51

1.2K 48 1
                                    

FOLYTATÁS:

Egyből csend lett, tudták itt balhé lesz.. Nem is kicsi.. Elém álltak majd elkezdődött a mi kis beszélgetésünk..

-Miért fogod mindig a hasad? Tudjuk hogy híztál de mért a hasad fogod?-kérdezte nyávogva..

-Mért nem foghatom a hasam? Jah, és kössz már elmondtátok hogy híztam. Mehettek is tovább-mondtam majd védtem a hasam..ösztönös volt..

-ÁLLJ!-ordította-te terhes vagy-mondta csodálkozva... Körbe néztem, mindenki nézett figyelmesen.. A lányok bólintottak hogy mondjam el.. Igaz bajom nem lehet.. itt van Matt is.

-Tényleg? Na nee-ámultam el-szerinted mért fogom a hasad? és mért védem?-kérdeztem felháborodottan..

-Kitől?-ordította hisztérikusan.. Cam a mi osztályunkban van..sajna..

-Nem mindegy az neked? Lényeg hogy én tudom-ordítottam vissza felé, majd intettem Mattnak, hogy fogja le.. Nem akarom hogy megüssön. 

-Ezért nem akarod, hogy bunyó legyen..hisz ért a gyereknek-mondta halkan..a szemembe nézve. Én csak bólintottam.

-Gratulálok, tiszta szívből..tényleg. És nem fogok beléd kötni..-mondta őszinte mosollyal..

-Köszönöm..de hogy hogy?-kérdeztem kíváncsian..

-Szeretem a gyerekeket..sose akarnám, hogy rossz legyen nekik-mondta szét tárt karokkal.. Én csak bólintottam majd leültem a tanári asztalhoz...hisz ofő lesz. És pont akkor kezdett el fájni kicsit a hasam, és a hátam. Egyből jött Nash, és segített odáig elvinni. Én egy hálás mosollyal néztem rá..

-Van valakinek kérdése?-kérdeztem feszengve...nem szeretnék erről nagyon beszélni...hisz nem szeretném elárulni ki az apa...

-Milyen vagy otthon? Mármint hangulatingadozás...furcsa kaja stb..

-Hát persze-nevettem el magam-amikor jött haza Nash akkor fehérneműbe talált ahogy uborkát és nutellát eszek-kuncogok-de amikor elfogyott akkor elkezdtem bőgni mint egy kisgyerek-mondtam.. Elbeszélgettünk..de hirtelen éhes lettem.. Szóltam nagyinak hogy készítsen valami finomat..vagy elég nekem valami fini is.. Ő csak nevetett..majd pár perc múlva nyílt az ajtó..

-Köszönöm nagyi, imádlak-mondtam majd megpusziltam.. Banán és uborka...Isteni :) A többiek furcsán néztek rám..majd eltelt a nap :)

A Maffia feje (BEFEJEZETT)Kde žijí příběhy. Začni objevovat