Rylee

6.7K 225 20
                                    

 

  

      "To me he is the one who I want to have... even if I have to throw away everything I have."

       Uite-mă aici, din nou. Singură, stând în camera mea întunecată, cu inima încă sfîșiată, câteodată încă întrebându-ma "de ce?".

       De ce s-au întâmplat toate astea?
      Oare a fost ceva ce am facut eu?
      Am meritat asta?

   Deși toți încercau să imi spuna ca nu a fost vina mea, eu stiam ca a fost. Stiam mult mai bine.
  Eu ma îndrăgostisem de tine, iar când mi-ai spus că mă iubești te-am crezut si poate asta a fost greseala mea. Dar am facut-o pentru tine... Pentru băiatul rănit, care a întâlnit fata rănită.

    Pentru băiatul care își risca viata pe doua roți la viteză mare.

   Pentru băiatul care avea grija de mama lui după ce fusese părăsit.

  Pentru băiatul care m-a facut sa vad lumea altfel.

      Pentru că asta facem pentru personale pe care le iubim...Sacrificii, iar eu am facut mai multe sacrificii decât imi pot închipui pentru tine. Mi-am ignorat familia, mi-am mintit prietenii, am luat vina asupra mea de fiecare dată când tu dădeai greș, dar am fost pierdută fără tine. Pierdută fără comentariile tale, pierdută fără glumele tale, pierdută fără încrederea ta, pierdută fără felul în care mă săruta-i fără motiv si modul in care ma privea cand credea că nu sunt atentă, pierdută fără adrenalina ce imi curgea prin vene când urcam pe motorul tău.

    Stiam că mă iubești. Simțeam asta din toată inima, iar noi ne-am iubit unul pe celălat, însă a fost o constantă întoarcere de la fericire la durere si de la durere la fericire. A fost toxic? Poate, pentru ca nu am putut fi oamenii care voiam să fim. Eram mult prea dependenți unul de celălalt. Poate ca iubirea noastra a fost reală, dar momentul nu a fost potrivit. Trebuie să ne iubim pe noi înșine mai întâi, iar acum stiu că vei putea face asta.

     Deși am facut-o acum, nu voi mai incerca niciodată sa imi exprim emoțiile prin cuvinte. Chiar dacă par asemănătoare, cuvintele si emotiile sunt doua lumi diferite. Si cat de aproape pot fi; cat de aproape pot incerca sa fie, vor fi întotdeauna separați unul de celălat.

    La fel ca noi.













Before we goWhere stories live. Discover now