1 dalis

284 8 3
                                    

-Heilės pov-

Rytas. Saulės spinduliai šildo mano veidą, prabundu nuo jų žvali ir linksma. Tikiuosi ši diena bus kitokia. Tiesą sakant, mano visos dienos būna vienodos, mokykla, namai, mokykla, namai ir t.t. Sakau tiesą, nors jeigu ir keistai skamba, visiškai neišeinu iš namų. Pirmas dalykas, niekur neinu, nes tėvai neleidžia, taip taip, turiu griežtus tėvus, o antras dalykas neturiu pati noro. Per tiek metų išsiugdžiau save, kad namai geriausias dalykas gyvenime.

Šiandienos rytas yra paskutinis senuose namuose, nes kraustausi su tėvais į naują miestą, naują mokyklą, nauji žmonės, o galbūt ir draugai. Per 17 metų nesusiradau draugų, todėl turiu mažą viltį, kad naujas miestas man atvers naują ir kitokį gyvenimą. Iš minčių mane nutraukė atėjusi mama, kuri pasakė, kad turiu paskubėti, nes netrukus išvažiuojam. Per savo mąstymus aš vis dar gulėjau lovoje su naktiniais, tad po mamos išėjimo šokau iš lovos ir apsirengiau pilkus treningus, kad būtų kuo patogiau. Viskas buvo savo vietose, todėl tik reikėjo išnešti į tėčio automobilį.

Po kelių valandų mes jau buvome kelyje. Nors kelionės man labai patinka, bet ši buvo kitokia, važiuojant jaučiau nerimą, baimę. Neįsivaizdavau kas bus naujame mieste, kas bus mokykloje, kai aš būsiu naujokė, ar kažkas priims mane, ar tiesiog būsiu patyčių objektas. Begalvodama užmigau.

Prabudusi supratau, kad mes jau beveik vietoje, todėl stengiausi visiškai prabusti ir susikaupti. Sustojus tėčiui, apsidairiau pro langus ir pamačiau dieviško grožio miestą, didmiestį. Kadangi aš ir mano tėvai gyvenome mažame mieste, kuriame nieko ypatingo nebuvo, mums šitas didžiulis miestas buvo tiesiog kažkas neapsakomo. Tiek aš, tiek mano tėvai esam labai kuklūs žmonės. Niekad neturėjom daug pinigų, todėl prabanga tikrai nesidžiaugėme, visada gyvenome kukliai, bet gražiai ir darniai.

Atvykome prie mūsų naujo namo, kuris vertė mane išsižioti. Jis buvo daug didesnis nei mūsų senas namas, atrodė labiau prabangesnis ir stilingesnis. Apskritai visi namai šiame rajone buvo įspūdingi. Nežinau, kaip mano tėvai sugebėjo įpirkti tokį namą ir kodėl būtent šitame rajone, bet tiesą sakant man nelabai rūpėjo. Šiuo metu man buvo smalsu kas manęs lauks viduje. Ilgai neteko laukti, kai namo durys atsidarė ir pamačiau juodai baltą interjerą, kuris suteikė viduj prabangos. Pirmame aukšte buvo nemaža virtuvė, dar didesnė svetainė su židiniu, terasa su milžiniškais langais į kiemą, taip pat ir dušo kambarys su tualetu. Pagaliau, atėjo laikas lipti į antrą aukštą, kur visi miegamieji. Laiptai buvo mediniai ir blizgėjo, kaip krištolas. Užlipus pamačiau begalės baltų durų. Baltos durys tiesiog skendo juodose sienose, sukurdamos nepamirštamą vaizdą. Tėtis su mama liepė man prieš tai pačiai išsirinkti kambarį, todėl išsirinkau patį paskutinį. Įėjus į vidų apšalau, viskas buvo kremiškai balta. Sienos kreminės spalvos, o baldai arba balti, arba karamelinės spalvos, viskas atrodė skoninga ir neperspausta. Man šis kambarys patiko, todėl džiaugiausi, kad jis priklausys tik man. Kambarys turėjo balkoną ir milžinišką vonios kambarį. Man šis vonios kambarys atrodo milžiniškas, nes prieš tai turėjau labai mažą kambarėlį, kurio man užteko, bet pamačius šituos apartamentus net ima juokas kur aš anksčiau gyvenau ir kur prasideda mano naujas gyvenimas.
________

Štai ir mano pirmoji istorija, todėl tikiuosi labai nesmerksit😁. 1 dalis kukli ir trumpa, bet palieku intrigėle, toliau bus ilgesnės dalys ir įdomesnės. Tikiuosi vote☆ ir  komentarų. Kiekvienas komentaras yra man labai svarbus tobulėjimui.♡

Akimirka pakeitusi gyvenimąWhere stories live. Discover now