42. marlboro lights

2.3K 134 24
                                    

But when I'm alone on the longest nights
I think of you and your Marlboro lights
And I, I get a bit better
And I lie here on the bedroom floor
Where your feet walked out and your daggers fall
And I, I get a little bit better

Say you'll forget me
Say you'll erase me from your mind
Right from the day of our doomed beauty

I saw my future in your eyes
Save the words you've rehearsed
We both know I won't be fine

You know the fate don't take my bribes
And I only want what's never mine


- Marlboro Lights, Natalia Kills


*


Fetele ca mine nu pot avea o relație serioasă. Fetele ca mine sunt scursurile societății și duhnesc a mediocritate. Mă doare să recunosc că sunt ștearsă, că nu am nimic deosebit și că nu ies din comun, dar nu aveam să fiu niciodată pe primul loc pentru cineva. Nu aveam să fiu iubită pentru ceea ce sunt cu adevărat, nu aveam să fiu respectată, nu aveam să fiu decât curva pe care o sună atunci când nu mai are ce să fută. Nu știu cum să fiu fata de care te-ai putea îndrăgosti doar uitându-te la zâmbetul sau ochii ei. Nu sunt diferită sau specială. Nu sunt frumoasă, nu sunt nici măcar atrăgătoare, dar ironia face că nici măcar nu e vorba despre asta. E despre cum te prezinți și ce transmiți. Și nu conta nici măcar cât de perfectă era Adela. Dacă era vulgară și se îmbrăca precum o prostituată, avea să fie tratată ca atare. Faza e că noi nu aveam să fim mai mult decât amantele bărbaților care își înșală prietenele. Îi aveai de câteva ori, apoi tot la iubirile lor se întorceau pentru că la finalul zilei asta era tot ce conta. Nu tu că i-ai supt pula, ci ea pentru că se comportă ca o femeie. Proasta care suportă toate infidelitățile bărbatului. Dar dacă asta înseamnă să fii femeie, eu nu pot. Nu vreau să stau la cratiță, vreau să am drepturi egale. Nu vreau să fiu judecată că mă fut cu cine vreau doar pentru că sunt femeie. Cine a venit cu rahaturile astea de concepte, în primul rând? Și de ce încă se mai ține cont de ele? Se presupune că ne deșteptăm, nu? Evoluăm cică. Dar nu-i nimic, dacă nu pot fi acceptată și iubită pentru felul în care sunt, atunci aveam să rămân o prostituată de cartier pentru tot restul vieții mele.

Pe cine credeam eu că păcălesc? Cine aveam eu impresia că sunt? Jur că la un moment dat chiar am crezut că fiind curva lui Radu, o să-l fac să se îndrăgostească de mine și rutina asta sexuală va evolua într-o relație intensă și de durată. Cât de proastă puteam să fiu? Eu chiar aveam impresia că am să reușesc să manipulez un om cu experiență, așa, de parcă sunt și vreo profesionistă în ceea ce privește sexul? Nu ieșeam în evidență cu absolut nimic și eram doar o distracție, nu cred că-l fascinam deloc. Și să fim serioși, de ce te-ai îndrăgosti de cineva atât de disponibil, nu? De ce ai vrea să-ți petreci tot restul vieții alături de curva care și-a deschis cracii de la prima întâlnire? Prea ușor. Chiar și pentru ei.

M-am gândit la relația lui cu Oana și oricât de mult aprofundam, nu îmi puteam aduce aminte cum a început pentru că nu mi-a zis. O futuse de prima dată sau s-a lăsat și ea puțin așteptată? Nu m-a interesat niciodată asta. Cert e că a iubit-o și în același timp o înșela cu mine în nopțile în care ori i-o sugeam, ori mă lingea și a doua zi se întorcea la ea de parcă nimic nu se întâmplase. Nu știu cât a durat toată treaba asta pentru că rutina mă făcea să pierd noțiunea timpului. Nu știu dacă a aflat că o înșela sau dacă a aflat că o înșela cu mine sau dacă pur și simplu se săturase de rahaturile lui, deși el nu prea i-a făcut ei rău, dar faza e că ea s-a despărțit de el și atunci a realizat cât de prost a fost să o lase să-i scape printre degete. Nu mi-a reproșat nimic niciodată în legătură cu asta, așa că am presupus că nu e vina mea sau a noastră. Știu că a suferit mult după ea, deși se chinuia cu disperare să ascundă. Mi se părea cumva amuzant că s-a dat pe heroină din cauza unei pizde. Chiar devenisem curioasă în legătură cu ce avea ea și eu nu aveam. Ce-i făcuse de-l înnebunise în halul ăsta? Sau poate nu-i făcuse nimic, poate l-a lăsat pe el să vină la ea și nu a insistat să-i facă muie prin băi și chestii. Poate că asta era cheia. La fel de amuzant era că Radu a măcelărit-o pentru un sac de bani. Ciudată mai era dragostea asta.

Obscur - I. LaguneWhere stories live. Discover now