27. Αγαπη μου. Με πονάς

4.6K 135 16
                                    


"Γιατί ποτέ δεν με κοιτάς στα μάτια; Κοίτα με γαμώτο. Κοίτα με" είπε με λαχανιασμένη φωνή που έσταζε ηδονή ο Πάρης ενώ έβαζε με δύναμη το μόριο του μέσα στην Μέγκαν.

Η μαυρομάλλα κοπέλα  βρισκόταν από κάτω του έχοντας τα μάτια της κλειστά. Αυτός την πηδούσε εκστασιασμένος έχοντας το βλέμμα του καρφωμένο στο σφιχτό κορμί της ενώ αυτή φαινόταν να μην το απολαμβάνει καθόλου. Τουλάχιστον δεν σκεφτόταν. Αυτός ήταν ο μοναδικός τρόπος για να μην σκέφτεται την «άλλη». Αυτή που την διέλυσε.  Καλούσε τον Πάρη στο σπίτι της μια στο τόσο όταν ένιωθε ότι έπρεπε να ξεφύγει από τις σκέψεις που την επέστρεφαν στο παρελθόν της. Πηδιόντουσαν και μετά τον έδιωχνε. Δεν ήθελε πολλά πολλά μαζί του. Του συμπεριφερόταν σαν το σεξουαλικό της παιχνίδι, απλά για να ξεφύγει από τον κόσμο που την πλήγωνε. Ο Πάρης ποτέ δεν την είχε κάνει να τελειώσει και η Μέγκαν ποτέ δεν ένιωσε ούτε ίχνος ελάχιστης ηδονής για αυτόν. Παρ'όλα αυτά δεν την ένοιαζε. Πλέον δεν μπορούσε να νιώσει τίποτα και για κανέναν. Είχαν περάσει δύο εβδομάδες από την κοινή της έξοδο στο κλαμπ με την Αμάντα. Ο χαρακτήρας της είχε αλλοιωθεί και η σχέσης της με την Αμάντα είχε χειροτερέψει. Πλέον της συμπεριφερόταν σαν κάτι λιγότερο από σκουπίδι. Σαν να μην υπήρχε. Της απηύθυνε τον λόγο μόνο στο μπαλέτο και αυτό αναγκαστικά γιατί ήταν στην ίδια ομάδα και θα έπρεπε να παρουσιάσουν μέσα στην εβδομάδα την προσωπική χορογραφία που είχαν ετοιμάσει. Τις περισσότερες φορές την ειρωνευόταν ενώ τις άλλες την πρόσβαλλε ή έκανε σαν να μην υπήρχε.  Οι αμύνες του οργανισμού της την είχαν μετρατρέψει σε μία συναισθηματικά νεκρή σκύλα που δεν μπορούσε να νιώσει τίποτα παραπάνω από το «κενό». Ο ψυχικός της κόσμος είχε καταστραφεί και ένιωθε μία απάθεια προς ότι την περιτριγύριζε. 

Εκμεταλλευόταν τον Πάρη κάθε φορά που ένιωθε ότι το μυαλό της επιστρέφει πίσω στην Αμάντα. Ήθελε να εξοντώσει και την τελευταία σπιθαμή έρωτα που μπορεί να της είχε αφήσει μέσα της. Εξάλλου η Αμάντα φαινόταν να έχει προχωρήσει. Μετά απο εκείνο το αποτυχημένο Σάββατο δεν σταμάτησε να βγαίνει με τον Κέβιν. Ερχόταν να την πάρει σχεδόν πάντα από το σχολείο και η Μέγκαν υπέθετε ότι πλέον είχαν γίνει ζευγάρι.  Προσπαθούσε να πείσει τον εαυτό της οτι δεν την ενδιαφέρει. Ότι μπορεί αυτή η διπρόσωπη γυναίκα να κάνει ότι θέλει και με όποιον θέλει κάτι και να μην της καίγεται καρφί. Βέβαια αν ίσχυε κάτι τέτοιο απλά θα αδιαφορούσε. Μέσα της ήξερε πολύ καλά ότι το μισος και η αγάπη στηρίζονται σε μια τόσο δα λεπτή κλωστούλα, που άμα σπάσει, τα συναισθήματα αυτά εναλλάσονται από την μια στιγμή στην άλλη.

Με δυο βλέμματα Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu