1

365K 2.9K 567
                                    

Genç kız gözlerini kapatarak düşündü. İlk defa böyle bir şey denemek istiyordu. Ve ilk defa böyle bir heyecan sarmıştı bedenini. Ellerini nereye koyacağını kestiremiyordu. Aklına yatan bu fikri ona da söylemeliydi. Kabul etmeyeceğini biliyordu ama yine de istiyordu iste. Hem böyle bir deliliği ilk defa yapacaktı. Bir defa denemekten ne olacaktı ki ?

" Selam. " yazarak beklemeye başladı. Ona az da olsa bağlanmış hissediyordu. Her gün çok sık olmasa da konuşuyorlardı. Ama çocuk ona ikisinin dünyalarının farklı olduğunu söylemişti. Bunu o da biliyordu. Hem de o kadar iyi biliyordu ki.. Ama işte bazen bilmek yetmiyordu. İstiyordunuz, kendinizi tutamadığınız bir zaman dilimi oluyor, her şeyi boş veresiniz geliyordu.

" Selam. " gelen mesajla gülümsemeden edemedi. Kendine itiraf etmek istemese de o da biliyordu bir şeyler hissetmeye başladığını. Ama kendine itiraf etmek zor geliyordu işte.

" Napıyorsun? " yazdı çevrimiçi olduğunu görerek. Ona söyleyecekleri vardı evet ama hemen konuya girmek ne kadar uygun olurdu ki diye düşünmüş daha sonra açmaya karar vermişti.

" Uzanıyorum. " yazmıştı sadece. Bazen böyle soğuk olabiliyordu. " Sen ? " Bir kişi size ne kadar çok değer verirse siz onu o kadar az severdiniz. Ona da öyle oluyordu. Onuna ilgi duymaduğının farkındaydı ama engel olamıyordu iste kendine. Yazıyordu, yazmasını istiyordu.

" Bende. " yazdığında çevrim dışı olduğunu gördü. Üzüldü. Ardından tekrar bir mesaj daha yazdı. " Bekle, bir şey konuşmamız gerek. "

Ama tabiki o bu bildirimi görmemişti. Uzunca bir zaman da bekleyebilirdi, beklemeyedebilirdi. Onu beklemek zulüm gibi olsa da o beklerdi. Kararını vermişti.

" Ne oldu ? " diye mesaj gelmesiyle irkildi. Heyecanlanmıştı.

" Bir şey yapmaya karar verdim. " yazdı parmakları hızlıca klavyede. " Daha doğrusu bir delilik. "

" Neymiş bu ? " O kadar ilgiliydi ki sadece bunu yazabilmişti. Destan yazmayı öğretmek istiyordu bu çocuğa. Ama üstüne gitmemeye karar verdi.

ŞARAPNEL +18 Where stories live. Discover now