6

101K 1.7K 98
                                    

Ertesi gün Sumru onun gelmesini bekliyordu. Erkenden kalkmış hazırlanmıştı. Bugün ne yapacaklarını çok merak ediyordu. Onunla daha çok şey yapmak istediğini fark etmişti. Dün gece uykuya dalması kolay olmamıştı. Sürekli Kutay 'ı düşünmüştü. İçinde anlamlandıramadığı bir duygu vardı. Kutay 'la o isteseler de birlikte olamazlardı. Bunu biliyordu ama bilmek istemiyordu. Bunu unutmak istiyordu. Seviyordu işte onu. Bunu dün anlamıştı. Onunlayken mutlu olması suç muydu ? Buraya onun için gelmesi.. onun hayatını yasamak istemesi falan bahaneydi hep. Sumru yalnızca onu istiyordu. Gözlerini kapattı bir süreliğine. Açık dursa göz yaşları akıverecekti yanaklarına. Bunu şu an istemezdi. Biraz Sonra Kutay gelecekti. Onu bu şekilde karşılamak istemezdi.

Altına giydiği kot pantolon vücudunu sarmış vücut hatlarını belli ediyordu. Üzerine geçirdiği gömlek ise ona cidden çok yakışmıştı. Bunların hepsini yeni almıştı Sumru. Onun yanına özensiz bir şekilde gelmek istememişti. Kim sevdiği birinin yanına kötü giyimiyle gitmek isterdi ki ?

Kapı çaldığında Sumru 'nun eli ayağına dolaştı. Gelmişti işte. Ah bu ne kadar da heyecanlı bir durumdu böyle ? Onunla evli olduğunu düşündü bir an. Her akşam evlerine gelişini. Ona kapıyı açmayı.. neyse hayal dünyasına gerek yoktu. Hüzünlenecekti şimdi. Günü hiç başlamadan kaybetmeye hiç gerek yoktu. Kapıyı açmadan önce koşarak aynanın karşısına geçerek kendine çeki düzen verdi. Güzel miydi ? Gerçi bunu neden sorguluyordu? Kutay kendisini beğenmiyordu. Ama vücudunu beğeniyordu. Bunu biliyordu. Onun tek sevdiği şey bu değil miydi zaten ?

Sumru asla onun bu yönüne uygun bakmadığı için olamazdı onlar. Kapı bir kez daha çalınca artık açması gerektiğini anlayarak kapıya doğru koşar adımlarla yürüdü. Kapıyı açtığında Kutay 'ı görmek güzel bir histi ona göre. Acaba Kutay 'a göre nasıl bir şeydi bu ? O da.. Hayir o böyle şeylerden hoşlanmazdı. Sumru ne çabuk unutmuştu ? Kendi kendine kızdı. Bir daha böyle şeyler düşünmek yoktu.

ŞARAPNEL +18 Where stories live. Discover now