4. Μαθήματα μπαλέτου

4.9K 185 5
                                    

Το κουδούνι είχε χτυπήσει και όλοι οι μαθητές έφευγαν προς τα σπίτια τους. Η μέρα είχε περάσει γρήγορα για τα περισσότερα παιδιά αλλά για την Μέγκαν ήταν ένα ολόκληρο μαρτύριο. Βγαίνοντας από την τάξη η Μέγκαν πήρε τηλέφωνο τον Κάρλο για να τον ειδοποιήσει να έρθει αργότερα να την πάρει καθώς είχε να δείξει την χορογραφία στην "Μις Μπαλέτο". Τουλάχιστον έτσι είχε ονομάσει η Μέγκαν την Αμάντα στο μυαλό της. Η Ράνια και ο Στέφανος περίμεναν την φίλη τους έξω από την τάξη για να φύγουνε μαζί. Η Μέγκαν έκλεισε το το τηλέφωνο και πλησίασε τα παιδιά. 

"Ε.. δεν θα έρθω μαζί σας" είπε στους φίλους της κάπως αγχωμένη.

"Τι έπαθες ρε; Και γιατί έχεις τέτοια μούτρα" Ρώτησε ο Στέφανος όλο απορία.

"Τίποτα, με έβαλε η Κυρία Ζουλιάν να κάνω μία υποχρέωση και θα καθυστερήσω να γυρίσω σπίτι" απάντησε η Μέγκαν προσπαθώντας να αποφύγει την συζήτηση.

Εκείνη την ώρα βγήκε η Αμάντα από την τάξη, χαμογέλασε στα παιδιά και πλησίασε προς την Μέγκαν. 

"Ετοιμη;" την ρώτησε γλυκά κοιτώντας την στα μάτια.

Ο Στέφανος και η Ράνια έμειναν άφωνοι να κοιτάνε τις δυο κοπέλες καθώς δεν είχαν καταλάβει τι είχε γίνει και από το λίγο που ξέρουν την κολλητή τους είχαν πάρει τα βάιμπς ότι δεν πολυσυμπάθησε την νέα κοπέλα. Ο Στέφανος ήταν έτοιμος να μιλήσει αλλά τον διέκοψε η Μέγκαν. 

"Ναι πάμε προς την αίθουσα μπαλέτου." απάντησε προς την Αμάντα ανταποδίδοντας το βλέμμα που της έριξε και η ίδια.

Η Μέγκαν χαιρέτισε τα παιδιά κάνοντας ένα μορφασμό "βαρεμάρας" σχετικά με το τι πρόκειται να κάνει με την Αμάντα και έπειτα ακολούθησε την νέα μαθήτρια η οποία είχε ήδη αρχίσει να προχωράει προς την αίθουσα. Με το που φτάσανε η Αμάντα πήγε κατευθείαν στα αποδυτήρια για να βάλει το κορμάκι της και τα πουέντ της. Βγήκε σε χρόνο ντε τε και κοίταξε την Μέγκαν η οποία ήταν ακόμη όρθια κρατώντας την σχολική της τσάντα στο χέρι. Με το που είδε η Μέγκαν την Αμάντα με το κορμάκι άρχισε να την κοιτάει από πάνω μέχρι κάτω πιάνοντας τον εαυτό της να νιώθει μία διέγερση σχετικά με το θέαμα. Τα πόδια της ήταν μαρκυά και αδύνατα, το στήθος της μεγαλύτερο από όσο φανταζόταν, καλοσχηματισμένο σαν δύο ολοστρόγγυλα μήλα. Άρχισε να κοκκινίζει στην ιδέα ότι θέλει να τα ακουμπήσει και κατευθείαν προσπάθησε να βγάλει αυτή την ιδέα από το μυαλό της.

"Θα μείνεις να με κοιτάς ή θα πας να αλλάξεις; " είπε η Αμάντα προσπαθώντας να πειράξει την Μέγκαν.

Με δυο βλέμματα Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon