31. makeba

2.3K 162 41
                                    

Makeba, makeba-
Makeba, makes my body dance for you

I wanna hear your breath how it sticks to my soul
I wanna feel your breasts without any rests
I wanna see you sing, I wanna see you fight
Cause you are the real beauty of human life

- Makeba, Jain


*


Am spart cântarul. Deci efectiv l-am luat și am dat cu el de toți pereții. Mi-a arătat el mie 64. Să vedem acum ce mai arată el cui când e făcut țăndări. Nu, deci lumea asta e prea futută. E cea mai mare curvă. O curvă mai mare decât mine și Adela, dacă se poate.

- Am sute de reviste de modă. Reviste pentru adolescente cu sfaturi pentru relatii și întâlniri și tot tacâmul. Reviste ipocrite în care pe o pagină îți spun că toate fetele sunt frumoase și că haideți să rupem barierele împreună și să le lăsăm naibii de statistici fiindcă frumusețea e infinită și perfecțiunea se află în fiecare dintre noi și că nu contează dacă ești grasă sau slabă, interiorul contează și ești frumoasă în felul tău, fii mai sigură pe tine, iar în următoarea pagină îți prezintă metode rapide de slăbit, cum să slăbești în 30 de zile și să ajungi să ai proporțiile perfecte de 90-60-90. Păi alo, ce facem aici? Suntem frumoase grase sau nu? Dar nu asta contează neapărat. Dacă vrei să schimbi ceva la tine, schimbă. Nu asculta revistele sau ce zic prietenii, ascultă-te pe tine care vrei să slăbești din cauză că lui nu îi plac grasele și fă-o! Dar fă-o rapid. Pentru că în adâncul tău, simți că ceva nu e în regulă și că totul are să se destrame și regatul nu te va aștepta pe tine să faci exerciții la sală și să ții diete. Trebuie să te grăbești fiindcă nu mai ai timp. Viața e scurtă, murim tineri și pastilele sunt eficiente. Dar eficiente mai repede, în pula mea. Câte trebuie să iau, ăă? Câte trebuie să dau pe gât ca să slăbesc și să fiu frumoasă ca Adela pentru el și eventual să nu mor de supradoză? Spune-mi! Ce trebuie să fac ca să fiu a lui? Spune-mi odată cum să mă fac frumoasă ca să mă iubească! Spune-mi! Spune-mi! Spune-mi!...

- Ștefania, ce dracu' faci? Vorbeai singură?

- Radu! Iubirea vieții mele, trebuie să-mi spui dacă am mai slăbit. Tu trebuie să știi mai bine că mă mai fuți din când în când și poate ți-ai dat seama. Am slăbit? Funcționează? Spune-mi dacă funcționează și mă fac frumoasă ca Adela? Ajută-mă. Am slăbit, Radu? Vorbește cu mine, vreau să-ți aud vocea, te iubesc!

M-a luat în brațe și m-a întins pe canapea. Mi-a luat flaconul de pastile de pe jos și a vărsat câteva în palmă. Nu avea încredere în mine sau ce?

- Proasto, ce iei tu aici nu sunt pastile de slăbit! Doamne, ce cretină. Nu pot să cred cât d-de... inconștientă și... mi-am făcut atâtea griji și tu luai cu bunăștiință. De unde pula mea ai luat tu așa ceva?

- Nu? Ce sunt? Sunt pastile de slăbit, Radu, nu fi prost! murmuram și simțeam cum transpir și mă scurg toată.

- Ochiuri de geam, cretino! LSD. De cât timp iei?

- Nu știu. În ce zi suntem?

- Le iei zilnic?

- Radu, nu mai țipa, mă doare capu'!

- Asta ai luat în Sound? Asta ai luat tu când ne-ai dat spaime toată noaptea?

- Ce Sound? Am fost în Sound? am întrebat și am tresărit fiindcă pentru o clipă, am avut senzația că îi pot vedea vocea.

- Alaltăieri, nu mai ții minte? a zis și s-a așezat jos în timp ce mă ținea de mână ca pe un copil.

- Nu sunt un copil! Spune-mi!

Obscur - I. LaguneUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum