13.1

3.4K 243 35
                                    

Probabil că salcâmii au înnebunit atât de tare încât nu există un anumit motiv pentru care zâmbeam și râdeam cu soțul surorii mele la ora 02:03 în bucătărie în timp ce restul nebunilor - adică mama și soră-mea - dormeau lemn. Probabil că ar fi trebuit să mă bag dracu' în pat și să îmi bag fața în pernă pentru că ziua asta chiar fusese obositoare și Adela chiar stricase seara tuturor, deși habar nu am cum ar fi putut-o face mai oribilă și mai anostă decât era deja, dar cert e că prietena mea a stârnit scandalul ăsta monstru în care printr-un val de ”Nu pot să cred că te-ai futut cu curva aia!”, ”Mai era și eleva ta!”, ”În câte studente ți-ai mai băgat pula?” și ”Să nu vii în patul meu, dormi cu soră-mea!”, Tudor tăcea și își mușca limba, își încorda maxilarul, strângea pumnul și se controla cu greu să nu o pocnească rău de tot ca să mai tacă în pula mea odată pentru că na, e lipsă de respect, era la noi acasă. Adevărul era că doar trăgeam de timp. Îmi era rușine să dorm în același pat cu Tudor și mai mult, Adela ar fi făcut ca trenul pentru că ce era Alex, dar ce e Tudor. Tudor e al ei pur și simplu și mi-am dat seama după felul în care a reacționat în seara asta. Iar pe când eu credeam că are doar un crush bolnav ca restul elevelor virgine din liceu, Adela chiar ajunsese să și-o tragă cu el și să înnebunească, să o ia razna în decursul a aproape doi ani fără ca eu măcar să-mi dau seama că e ceva mai mult decât un crush. Și presupun că oamenii nu vorbesc despre lucruri pe care nu le observă tocmai pentru că sunt suficient de proști încât să nu facă legături și să construiască tipare. Dar aveam să fac toatea astea pentru Adela, oricum.

- Cum se face că nu mi-ai spus niciodată că te vezi cu soră-mea? am bufnit într-un râs aiurit și deși nu își avea rostul, mă îmbătasem unpic pentru că jur, Tudor a insistat să bem un pahar. Iar apoi am privit sticla pe jumătate goală și mi-am dat seama că poate-poate a fost mai mult decât un pahar.

- Nu mi-a zis că are o soră.

Eram urcată pe blat și stăteam ca o curvă sau țărancă lipsită de maniere cu picioarele desfăcute. Mai eram și în chiloți, bravo mie. Am strâns picioarele imediat ce mi-am dat seama că îi distrăgeam atenția.

- Da, normal, doar vorbim de Andreea. Am făcut o pauză și m-am gândit că ar trebui să... Îmi cer scuze în numele Adelei, am continuat. Nu m-am gândit că o să reacționeze așa.

- E impulsivă. Și frumoasă. Și deșteaptă. Și seducătoare. Și foarte târfă, dar să nu spui nimănui că am zis asta, a râs la final. Dar aveam să-i spun Adelei, oricum.

- De aceea are toți băieții la picioare, nu?

Notă: Nu contează cu cine vorbesc, comunic, interacționez, dar trebuie neapărat ca subiectul conversației să includă persoanele Adela și Radu, căci despre altceva nu am habar să vorbesc.

- Nu-mi spune că ți-a furat ibuitul sau ceva.

- Pe aproape, am rânjit.

- Iubitul care te-a dezvirginat?

- De unde știi asta? m-am încruntat și m-am înroșit la față. Probabil trebuia să las paharul jos.

- Partea proastă atunci când faci ceva, e că nu poți să faci fără să afle tot liceul. Cam așa e la vârsta asta. În special când vine vorba despre sex. Ca să fiu mai explicit, am auzit cum Adela vorbea cu o colegă despre asta.

Normal că a spus tuturor. Dacă am fi avut Tweeter, ar fi publicat informația asta.

- Nu mai contează, oricum a plecat.

- Iubitul? a zâmbit.

- Nu e iubitul meu, mi-am dat ochii peste cap. E doar un tip cu care mi-am făcut de cap de vreo două ori și atât.

Obscur - I. LaguneWhere stories live. Discover now