Nawoord

57 6 19
                                    


Hiya,

Ik wil graag beginnen met iedereen die de tijd heeft genomen om The Angel Slayer te lezen bedanken voor het lezen van mijn verhaal. Dit is het aller eerste boek dat ik ooit af heb geschreven en ondanks dat ik weet dat het beter kan, ben ik er wel heel trots op. 

Op het moment ben ik bezig met het herschrijven van The Angels Slayer en wanneer ik daar mee klaar ben, zal ik het hier ook uploaden. Ik ben nog niet zeker of ik dit verhaal vervang of niet, maar dat is een keuze voor later. 

Honorabel metions:

AngelDustoflove dankjewel voor het aansporen om verder te gaan met de shortstory waar het mee begon. Zonder dat had dit boek waarschijnlijk niet bestaan zoals het nu is.

kersenbrittjexYourDisneyPrincess, Anneke en Romi voor de schop onder mijn kont wanneer ik het nodig had en de bijna dagelijkse wordwars. Het samen schrijven en elkaar motiveren wanneer het nodig is heeft echt geholpen en ik hoop dat we dat nog heel lang kunnen doen.

lowalowa1 Dankjewel voor het maken van de geweldige cover! Wanneer inspiratie ver te zoeken was hoefde ik alleen maar daar naar te kijken en dan voelde ik me een stuk beter. Het gaf me het gevoel dat het ooit, als het eenmaal zover is het uitgegeven kan worden. Al kan ik me op dit moment geen andere cover bedenken die beter zou zijn voor het verhaal. 

Constance154 en AngelDustoflove dankjewel voor de leuke opmerkingen en comments. Het maakte het uploaden alleen maar leuker om te doen en gaf me een steun in de rug om verder te gaan.

En Dankjewel aan iedereen die het heeft gelezen. Ik hoop dat jullie het verhaal leuk vonden.


The Angel Slayer (voltooid)Where stories live. Discover now