jó reggelt-mondtam gúnyosan, majd gyorsan elugrott anyum onnan... Rich kikerekedett szemmel nézett rám, kis hiszékeny..azt hitte anyunak jó kislánya van..

-Hogy öltözködöl te? És még terhes is vagy?-kérdezte Rich..

-Pont így, mindig így öltöztem.. Ha nem tetszik így jártál, nem fogok máshogy viselkedni csak mert te betoppantál pár percre az életembe-mondtam a szemébe..-és te felettem nem fogsz parancsolni-mondtam emelt hangon..

-Kislányom-mondta anya, könnyeivel küszködve..most sajnálom, nem akarom, hogy sírjon-kérlek...viselkedj-mondta szipogva...

-Anya-kezdtem sóhajtva-tudod, hogy szeretlek de ezt most nem tudom ilyen könnyen megbocsátani...nem szóltál róla, sőt nem is említetted, ugye ezt nem vártad el?-kérdzetem szemrehányóan...

-Hogy beszélsz anyáddal?-kérdezte emelt hangon Rich..

-Ha nem tetszik, megölhetlek, és akkor nem hallod-mondtam gúnyosan..-gondolom, nem tudod hogy a maffiába vagyok-mondtam gúnyosan...Csengettek..tuti a lányok azok, meg Nash hisz tegnap nem aludt itthon...Anya gyorsan ment kinyitni, azt hiszi majd letudnak állítani.. Fegyvert fogtam Rich-re....  Nash se fogadja el őt... Ő se tudott róla.. Bele lőttem a falba,pont a feje mellé..
FOLYTATÁS LESZ!

A Maffia feje (BEFEJEZETT)Where stories live. Discover now