prima mea întâlnire cu Radu.

3.3K 198 30
                                    

iunie 2011

Prima mea întâlnire – reală, ireală, oficială sau neoficială – cu Radu nu ar putut fi tocmai încadrată în categoria cu pricina, deoarece nu a decurs deloc cum mă așteptam și nimic nu a fost în favoarea mea. Normal.

Vorbisem să ne întâlnim în Herăstrău la 18:00, la intrarea de la Piața Presei, la o săptămână după petrecerea la care îmi picase provocarea de a mă săruta cu el. Venisem cu o jumătate de oră mai devreme din cauza faptului că eram nerăbdătoare să ies din casă și cum nu mă machiam deloc, fusesem gata în câteva secunde. Eram vecini. Putea să vină să mă ia din fața ușii sau măcar să ne vedem la scară sau hai, prin apropiere, na. Dar nu, el mă trimisese după cai verzi pe pereți la capătul celălalt al orașului. A trebuit să iau 311 până la Iancului, să traversez trei semafoare și să pierd primul 335, apoi să aștept 10 minute în căldură după următorul și să fiu prinsă de controlori că nu am abonament. Pula. Am avut noroc că am reușit să cobor când își întorsese privirea și să fug puțin, apoi să mă întorc în stație la Aviatorilor după ce nu a reușit să coboare din cauza aglomerației. Mi-am dat o palmă peste frunte când mi-am dat seama că și 330 circulă pe linia asta și că puteam să îl iau de la Iancului, în loc să aștept un alt 335 aglomerat. Și cu toate astea ajunsesem cu o jumătate de oră mai devreme. Și cu toate astea mă plictiseam. Și aveam emoții. Îmi venea să vomit și aveam fluturi în stomac pentru că mă îndrăgostisem ca proasta de fratele celei mai bune prietene care avea să mă facă să sufăr până nu mai știu de mine. Și așa a fost. Doar că atunci nu am știut.

Am auzit gălăgie din partea stângă și am întors capul instinctiv. Să-mi bag pula, și știu că am zis-o cu voce tare pentru că fierbeam de nervi. I-am numărat. Șase. Radu venise la prima noastră întâlnire cu șase băieți de parcă îl durea în cur și își bătea joc de mine. Doar pe unul l-am recunoscut și era Victor.

Ne-am salutat omenește, am dat mâna cu fiecare și am încercat să nu par prea deranjată de situație, fiindcă nu voiam să fiu nesimțită, deși el începuse.

-          Vrei să mergem la mine? Adică noi mergem la mine. Dacă vrei să vii…

-          Da, de ce nu? i-am răspuns bosumflată pentru că se purta mult prea urât și probabil nu trebuia să mă aștept la cine știe ce pentru că era fratele Adelei și nu îl cunoșteam deloc. Dar pe ea da. Și trebuiau să se asemene, ceea ce îmi displăcea total.

Am stat toată seara pe canapea, cu o sticlă de bere Timișoreana în mână, bere pe care de altfel o detestam pentru că era prea amară și grețoasă, dar din care până la urmă băusem și așteptam să fiu băgată în seamă pentru că se uitau cu toții la meci și mâncau semințe, urlând ca nebunii la fiecare gol. Nici măcar nu stăteam lângă Radu. Stăteam lângă Victor de care fusesem foarte tare îndrăgostită până să îl ia Adela și să facă ce vrea cu el. Nu a fost mare lucru. După meciul care a mai avut și prelungiri, în morții lui, au plecat și am rămas numai eu cu Radu. În sfârșit. Am mers la bucătărie să punem paharele și castroanele în chiuvetă, că de spălat oricum nu avea să le spele nimeni și ne-am așezat la masă într-o liniște morbidă.

-          Unde e Adela? am întrebat pentru că nu îmi răspunsese la telefon azi și presupusesem că e cu Victor, dar Victor a fost cu noi.

-          Nu știu unde morții ei s-a dus. Mi-a zis, dar nu am ascultat-o.

Am râs. Nu știam ce să mai zic.

M-am ridicat să-mi iau un pahar cu apă și după aceea am stat în picioare lângă masă, lăsându-mi toată greutatea în mâini. S-a ridicat și a venit în spatele meu, cuprinzându-mi șoldurile, apoi plimbându-și mâinile pe trupul meu. Mi-a băgat o mâna pe sub bluză ca să-mi pipăie sânii și a început să se joace cu fiecare, strângându-i și rotindu-i. Nu purtam sutien fiindcă era incomod și nimeni nu mă poate condamna pentru asta. Cealaltă mână era deja băgată în chiloții mei și îmi mângâia labiile, umezindu-mă. Îi simțeam respirația caldă și sacadată pe ceafa mea în timp ce mă străduiam să nu o iau razna de tot și să încep să gem ca o disperată care n-a mai fost atinsă, apoi i-am simțit penisul întărindu-se între fesele mele. A început să se frece de mine și să continue cu restul atingerilor care mă cutremurau ca într-o simfonie plăcută, armonioasă și mi se păruse în regulă tot ceea ce făceam. Mi se păruse că urma să înceapă ceva frumos, o poveste de dragoste pe care o construisem din mângâierile lui pe pielea mea și care avea să fie dărâmată mai târziu de zgârieturi și pălmuiri.

Obscur - I. LaguneWhere stories live. Discover now