Ellenség a csapatban

1.9K 68 0
                                    

Adam mellett keltem fel. Eldöntöttem, hogy ma a maffiába leszek egész nap. Kiképzem őket, és ma nem megyek suliba.  Mindenki felkelt, kivéve hugi. Mentem őt is felkelteni.

Ruha:

Sminkem gyenge volt

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Sminkem gyenge volt.

-Jó reggelt. Ma egész nap a maffiába leszek és nem megyek be a suliba. Adam is jön velem. Ki akarom képezni őket, és felvenni egy vagy 2 alkalmazottat. Jöttök velem?-fordultam a lányok felé. Ők csak bólintottak. A hugom felé fordultam és le guggoltam hozzá.

-Életem ma menned kell iskolába. Elkisérünk jó?-kérdeztem tőle lágyan. Ő könnyes szemmel rázta a szemét.

-Nem akarok. Itt akarok veled maradni. Hogy jövök haza, ha te a maffiába leszel?-kérdezte már sírva és szorongatta a nyakamat.

-Figyelj, szerzel barátokat és ígérem 3 kor elhozlak onnan, és jössz velem. És az iskolába nem szabad megemlítened a maffiát egy szóval se. Rendben?-kérdeztem félve a válaszától. Túl reggel van, egy egész hisztit levághat. Ő csak bólintott. Elindultunk kocsival, nagy nehezen bent tudtam hagyni, mert egy lány elhívta beszélgetni. Mehettem a maffiába. Mindenki ült és beszélgetett, de amikor megláttak akkor felálltak.

-Mi ez a nagy lazulás? Nos, remélem nem ez megy minden nap. Ma bent leszek itt és hozok 2 új embert akit fel akarok  venni. Mindenkit képezni fogok, hogyan kell lőni , és ma feladatokat fogok kiosztani. Van egy pár. Szívem kérlek állj oda hozzájuk. Mindenki kikerekedett szemmel nézett rám.

-Kérdés?-kérdeztem feszülten. Volt pár.. de mind egyforma.

-Adam a pasid?-kérdezte félve egy fiú.. Jah igen ő még csak 5 hete van itt.

-Lehet igen lehet nem. Majd meglátjátok, nem keverem a munkát a magánélettel. Gyerünk mindenki mehet lőni. 3 órán át csak lőttek vannak ügyesek.

-Mindenki ide jön. Osztom a feladatokat. Lia meg James megy a drogért, Harry megy szerezni fegyvert, Adam van egy olyan feladat hogy velem jössz. Kihallgatjuk azt a pár embert. A többiek embert fognak ölni, és Kata meg kínozni mert utánam te vagy a legjobb. Gyerünk mindenki. 

Kihallgattuk, egy fiú és egy lány  jön velünk. A fiú Alex( de nem az oszt. társam) és a lány pedig kívülről nagyon aranyosnak tűnik de jól bánik a késekkel. Őt úgy hívják, hogy Angel. 

-Te fogsz engem tanítani? Hova vállalkoztam-kezdte gúnyosan de közbe szóltam. Jah igen, gyalog mentünk, mert közel van.

-Na idefigyelj-kezdtem közelebb menni hozzá-ha nem tetszik el lehet menni, de ha rád támadnak nem fogod tudni megvédeni magad se a családod. Igen is én vagyok itt a főnök bárkit megkérdezhetsz. Majdnem mindenhol ismernek, ezért veszélyes bárhova is mennem. Mindenhova vinnem kell fegyvert. Vigyáznom kell anyámra, a húgomra, a bátyámra, és Adamra meg rátok is. Szóval ha nem tetszik mehetsz el, viszont akkor meghalsz- közöltem vele nyugodtan. Ő csak bólintott. Oda vittem őket, közbe elmentem Sophiért. Jól érezte magát, végig mesélte az utat, és szerzett egy barátnőt Linda. Vissza mentünk a maffiához, mindneki végzett. Mondtam a huginak hogy üljön le. Itt voltak a lányok is, szóval elszórakoztak. 

Hirtelen csend lett. És a fejemnél éreztem egy fegyvert. 

-Tudod drágám. 2 éve vagyok itt és alig vártam hogy megöljem a főnököt. De mivel te vagy az ezért, téged öllek meg. Vagy a húgodat, és elment tőlem és a húgomhoz ment. Kár volt ide hoznom szegényt. 

-A húgomhoz hozzá ne érj-mondtam fenyegető hangon-őt hagyd ki ebből, még túl kicsi. Szegény már sírt. A többiek meg nem tudtak oda menni. Rá néztem hátul, pár emberre. próbálták körbe fogni. Rá fogtam a fegyvert, és amikor nem figyelt lelőttem. Utána még párat rá lőttem. Utána eldobtam a fegyvert és egyből a húgomhoz szaladtam. Egyből a nyakamba ugrott, és csak zokogott. Mondtam hogy mára vége, ügyesek voltak és hogy köszönöm. Egész úton zokogott. Elköszöntem a többiektől. És a húgommal aludtam, mert félt. Anyának elmeséltem leszedte a fejemet, és csodálkozott azon az emberen. 

A Maffia feje (BEFEJEZETT)Where stories live. Discover now