33. The truth about her (part 1)

3.6K 144 9
                                    


"Καλησπέρα κύριε Μπράουν " ψέλλισε η Αμάντα χωρίς να κοιτάζει τον πατέρα της Μέγκαν στα μάτια.

"Δεσποινίδα Πίτερσον. Χαίρομαι πολύ που σας ξαναβλέπω " απάντησε ο κύριος Μπράουν και έπιασε το χέρι της ξανθιάς κοπέλας φιλώντας το ευγενικά. Πάντα χαιρετούσε όλες τις γυναίκες που τον ενδιέφεραν με αυτόν τον τρόπο. 

Η Μάργκαρετ έριξε ένα βλέμμα απαξίωσης προς την Αμάντα και κάθισε δίπλα στον πατέρα της Μέγκαν χωρίς να χαιρετήσει τα παιδιά. Ήξερε πολύ καλά ότι ο λόγος που την απέρριψε η κόρη του αφεντικού της ήταν η Αμάντα. Δεν χρειαζόταν επιβεβαίωση για αυτό. Μπορούσε να καταλάβει από χιλιόμετρα ότι αυτες οι δύο κοπέλες δεν είναι απλά φίλες. 

"Είσαι έτοιμη; " ρώτησε ο Στέφανος την Ράνια δείχνοντας το κινητό του.

"Τι εννοείς; " 

"Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να πάρω την μίνι εκδίκηση μου " συνέχισε ο Στέφανος δείχνοντας την φωτογραφία με αυτόν και τον Κωνσταντίνο στο κινητό του. 

"Συγγνώμη τώρα σου ήρθε να το κάνεις αυτό; " ρώτησε με απορία η Ράνια προς τον κολλητό της.

"Τώρα είναι η πιο κατάλληλη ώρα από ποτέ. Θέλω να δω την αντίδαση του από κοντά όταν η γυναικούλα του , του πετάξει το κινητό στα μούτρα! " είπε ο Στέφανος χαιρέκακα, κάνοντας νόημα στην Ράνια να κοιτάξει κάποιες θέσεις πιο πάνω από αυτούς. Ο Κωνσταντίνος καθόταν μαζί με την γυναίκα του και δεν είχαν πάρει χαμπάρι ότι στις πρώτες θέσεις βρισκόταν ο Στέφανος και τα υπόλοιπα παιδιά. Τα μάτια του νέου παλικαριού γυάλιζαν. Ένιωθε έτοιμος να κάνει τις σκέψεις του πράξεις χωρίς να τον ενδιαφέρουν οι συνέπειες. 

"Στέφανε.. Καλύτερα να το συζητήσουμε πρώτα " είπε η Ράνια με ήρεμη φωνή προσπαθώντας να αποτρέψει τον φίλο της από την κολλημένη εκδίκηση που ήθελε να πάρει. Σίγουρα θα υπήρχε και κάποιος άλλος τρόπος. 

Ο Στέφανος πήγε να απαντήσει στην Ράνια αλλά η φωνή του διακόπηκε όταν άκουσε το πανό της σκηνής να ανοίγει. Τα μάτια των παιδιών όπως και όλων τον θεατών ήταν καρφωμένα πάνω στη σκηνή. Η ξαφνική βαβούρα μετατράπηκε σε απόλυτη σιγή. Το μόνο που μπορούσες να ακούσεις ήταν οι κομμένες ανάσες των θεατών που περίμεναν με αγωνία να ξεκινήσει η πολυσυζητημένη παράσταση. 

Η Αμάντα πίεσε τα δάχτυλα της με δύναμη πάνω στο μπράτσο της αναπαυτικής θέσης που καθόταν στο άκουσμα της έναρξης της μελωδίας. Δεν είχε δει καμία από τις πρόβες που έκαναν οι μπαλαρίνες μαζί με τον πατέρα της. Την είχε καλέσει πολλές φορές να πάει αλλά αυτή απέφευγε να έχει πολλές επαφές μαζί του από τότε που της αποκάλυψε όλη την αλήθεια του παρελθόντος του. 

Με δυο βλέμματα Where stories live. Discover now