3. E mai bună asa.

4.2K 195 51
                                    

    

     Capitolul 3:" E mai bună asa."

     — Tot ce vreau sa spun e ca nu trebuie să îi spui atat de direct, ii spun prietenei mele.

     După ce mi-a spus că Nick a adus-o aseara acasa apoi a plecat cu scuza ca "are probleme", incercam sa ii inteleg gândurile Jessicăi, dar dupa mine, faptul că o înșela era înafara discuției.

     — Si daca a facut-o? mă întreabă ea.
   
     — Uite, Jess, tu il cunosti mai bine decat orice si nu vreau sa te contrazic, dar acum nu ai deloc dreptate.
       
      Ea a oftat si s-a scos telefonul din geanta după care a apelat numărul lui Nick.
     O apucasem pe Jess de braț in timp ce ea vorbea la telefon. Cu siguranță nu erau genul de cuplu care se certau pentru ca nu știau care sa închidă primul, dar erau genul de cuplu care se certau pentru ca nu știau care se sune primul.
    Cand observasem rulota cu înghețată ce venea spre noi m-am bucurat ca un copil. I-am dat drumul lui Jess si mi-am așezat geanta mai bine pe umăr. Imediat ce rulota a parcat aproape de colț, mi-am scos portofelul din geanta si m-am apropiat de ea.

     — Un cornet cu ciocolată si cireșe, vă rog, i-am spus bărbatului ce purta un tricou cu dungi roșii si albe ce ma făcea să mă gândesc la acadelele pe care mama le așeza in bradul de Crăciun.
  
     În timp ce bărbatul imi prepara înghețata, Jessica se indrepta spre mine zambind, facandu-ma sa vreau sa stiu motivul pentru care era atât de veselă.
   
     — Poftim, am auzit vocea groasă a bărbatului ce imi întindea cornetul cu inghetată. Am strâns cornetul in mana si i-am înmânat banii cand am auzit-o pe Jess stigandu-mă de undeva din dreapta mea.
    I-am multumit pentru înghețată apoi m-am intors brusc spre Jessica care încă scotea niste sunete ciudate, când înghețata mea pentru care eram atata de entuziasmată s-a întins pe un material negru.
     Mi-am ridicat privirea si i-am văzut ochii albastri ațintiți asupra mea.

     — Mason?
      Un zâmbet ii apăruse pe față cand m-a auzit spunându-i numele.

     — Cred ca ar trebuii sa încetăm sa ne mai întâlnim asa.
   
     — Imi pare rău, m-am grăbit să ii spun in timp ce scoteam un șervețel din geanta. Mi-a prins mâna exact cand eram aproape de a ii sterge pata de pe cămașă. Eram convinsă că o sa dispară, exact ca rusinea mea.

     — Nu e nevoie de asta, mi-a spus el.

    În momentul ala am realizat că șansa mea de a mânca o înghețată perfecta de ciocolată cu cirese a dispărut, si am simtit dezamagirea invadându-mi corpul.

     — Pot să îți cumpăr una nouă?
   
     Am dat din cap în semn ca nu si am facut un pas spre el. Spre uimirea mea eram la câțiva centimetri distanța iar el nu reactiona in niciun fel. Nu că aș avea un efect uimitor asupra bărbaților, dar ma asteptam macar să mă împingă ca pe o muscă pentru că ii invadasem spațiul personal. M-am aplecat spre pata de înghețată și am atins-o cu buzele.

     — E mai bună așa, am spus eu.
     Cand i-am observat rânjetul, m-am retras.

     — Întrerup ceva? am auzit-o pe Jess intrebând de undeva din spatele lui, chicotind.
     Am făcut un pas in spate si l-am lăsat pe Mason sa isi scoată telefonul din buzunar. A apelat pe cineva si ne-a facut semn sa asteptam in timp ce el se îndepărta.

     — Nick mi-a spus să mergem la el diseară.
     Am chicotit in timp ce Mason s-a întors spre noi îndesând telefonul in buzunarul blugilor lui negri.

      — Mergeți undeva? ne-a întrebat el.
     Deși stiam ca trebuia să ajungem undeva, i-am aruncat o privire Jessicăi care imi zâmbea, apoi m-am intors spre el si am dat din cap in semn ca nu. 
     Cand Range Rover-ul negru a oprit lângă noi, imi dădusem seama ca Mason aranjase deja ceva înainte să imi afle raspunsul.
  
     — Doamnelor, a spus blondul din masina cu un zâmbet.
    M-am intors spre Jess care părea că își abținea râsul, în timp ce Mason ne-a deschis ușa din spate.

     — "Domnișoarelor", l-a corectat Jess pe băiatul care conducea.

     Am urcat pe bancheta din spate împreună cu Jess care nu se oprea din zâmbit privindu-și ecranul telefonului. Cand ii observasem numele lui Nick in partea de sus a ecranului i-am luat telefonul si am citit ultimul mesaj pe care îl primiseră.
     "Esti al naibii de atractivă, mental si fizic, de aceea sunt înnebunit după tine."
    Deși eram aproape uimită cu siguranta nu ii arâtam asta Jessicăi. I-am înapoiat telefonul cu un zâmbet si l-am scos pe al meu din geanta.

     — Deci, unde mergem? Jess a spart tăcerea, făcându-i pe cei doi băieți din față sa se uite unul la celălat.

     — In locul unde au cei mai bun burgeri din New York!

     — Nu! raspunsul meu venii atat de repede incat aproape mă sufocasem cu aer.
      Jess si-a așezat mana peste a mea când isi dăduse seama că era un subiect in care nu voiam să mă implic, si s-a întins spre radio, lăsând muzica sa răsune.
     
       New York-ul era minunat. Era orașul unde am crezut ca voi putea merge mai departe, ca voi uita tot si voi fi o persoană nouă, dar lucrurile pe care le-am crezut nu au fost in totalitate asa cum mi-am dorit să fie. Totul in jurul meu imi aducea aminte de el, făcându-mi sperantele să pară credibile, dar știam că într-un final trebuia să imi dau seama că unii oameni pot rămâne în inima mea, dar nu si in viața mea.

     — Am ajuns, vocea lui Mason parca mă trezise din transă.
    Am deschis portiera si am coborât din mașină, îndesându-mi telefonul inapoi in geanta.
      Mi-am ridicat privirea din pământ, iar când am observat ca eram în fața localului meu preferat m-am agățat de brațul Jessicăi si am tras-o mai aproape de mine.

     — Tu i-ai spus că imi place la Shake Snack?

     — Nu i-am spus nimic, mi-a răspuns ea tragandu-ma spre intrare.
      Am intrat împreună cu Jess si blondul care ne-a condus la una dintre mesele mai retrase, în timp ce Mason rămăsese la masina să își schimbe cămașa.

     — Comandați ceva? ne-a întrebat el.

     — Aș vrea sa comand o porție de incredere dacă tu si Mason vreti să ne m-ai urcăm in masină în drumul spre casă.
   Tipul blond si si-a ridicat sprâncenele de uimire si si-a dus mana in dreptul inimii de parca ar fi fost in stare de șoc.
  
     — Deci, cum te cheamă? l-am intrebat eu.

     — Ethan, a raspuns sec si a dat încă o pagină din meniu.
     Am întins mâna spre meniul lui si l-am așezat pe masă.

     — Mă minti cumva?
    În timp ce el dădea din cap in semn ca nu, o puteam auzii pe Jess râzând ținându-si mâna la gură. I-am înapoiat meniul iar Mason ni s-a alăturat la masă.

   
      
     





















Before we goTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon