Rainer

4.2K 210 28
                                    

 

   
    " The one person in the world, who makes me smile is you. So don't cry anymore I will protect you."

       Am văzut durerea din ochii tai, atunci cand te-am parasit. A fost cea mai mare greseala a mea, dar am facut-o ca sa te protejez. Am făcut-o din ura pentru cei care voiau îți facă rău. Dar stiu ce face ura din om. Îl sfâșie, transforma in ceva străin, ceva ce si-a promis că nu va deveni vreodată.

    Asta trebuie sa iti spun, sa sti cat ma străduiesc nu cedez sub greutatea lucrurilor groaznice din inima mea. Uneori, simt ca viata mea e ca un echilibru mortal. Sentimentele mele se lovesc de îndatoririle mele. In mintea mea, reacțiile impulsive intrec cu mult soluțiile.
    Cand privesc ziua trecuta imi dau seama ca majoritatea ei am petrecut-o reparând distrugerile din cea anterioară.
  In viata aia, n-am viitor... ci doar confuzie si remușcare.

     Am îngropat cea mai bună parte din trecutul meu cu cinci luni in urma, si chiar daca suna a cliseu, am lăsat o parte din mine in trecutul ăla, o parte pe care abia am cunoscut-o, pe care nu o s-o mai revăd.

      Iti voi dezvaluii un mare secret.
Moartea este mai usoara decât dragostea, de aceea incerc sa supraviețuiesc, pentru ca inca sunt un om întunecat, îndrăgostit de tine.
   Desi imi lipsești al naibii de mult, nu am putut risca sa te caut si mă urăsc pentru asta. Poate că dacă iti auzeam vocea, zilele astea nenorocite treceau mai repede si durerea nu se amplifica cu fiecare seară.
  Nu am fost lângă tine, si iti făceam rau cu fiecare zi cand eram departe, dar nu am vrut mă urmezi pe un drum căruia nu îi stiam sfârșitul. Nu am de gand sa renunț la tine, pentru ca daca te pierd definitiv, voi pierde singurul lucru pentru care lupt.

    Imi pare rău ca nu am putut iubi la fel de mult ca tine.
         Dar ce inseamna a iubi?
Sa fii focul unei lumânări sau sa atingi focul care arde?














Before we goWhere stories live. Discover now