44. Nejúžasnější ples

483 26 4
                                    

Seděli jsme v obýváku a na vzájem si říkali různé věci. Dá se říct, že jsme si tu vylévali srdíčka. Bylo to bezva a všichni jsme se dobře bavili. Navíc se Gabriel tak opil, že začal zpívat písničky od Hany Montany. Bylo to fakt něco. Alex to navíc natáčel, takže to bude super vzpomínka. Večer jsme šli na večeři a pak šli rovnou spát. A já spala s Dannym v posteli. Ale nic nebylo, jasný.

Ráno jsem se vzbudila dřív a vstala z postele. Oblékla jsem si košili s legínami a obula si tenisky. Vlasy jsem si spletla do dvou rybích copů. Došla jsem do kuchyně a udělala vajíčka se slaninou. K tomu jsem udělala čaj, všechno to položila na tácek i s příborem a vrátila se do blonďákova pokoje. Ten se právě probudil a koukl na mě. Usmála jsem se.

"Udělala jsem ti snídani." řekla jsem a přešla k němu. Daniel se usmál, převzal si tác a políbil mě. Sedla jsem si vedle něj a koukala se, jak jí. Byl krásný a roztomilý, ať už dělá cokoli. Když dojedl, vzal špinavé nádobí a zamířil do kuchyně. Šla jsem s ním.

"Bylo to výborné, Kim. Teď jsem na řadě já. Udělám oběd." řekl mi, odložil nádobí do dřezu a přišel ke mě. Chytl mě za pas, přitáhl si mě blíž k sobě a políbil mě. Pak mě pustil. Zamávala jsem mu a šla na zahradu. Cestou jsem si vzala jablko, protože jsem ještě nesnídala a najedla se. Venku jsem si vyhlídla jeden dub a vylezla na něj. Seděla jsem na větvi a poslouchala zpěv ptáčků.

"Má paní, přinesla jsem vám pozvánku na ples." ozvalo se pode mnou. Seskočila jsem ze stromu a dopadla před drobnou dívkou, která se na mě usmívala a v ruce držela nějakou obálku. Tu mi hned dala do ruky.

"Co je to za ples, Glorie?" zeptala jsem se jí mile a prohlížela si krásné zlaté zdobené písmo.

"Ten ples je dnes večer. Začíná v sedm a pořádá ho slečna Greisy v andělském zámku. Je pozvaný každý anděl i démon bez rozdílu. Vaše účast, má paní, je povinná a to stejné platí i pro vašeho přítele. Je to ples pořádaný na vaši počest a oba dva budete veřejně osloveni jako naši vládcové." vysvětlila mi Glorie. Kývla jsem.

"Dobře. Přijdeme tam všichni hned po obědě, abychom měli čas se připravit. Budu tě potřebovat, Glorie. Vlasy se mi sami neučešou." řekla jsem jí. Dívka s úsměvem přikývla a odešla. Vrátila jsem se dovnitř a zjistila, že jsem byla venku čtyři hodiny. To už bude čas oběda. Uvědomila jsem si a vydala se rovnou do jídelny.

Když jsem tam přišla, všichni už seděli na svých místech a čekali na mě. Posadila jsem se a pod stolem chytla blonďáka vedle mě za ruku. Ten se usmál a pustili jsme se do jídla. Bylo rizoto. Mňam. Nalila jsem si k tomu i čaj a koukala po všech přítomných. Virgo se pořád díval na mobil, dvojčata se o něčem bavili, Alex jedl a Gabriel sykal bolestí, protože měl že včerejška strašnou kocovinu.

"Můžete mi prosím všichni věnovat pozornost?" zeptala jsem se. Všichni se na mě koukli a čekali, co ze mě vypadne. "Dnes večer se bude v andělském zámku konat ples a jsme na něj srdečně zváni." řekla jsem jim. Vypadali překvapeně, ale nakonec se usmáli a přikývli.

Dojedli jsme oběd a já si dala rychlou sprchu i s hlavou. Pak jsem si vyfénovala vlasy, oblékla si žluté šaty, obula si boty na podpatku a vlasy si nechala rozpuštěný. Sešla jsem schody dolů, kde na mě už všichni čekali. Kývla jsem na ně, chytli jsme se všichni za ruce a já nás pomocí mé moci přenesla před bránu andělského zámku. Všichni už jsme byli ve svých andělských podobách, takže se bezpečnostní kouzlo obnovilo. Přešla jsem k bráně a zaťukala. Otevřel jeden strážný.

"Dobrý den. Jsem Mika - anděl přání a tohle jsou mý přátelé. Jsme tu kvůli plesu." řekla jsem a usmála se. On kývl a poklonil se mi.

"Vítejte, Vaše Výsosti. Můžu pro vás něco udělal?" zeptal se mě. Kývla jsem.

Křídla osuduWhere stories live. Discover now