Hoofdstuk 47: Lieve Harry

637 23 46
                                    

Lieve Harry,

De liefde van mijn leven. Waar moet ik in vredesnaam beginnen met deze brief? De andere brieven waren al moeilijk, maar dit is niet te doen. Ga ik deze brief beginnen met jou te vertellen hoeveel ik van je hield? Ga ik deze brief beginnen met je bedanken voor alle liefde die jij mij gegeven hebt? Ga ik deze brief beginnen met vertellen over alle toekomst plannen die ik met jou had? Ga ik deze brief beginnen met het vertellen wat mijn favoriete herinnering aan jou is? Of ga ik deze brief beginnen met vertellen dat je sterk moet blijven? Harry, ik weet het niet. Ik weet niet hoe ik deze brief moet beginnen. Hoe kan ik al mijn liefde voor jou in één brief uitdrukken. Dat kan ik niet.

Mijn favoriete herinnering aan jou valt niet in één herinnering te beschrijven. Alle herinneringen met jou, zijn mooie herinneringen. Vanaf het moment dat jij tegen mij aan botste in de wc van X Factor, tot aan dit moment dat jij naast mij ligt te slapen, terwijl ik deze brief schrijf. We hebben zoveel dingen meegemaakt. Vanaf het moment dat jij daar in die wc tegen mij aan botste wist ik dat jij de ware voor mij was. Het voelde gewoon goed. Die mooie groene ogen die recht door mij heen keken, kon ik vanaf dat moment niet meer uit mijn hoofd zetten.

En toen werden we samen in een groep gezet. Ik was nog nooit zo blij geweest. Nu maakte ik een kans om de liefde van mijn leven echt te leren kennen. Harry, ik zal nooit vergeten hoe zenuwachtig ik was, toen ik jou verkering vroeg. Niet wetende of je eigenlijk wel op jongens viel. En zelf was ik ook nog niet uit de kast als biseksueel. Eerlijk gezegd wist ik niet eens dat ik biseksueel was, totdat ik verliefd werd op jou. Ik heb van alles gedaan om die gevoelens te onderdrukken, maar dat lukte gewoon niet. Elk moment van de dag dacht ik aan jou en wilde ik bij jou zijn. Als ik bij je was moest ik je gewoon aanraken. Oké, wacht. Dat klinkt heel fout. Doe maar net alsof je dat niet gelezen hebt.

Verdomme, Harry, ik hou zoveel van je. Tranen branden in mijn ogen terwijl ik dit schrijf. Er zijn gewoon geen woorden om te beschrijven hoeveel ik van je houd. Elke keer probeer ik te bedenken hoe ik ga uitdrukken hoeveel ik van je houdt, maar dat valt niet te beschrijven. Tot aan de maan en weer terug. Meer dan dat er zandkorrels op de aarde zijn. Meer dan dat er sterren aan de hemel staan. Meer dan dat Niall van Nandos houdt. Dat allemaal bij elkaar drukt één procent van mijn liefde voor jou uit. Ik ben altijd van je blijven houden. Ook toen het uit was. De grootste fout van ons leven zie ik nu in. Elke seconde, van elke minuut, van elk uur, van elke dag, van elke week, van elke maand, van elk jaar ben ik aan je blijven denken.

Sorry voor de vlekken op het papier, die komen echt niet door mijn tranen. Ik had nog zoveel plannen voor de toekomst die ik met jou wilde uitvoeren. Harry, ik wilde met je trouwen. Alle plannen waren al gemaakt. Als het goed is hebben Zayn en Niall je dit al verteld en anders lees je het nu. Ik wilde met je trouwen, Hazza. Je zou niet meer van me af komen. Nele heeft jouw verlovingsring. Hopelijk heeft ze die al aan je gegeven. Haz, wat er op die ring staat is honderd procent waar. Forever Love. Ik zal voor altijd van je houden. Daar kan zelfs de dood niet tussen staan. Als geesten echt bestaan blijf ik voor altijd bij jou spoken. Dan kom je echt nooit meer van mij af.

Lieve Harry, verteld Nele alsjeblieft elke dag dat ik ook van haar hield. Ook al ken ik haar pas een paar weken. Ze is nu onze dochter. Laat haar niet vergeten dat ze geliefd was. Niet alleen door jou, maar ook door mij. Geef haar de ketting die Liam gekocht heeft, zodat ze weet dat ik ook altijd van haar ben blijven houden. Nele was de reden dat ik die eerste dag dat ik haar leerde kennen, weer even kon glimlachen. Ze kende mij niet eens en toch betrok ze mij er meteen bij. Toen ik hoorde dat ze onze dochter werd, ben ik nog net iets harder gaan vechten, dan dat ik al deed. Helaas heeft het geen nut meer gehad. Het was al te laat.

Hazza, ga alsjeblieft verder met je leven. Blijf niet treuren om mij. Zoals ik op het strand al zei, jij bent sterk genoeg om door te gaan zonder mij. Jij hebt mij helemaal niet nodig in jouw leven. Vind nieuwe liefde. Wees niet bang om een nieuwe relatie aan te gaan. Ik weet dat jij van mij hield, je hoeft je daar niet aan vast te houden. Vind een nieuwe vriend of vriendin, waar je gelukkig mee kunt woorden. Je verdient het om nieuwe liefde te vinden.

Deze brief begint aan zijn einde te komen, want het papier is bijna op. Harry, ik kan je niet meer in levende lijven bedanken voor alles wat je voor mij gedaan hebt. Mijn dankbaarheid valt ook niet in woorden te beschrijven. De afgelopen maanden heb je alle zorg van mij op je genomen, zonder dat ook maar één moment over gezeurd te hebben. En makkelijk was het niet. Dat weet ik echt wel. Je hebt het zwaar gehad, maar dat heb je nooit aan mij laten zien. Voor mij bleef je altijd die sterke Harry, waar ik op kon bouwen. Om je toch een beetje te bedanken zitten er in deze envelop twee vliegtickets om met Nele naar Griekenland te gaan. Nele heeft mij verteld dat ze heel graag op vakantie wilt naar Griekenland, dus dat ik de laatste wens die ik voor haar kan waarmaken. Maak mooie nieuwe herinneringen met haar. Weet dat ik altijd bij je zal blijven. Forever love.

Liefs Louis

Too Young (Larry Fanfic)Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ