16. this is not a love song

4.8K 239 48
                                    

What did I say?
What did I do?
Boy I'm a hurricane headed for you.
A runaway train with nothing to lose.
Boy I'm a hurricane headed, headed for you.

- This Is Not A Love Song, Katie Cruel

*

Ce a urmat după tot episodul ăsta jalnic în care mama m-a prins lingându-mă cu cea mai bună prietenă a mea, ceea ce m-a speriat atât de tare încât m-am pișat pe mine ca o fetiță cu problemă la vezică, a fost logic și evident: Adela a luat țigara nestinsă de pe covor, înainte să luăm foc, iar casa să fie în sfârșit purificată și iertată de toate păcatele a cărei a fost martoră și gazdă atât timp, iar eu am ieșit imediat goală pe palier, trasă de mama care plină de toți dracii, m-a luat la bătaie și mi-a tras câteva palme zdravene plângând și tot îndrugând ceva gen că o fac întotdeauna de râs și cum pot să-mi bat joc de viața mea și că sunt curvă și o să ajung să mă prostituez pentru un million și căcaturi pe care le zic mamele când te prind cu droguri sau cu iubitul. Pe mine m-a prins cu Adela. Oare de ce era atât de prăpăstioasă? Întrebare retorică și ironică. Desigur, scandalul a început cu adevărat abia atunci când am intrat în casă, iar Tudor și Andreea m-au văzut în pizda goală, murdară de sloboz și păcate. Toată lumea se aștepta să o dau în bară, nu-i așa? Liniștea dinaintea furtunii. Nu erau certurile brutale cu Adela ceea ce-mi pregătea universul ca pedeapsă pentru pula mea, cine știe oi mai fi făcut greșit și l-a supărat, era de fapt umilința în care Tudor avea să mă vadă goală când mă bate mama, nu când ne futem, iar Andreea avea să se distreze și să îmi reamintească încă o dată doar privindu-mă că sunt un copil eșuat și nu o să reușesc să fac nimic cu viața mea pentru că pur și simplu stagnez și sunt blocată constant la granița dintre maturizează-te și maturizează-te. Cine eram eu? Eram clasica vrăjitoare voo-doo care urma să fie arsă pe rug de cetățeii satului credincios WeloveyouDumnezeuandJesusandVirginaMary. Mama era Călăul.

M-a bătut rău în fața lor: a început să enumere păcatele pe care le-am comis în această zi de vineri și a adus cureaua și m-a plesnit cu ea de unsprezece ori și știu asta pentru că am încercat să mă concentrez pe orice altceva ca să nu simt durerea, dar am simțit-o, ce naiba, pentru că nu poți să fugi de impact, dacă te lovește. Mai bine eram arsă pe rug. Am plâns vreo câteva ore și nimeni nu a ridicat un deget. S-au așezat la televizor de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic și eu nu zăceam goală cu răni pe corp urlând de durere și rușine. Tudor mă privea cu milă și nu dura mult pentru că trebuia să pretindă că e vina mea și o merit. De fapt, chiar era vina mea. Mi-am căutat-o, nu? Să fiu mai explicită: mama era una dintre sclavele lui Iisus care se ducea în fiecare duminică la slujbă și îi făcea muie- adică mătănii preotului și îi era credincioasă de parcă ar fi vrut să se lase de viață și să se călugărească în munți să-i fie mireasă lui Dumnezeu pentru că tata a înșelat-o și tot el a fost cel care a părăsit-o și i-a pus actele de divoț în brațe. O urăște din tot sufletul pe Adela pentru că este o curvă necredincioasă care se droghează pe la colțuri și se fute în locuri publice cu necunoscuți, aceeași Adela Ivanov, a cărei mamă i l-a furat pe tata și se prostituează pe centură. Cât despre mine, oh, da, mă urăște cam la fel de mult și încă nu vrea să-și recunoască faptul că am luat-o pe arătură de mult și că m-a scăpat din mână rău.

-          Ca să știi și tu, mamă, m-am futut cu Adela și am lins-o până și-a dat drumul în gura mea – minciună, cu Radu care mi-a băgat-o între țâțe până am răgușit de la atâta țipat – minciună, cu un necunoscut căruia i-am făcut și muie într-o baie publică – adevărat, și fumez iarbă - adevărat, trag pe nas - adevărat și-mi bag în venă – minciună, am urlat și am fugit în cameră, să mă încui până nu mă bate.

Obscur - I. LaguneUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum