08. brain

4.2K 285 47
                                    

But it's all the same
I could have foreseen
That you would act like you are
Oh so cool you seem
Blending with that scene
Wearing what you think is hard

I can see you struggling
Boy, don't hurt your brain
Thinking what you're gonna say
'Cause everything's a game
Always trying to calculate
Trying to look smart but not too smart
To threaten anything they say

- Brain, Banks.

*

Adela nu răspundea la telefon. Și mereu răspunde. Vreau să zic că, mergem împreună la școală încă din clasa întâi și niciodată nu am încălcat tradiția noastră zilnică. Dar cu toate astea, cred că era doar mahmură. Sau poate rătăcită pe la periferiile Bucureștiului pentru că după episodul de aseară, am plecat direct acasă, singură și nu am mai așteptat-o. Orice e posibil când vine vorba de Adela. Îmi asum responsabilitatea și vina în cazul în care poliția o va da dispărută, știu. Dar ea mereu răspunde la telefon. Mie îmi răspunde. Așa că începeam să mă îngrijorez.

Încă nu știu ce făceam în mașina lui Alex și de ce acceptasem propunerea lui neobișnuită, nepotrivită de a-mi oferi o cursă gratuită până la liceu, având în vedere că noaptea trecută m-a lăsat baltă, dar cert e că tot drumul nu am spus nimic. Nici eu, nici el. Probabil așteptam să înceapă el cu ceva. Să îmi spună de fapt ce vrea și de ce s-a oferit să-și consume benzina pe mine. Și doamne, cum a sunat asta.

Între noi doi era numai muzica. Știam că nu ne lăsa loc de comunicare și ne împiedica orice acces la orice tentativă de a spune ceva. Voia să ni se impregneze în timpane și să ne surzească pe veci doar de dragul de a se risipi în atmosferă. Poate că mă frustra și faptul că nu știam melodia, iar asta mă împiedica să încep eu conversația. Numele melodiilor nu îmi scapă, dar muzica asta îmi era necunoscută și te urăsc, Alex, pentru asta.

Adevărul e că voiam să-mi spună că mă vrea pe Mine. Că eu sunt liniștea lui și că momentan are nevoie de liniște. Că simte nevoia de a fi iubit de o persoană pe care o iubește. Că a început să simtă ceva, ceva important și că vrea să fim împreună. Că vrea să mă atingă, să mă sărute, să mă fută. Aveam nevoie să fiu dorită de către o persoană ca el. De către cineva de aproximativ 1.80 care trebuia neapărat să mă facă să simt viața, să o trăiesc pentru că până acum am fost moartă. Alex trebuia să mă învie și să mă facă să(-L) iubesc. Dacă nu o făceam deja. Aveam nevoie de asta și speram că o să o spună sau o să mă facă să o înțeleg.

- Am futut-o pe Adela...

- Normal, am râs ironic.

- Ce vrea să însemne asta? și-a întors privirea spre mine pentru prima oară de când am urcat în mașină. Ochii săi căprui, buzele sale cărnoase, barba lui ușor nerasă, sprâncenele lui dese, părul lui dezordonat. Era frumos. Dar a futut-o pe Adela.

- Vrea să însemne că mă așteptam la asta.

- La ce?

Era confuz. Avea nevoie de o palmă care să-l trezească la realitate. Dar o palmă grea. Nu a mea.

- La tine, să nu îți poți ține pula în pantaloni și să fuți prima curvă care îți iese în cale! am țipat. Nu voiam să țip, dar el m-a făcut să-mi ies din fire.

Obscur - I. LaguneUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum