☬27☬

1.7K 218 408
                                    

Sinirle odada dört dönüyordum. Yoongi bir Taehyung ikiydi resmen. Yoongi'den bir farkı olduğunu düşünmüyordum. Yere düşseydim Yoongi beni mağlup etmiş sayılacaktı, Taehyung ise Yoongi'ye sayı vermek yerine kendi almıştı. Yere düşsem daha iyiydi, rezil olmuştum.

Lalisa oflayarak karşımda dikildi ve beni durdurdu. "Chaeyoung şu koşturmacana son verebilir misin artık? Bitti gitti, her ne olduysa. Kafana takmayı bırak." 

Bedenimi Lalisa'nın ellerinden sıyırarak biraz geriye çekildim ve kızgın bakışlarımı ona doğrulttum. "Bitti gitti mi? Beni resmen rezil etti!" O kadar sinirliydim ki bağırmadan edemiyordum.

Lalisa yavaşça başını iki yana salladı. "İyi bir şey yapmasını da bekleyemezdin zaten. Düşman klan değil ya boşuna!" Dengesiz bir tavırla anında kaşlarını çattı. 

Emin ol, burada güvenebileceğin çok nadir kişilerdenim, Park Chaeyoung.

Beynimde Taehyung'un derinden sesi yankılandığında bakışlarım donuklaştı. Bunu bana ne zaman söylemişti ki? Öyle bir konuşma hatırlamıyordum ama Lalisa'nın söylediklerinden sonra Taehyung'un sesi adeta beynimde yankılanmıştı. Onun sesini bu şekilde hayal edebilir miydim ki? Fazla gerçekçi bir his veriyordu. Öyle ki bir an soğukta kalmışım gibi bedenim titredi.

Cebimdeki telefonumun titremesiyle elimi cebime attım. Lalisa da atkuyruğu saçlarını savurarak odanın kapısına yöneldi. "Ben biraz dışarıda yürüyeceğim Wendy ile. Biraz sakinleşince yanımıza gel." Başımla hızlıca onayladım. Bugün turnuva olduğu için ders yoktu. Ve ben dışarı çıkmayı falan da düşünmüyordum. Beni gören herkes muhtemelen gülerek hakkımda konuşacaklardı. Gerçekten inanamıyordum.

Lalisa çıktıktan sonra telefonun ekranını açtım.

nigertae:

bana kızgın mısın?

Bir süre gözlerimi kırpıştırarak mesaja baktım. Dalga mı geçecekti bir de? Ne komik...

Şunu fark etmiştim ki, temsilci olarak da kişilik olarak da Jungkook'u fazla özlemiştim. Jungkook bahse varırım ki Taehyung'un yaptığını yapmazdı. Beni düşmekten kurtarsa bile kumaşımı almazdı. Bir de üstüne dalga geçecek bir mesaj mı? Tamam peki dalga geçmeyi severdi ama en başta böyle bir şey yapmazdı o.

flavechae:

ne yüzle mesaj attığını sorabilir miyim?

nigertae:

ah anladım kızgınsın

flavechae:

ne alaka?

nigertae:

ters ters cevaplar veriyorsun?

flavechae:

düşman klanın temsilcisine düzgün cevap vermek gibi bir zorunluluğum mu var?

nigertae:

hayır park

ancak jungkook temsilciykenki tavrını kullanabilirdin

flavechae:

ne tavrı pardon?

ona ayrı bir tavır mı göstermişim sanki

temsilci temsilcidir

ne demeye çalışıyorsun ki?

𝘀𝗶𝘆𝗮𝗵 𝗽𝗲𝗹𝗲𝗿𝗶𝗻'ʳᵒˢᵉᵏᵒᵒᵏ'Où les histoires vivent. Découvrez maintenant