8.Imi placi.

2.6K 153 17
                                    

 
   

     Capitolul 8:"Îmi placi."

     
  Pieptul mi se ridică cu fiecare gura de aer pe care o luam, iar cateva fire de par imi erau lipite de frunte din cauza transpirație.
    M-am intors pe burta trăgând cearșafurile albe încercând să mă acopăr. Băiatul de lângă mine imi urmărea fiecare mișcare cu ochii lui căprui de parca incerca sa imi citească gândurile. Mi-am așezat mana pe bratul lui trasând conturul tatuajelelor. Mi-am mușcat buza plasând săruturi pe gâtul lui iar el si-a dus mana spre părul meu oprindu-ma din ceea ce făceam.

     — Nu esti pregătită să mai facem asta încă o dată, mi-a șoptit aproape mârâind.
     Mi-am dat ochii peste cap făcându-l să se ridice sprijinindu-se de coate cu mâna inca incleștată in părul meu obligandu-ma să mă ridic odată cu el.

      — Insiști? m-a întrebat apropiindu-se de buzele mele facandu-ma sa ii simt respiratia mai aproape. Am dat din cap in semn că da, iar el s-a ridicat de pe pat lăsându-ma sa astept.

     Mi-am lăsat capul sa cada pe una dintre perne ascultând zgomotele provocate de el in celalata camera. Poate ca eram beată, sau doar putin amețită dar sunt destul de sigura ca as si avut același impuls si dacă nu simteam gustul acelor shot-uri.
    Pașii lui s-au auzit din nou apoi si-a dres glasul făcându-ma atentă. Si-a sprijinit capul de colțul ușii privindu-ma de parca aștepta nerăbdător următoarea mea mișcare.
    Mi-am trecut mana prin par apoi am coborât din pat înfășurand unul din cearsafuri in jurul corpului meu gol, si m-am îndreptat spre el încercând să nu par mai speriată decât eram înainte să ajungem aici.

     — Daca nu mai facem asta din nou, voi pleca, am spus răgușit aproape de urechea lui.
    Acelasi zâmbet ii apăruse pe față pufnind.

     — Ei bine, sper ca a fost frumos sa dansezi cu diavolul in seara asta, am șuierat eu încercând să îmi caut hainele prin camera.
   Imediat ce ma îndepărtasem de perete i-am simti mana inconjurand-o pe a mea întorcându-ma spre el. Mâinile i-au coborât pe șoldurile mele, apoi pe coapse ridicându-ma dintr-o singură mișcare lăsând cearsaful sa cada pe podea.

     — De ce trebuie să fi atat de enervantă?
   M-a intrebat facandu-ma sa imi ridic privirea către ochii lui ce păreau extrem de furioși. Buzele lui le-au capturat pe ale mele într-un sărut puternic. Imediat ce mi-am simtit spatele lipindu-se de peretele rece inima mea si-a pierdut din nou ritmul vrând să sară din piept, dar tot corpul meu era prizonier al privirii lui pătrunzătoare, care fără îndoială imi transmitea ce avea de gând să facă mai departe.

     — Singura metodă prin care primesc ce vreau, am spus eu printre săruturi.
    Stiam ca era prea curând si ca nu îl cunoșteam, dar tot corpul meu l-a vrut din prima secundă. Asa ca ma las purtată de val din moment ce voi avea destul timp sa suport consecințele.

     — Sau ai putea spune te rog, mi-a răspuns el cu un zâmbet. Spune-o, a continuat așezându-se pe unul dintre fotolii, eu ajungând deasupra lui odihnindu-ma pe coapsa lui.

     — Te rog, am spus aproape oftând.

     — Tu trebuie să faci treaba acum, mi-a spus mâinile coborându-i pe șoldurile mele.
    Eu?
    A coborât cu saruturile pe gâtul meu făcându-mă sa imi misc șoldurile împotriva coapsei lui. Mâinile mi-au coborât spre catarama curelei lui, iar el si-a pus mâinile de o parte si de alta a fetei mele.

     — Nu, a spus unindu-si iar buzele de ale mele.
    Nu? Simțeam un val epuizant de frustrare copleșindu-ma de fiecare dată când el aproape mârâia cuvintele. Nu imi dădea vreun semn că urma să mă lase pe mine sa dețin controlul ci doar ma ținea ca pe ace făcându-ma sa ma gandesc care v-a fi următoarea lui mișcare.

     — La naiba, am reusit sa spun aproape oftând.
    Mi-am afundat fața in scobitura gâtului lui imediat ce sentimentul familiar aproape ma copleșise.
     Telefonul lui s-a auzit de undeva din celălat capăt al camerei făcându-l să se oprească pentru câteva secunde, privindu-mă.

     — Nu o sa răspunzi? L-am întrebat eu.
    A dat din cap in semn ca nu odihnindu-si capul pe umărul meu in timp ce brațele lui imi înconjurau talia trăgându-ma aproape de el.

     — Esti un dezastru, a spus el cu un zâmbet aruncând o privire spre pantalonii lui. Cand imi dădusem seama la ce s-a referit am putut simtii cum căldura mi se ridica spre obraji.

     Imediat ce mi-am recăpătat respiratia mi-am sprijinit capul de umărul lui inspirându-i parfumul ce părea mult prea scump ca eu sa il pot recunoaște. Cand în sfârșit m-am simțit in stare sa ii zic ce voiam de fapt de aproape cinci minute, bătaile din usa m-au întrerupt făcându-ma să tresar.
    A mormait ceva incruntându-se apoi m-a ridicat tinându-ma cu o mână de talie si s-a îndreptat spre pat așezându-ma pe una dintre perne. S-a aplecat luând cearșaful ce căzuse pe podea apoi l-a așezat pe corpul meu si s-a aplecat spre mine soptindu-mi la ureche.

     — Ma voi intoarce imediat, a spus îndepărtîndu-mi o suvita de par de pe obraz.
    M-am intors într-o parte intinzandu-ma spre telefonul meu de pe noptieră. Imediat ce am observat apelurile ratate de la Ghost am simtit nevoia sa il închid si sa asez inapoi de unde il luasem, dar mesajul Ariei a iesit in evidenta făcându-ma sa ii raspund.

   "O sa ii spun Jessicai si lui Ghost ca te-ai distrat de minune in seara asta. ;)" 
     Imediat ce l-am citit imi puteam da seama ca a vazut cand părăsisem clubul.
  "Sa imi spui când pleaca Jess maine dimineata. :)" I-am trimis inapoi apoi mi-am lăsat telefonul inapoi pe noptieră.
   
     — Ti-ai ales cel mai prost moment, l-am auzit pe băiatul al cărui nume nu mi-l aminteam.

     — Dormeai cumva? l-am auzit pe celălat băiat spunând chicotind. Nu dormi niciodată la ora asta, a continuat el.
     Un zâmbet mi-a apărut pe față în timp ce m-am intors pe partea cealaltă privind luminile orașului pe geamul care era aproape cat peretele camerei. Imediat ce mi-am văzut reflexia m-am încruntat si mi-am afundat fața într-una dintre perne. Deși rimelul imi era intact, rujul meu rosu rămăsese doar o urmă.

     — Ai adormit? I-am auzit vocea din ce in ce mai aproape făcându-ma sa imi ridic capul de pe perna si sa il privesc printre gene.
    Am dat din cap in semn ca nu in timp ce el s-a așezat pe marginea patului.

     — Îmi placi, a spus el trecându-si mana prin par.
     Nu credeam ca o sa aud asta doar dupa cateva ore dar o las in seama alcoolului pe care îl consumasem.

     — Nu ma cunosti, am oftat eu.
    
     — Stiu. Dar vreau sa o fac.
























Before we goTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon