Epiloog

1K 25 106
                                    

Pov Louis

Vandaag is de dag. De dag waar ik al jaren over gedroomd heb. De dag die we al een half jaar aan het voorbereiden zijn. Vandaag trouw ik met Harry Edward Styles. Vanaf vandaag zal hij Harry Edward Tomlinson heten. We hebben alles tot in de puntjes gepland. Mijn hele familie is erbij en die van Harry ook. Mijn stiefvader is er natuurlijk ook. Ook al is hij niet mijn echte vader, hij is toch als een vader voor mij. Al mijn zusjes en broertje zijn er. En Freddie natuurlijk. Freddie is bloemenjongen. We hebben ze allemaal al even begroet, voordat we onze wegen gescheiden hebben, om ons aan te kleden.

Mijn pak is zwart met een paarse strik. Ik heb mijn pak samen met Zayn en Niall uitgezocht. Toen ik mijn pak voor de verloving had uitgezocht zag ik deze hangen en heb hem meteen gekocht voor onze bruiloft. Ik vond hem zo mooi. Nu ik heb aan heb ben ik er ook heel blij mee. Hij is perfect. Gelukkig lijk ik hier ook niet zo dun in. Ik was meer dan vijventwintig kilo afgevallen in het ziekenhuis. Gelukkig begin ik weer op gezond gewicht te komen.

De ringen heb ik laten uitzoeken door Niall, aangezien hij de ringdrager is

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

De ringen heb ik laten uitzoeken door Niall, aangezien hij de ringdrager is. Ik vertrouwde zijn smaak wel. Over ongeveer een kwartier gaan we zien of hij het goed gedaan heeft. Liam is met Harry op pad gegaan om een pak te kopen. Stiekem hoop ik heel erg dat hij een wit pak heeft, vanwege Niall's liedje Black and White. En zo heb ik hem ook al voorgesteld, in het wit. Hij zal er sowieso wel goed uit zien. Al zou hij naakt gaan, zou ik nog met hem trouwen.

We staan ons allemaal klaar te maken. Sofia, Rimi en Liam staan in mijn ruimte. Niall en Zayn in die van Harry. Vanochtend heb ik de brieven uitgedeeld die ik had geschreven, toen ik dacht niet meer beter te worden. Ze hebben moeten beloven dat ze de brieven pas na de bruiloft zouden lezen. Anders zouden ze waarschijnlijk allemaal weer gaan huilen. Vooral Harry. Natuurlijk heb ik alle vliegtickets er ook in laten zitten. Alleen krijgen ze er nu nog een persoonlijk bedankje bij. Maar ik vond dat ze ook de brieven moesten lezen. Met Harry en Nele ga ik nu als huwelijksreis naar Griekenland en daarna gaan we nog een rondreis door Europa maken. Eerst twee weken Griekenland en daarna besluiten we in elk land ter plekke hoe lang we daar blijven. Het beloofd een geweldige reis te worden.

Lottie doet ons haar. Ze heeft mijn haar al gedaan en is nu bezig met Harry's haar. Mijn haar is gelukkig weer bijna helemaal aangegroeid. Liam neemt Rimi apart en zegt zachtjes tegen haar: "Ik wil straks iets aan Sofia vragen, maar ik wil eerst jouw mening horen." Rimi knikt begrijpend. "Ik wil dat jij en Sofia bij mij komen wonen. Zou je dat leuk vinden?" Vraagt hij. Oh mijn god, Liam en Sofia gaan samenwonen. Rimi's ogen worden groot en ze vraagt: "Vind je mijn mening echt belangrijk?" Liam knikt hevig. Rimi glimlacht en antwoord: "Ik zou het heel leuk vinden om bij jou te komen wonen en Sofia vast ook. Ik ben blij dat jullie gelukkig samen zijn." Liam glimlacht opgelucht en geeft Rimi een knuffel. "Je bent geweldig en ik ben blij dat jij mijn stiefdochter bent." Zegt hij. Daardoor zie ik Rimi meteen stralen. "He Payno." Roep ik. Liam draait zich naar mij om en dan zeg ik lachend: "Vandaag is mijn dag en die van Harry. Niet mijn spotlight stelen." Liam grinnikt en antwoord: "Ik zou niet durven." Natuurlijk meen ik daar niets van. Ik ben juist super blij dat ze gaan samenwonen! Dat heeft Liam echt verdiend.

Een kwartier later sta ik bij het altaar. We hebben ervoor gekozen dat Harry naar het altaar toe komt lopen. Hij wordt weggegeven door zijn moeder. Die trouwens dolblij was dat we gaan trouwen. We hebben drie stoelen leeg gelaten. Één voor mijn moeder, één voor mijn zusje en één voor de stiefvader van Harry. Zo zijn ze er toch nog een beetje bij en denken we aan ze. Wat had ik graag gewild dat mijn moeder hierbij was. Ze had het fantastisch gevonden om haar zoon te zien trouwen. Ze had me dan nu nog even snel een beetje moed ingesproken. Ik mis haar zo.

En dan komt Harry aanlopen. Mijn gedachte staan meteen helemaal stil. Hij ziet er adembenemend uit. Hij draagt een geweldig mooi wit pak. Black and White. Het klopt gewoon helemaal. Hij lijkt nu echt op een Disney prins. Mijn prins. Hij glimlacht zodra hij mij ziet. Tranen branden in mijn ogen, maar ik wil niet huilen. Liam heeft het door. Hij legt een hand op mijn schouder. Rimi loopt voor hem en strooit overal witte rozenblaadjes. Freddie loopt achter Rimi. Die vind het allemaal geweldig. Hij mag gooien met dingen. In het hoofd van een vierjarige is dat het leukste wat er bestaat. Ik wilde per se witte rozen. Ook ter herdenking aan mijn moeder. Rimi kijkt zenuwachtig naar mij, dus ik glimlach en steek mijn duim op. Ze doet het fantastisch.

Als Harry bij mij staan komt Niall aan met de ringen

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Als Harry bij mij staan komt Niall aan met de ringen. Hij doet het doosje open en geeft mij de ring voor Harry. Ze zijn echt geweldig. Er staat een regenboog op. Mijn ring is alleen een regenboog, bij Harry's ring zit er ook een diamantje in. Ze zijn perfect voor ons. Nu Niall degene die nerveus naar ons kijkt. "Ze zijn perfect, Niall. Dankjewel." Zeg ik. Harry knikt en mompelt: "Geweldig." Niall krijgt een glimlach van oor naar oor.

"Wacht!" Roep ik ineens

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

"Wacht!" Roep ik ineens. Iedereen kijkt mij geschrokken aan. Vooral Harry. Hij zal wel denken dat ik me bedacht heb en niet meer wil trouwen. "Niall... Je hebt een ring om." Zeg ik. Niall begint te blozen, dus ik kijk Zayn aan. Zelfs Zayn bloost. "We wilde jullie dag niet verpesten. Dit is jullie dag, dus we wilde niet in de aandacht staan. Maar Zayn heeft mij ten huwelijk gevraagd." Zegt Niall. De hele hel breekt meteen los. Iedereen feliciteert ze. Ik ook. Ik knuffel Niall meteen en loop daarna naar Zayn en knuffel hem ook. Ik ben zo blij voor ze. Harry en ik zijn bijna getrouwd, Liam en Sofia gaan samenwonen en nu gaan Zayn en Niall ook trouwen. Wat mijn kanker wel niet allemaal teweeg heeft gebracht.

Na een paar minuten is iedereen weer gekalmeerd. We gaan weer allemaal op onze plaats staan en de ambtenaar vraagt aan ons: "Kunnen we starten?" We moeten allemaal lachen maar knikken dan wel. Het is tijd dat Harry mijn man wordt. Dat zijn naam veranderd in Harry Edward Tomlinson. Harry Edward Tomlinson. Mijn man.

Dit was het dan. Het laatste hoofdstuk Too Young :(

Ik vond het echt super leuk om dit verhaal te schrijven.

Heel erg bedankt voor de 1.8k reads!

En @bigshipperwriter bedankt voor dit geweldig idee! Zonder jou had ik dit verhaal nooit geschreven.

Verder heb ik nog een nieuw boek genaamd Just Can't Let Her Go. Het zou heel leuk zijn als jullie daar ook een kijkje willen nemen :)


Too Young (Larry Fanfic)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu