25. Oh my baby baby...

4.8K 149 0
                                    

Ο Φίλιππος στεκόταν ακίνητος μπροστά στην Μέγκαν προσπαθώντας να συνειδητοποιήσει αυτά που είχε κρυφακούσει λίγα λεπτά πριν. Δεν υπήρχε περίπτωση να κάνει λάθος. Ήταν σχεδόν σίγουρος ότι η Αμάντα με την Μέγκαν είχαν σχέση ή αν δεν είχαν σχέση τότε σίγουρα πηδιόντουσαν.

"Φύγε από μπροστά μου" είπε απότομα η Μέγκαν, σκουντώντας τον Φίλιππο χωρίς να τον κοιτάει, για να μπορέσει να περάσει.

Ο αδερφός της Αμάντα έκανε κάποια βήματα αριστερά  από την πίεση που τον έσπρωξε η Μέγκαν και έμεινε αμίλητος να την βλέπει να φεύγει. Όταν άκουσε την πόρτα της εξόδου να κλείνει γύρισε το βλέμμα του προς την αδερφή του που φαινόταν να κοιτάζει ανέκφραστα προς το πάτωμα. Το βλέμμα της Αμάντα έπεσε πάνω στον αδερφό της όταν τον άκουσε να χειροκροτάει αργά και δυνατά έχοντας όλη την ειρωνία του κόσμου σχηματισμένη στο πρόσωπο του.

"Ουάου. Δεν έχω λόγια " της είπε συνεχίζοντας να χειροκροτάει.

"Φίλιππε δεν έχω όρεξη. Σταμάτα το γελοίο χειροκρότημα σου γιατί θα ξυπνήσεις τους άλλους" απάντησε σοβαρά η Αμάντα.

"Πως τα κατάφερες; " συνέχισε ο Φίλιππος με τον ίδιο ειρωνικό τόνο.

"Ορίστε; "

"Λέω πως τα κατάφερες να την ρίξεις; Και ήμουν έτοιμος να σου πω, να πιάσεις να της μιλήσεις για εμένα " ξεστόμισε αδίστακτα ο Φίλιππος. Μέσα του τον άναβε η ιδέα ότι δυο τόσο εντυπωσιακές παρουσίες σαν την Αμάντα και την Μέγκαν έχουν μία σχέση παραπάνω από φιλική.

Η Αμάντα έμεινε να κοιτάζει τον αδερφό της μπερδεμένη. Προσπαθούσε να καταλάβει αν έπιασε τον υπαινιγμό του σωστά. Σηκώθηκε όρθια και πλησίασε τον Φίλιππο που στεκόταν ακόμη στην είσοδο της πόρτας της. 

"Δεν σε περίμενα για τόσο μαλάκα" είπε και του έκλεισε την πόρτα στα μούτρα. Κλείδωσε κατευθείαν και πήγε στο κρεβάτι της. Ο Φίλιππος έφυγε στην κρεβατοκάμαρα με ένα κρυφό χαμόγελο σχηματισμένο στο πρόσωπό του. Πίστευε πως αν η Μέγκαν έχει κάτι με την Αμάντα, τότε είναι πολύ ανοιχτή σεξουαλικά. Ίσως είχε και αυτός την ευκαιρία του να κάνει κάτι μαζί της. Δεν του περνούσε καν από το μυαλό ότι αυτές οι δύο γυναίκες μπορεί να είναι ερωτευμένες. Του φαινόταν αδιανόητο. Ήταν πολύ θηλυκές για να απορρίπτουν τους άντρες.

Εκείνο το βράδυ πέρασε πολύ δύκολα για την Αμάντα. Όπως και το επόμενο πρωί. Όπως και το επόμενο βράδυ. Ελάχιστα είχε καταφέρει να κλείσει μάτι. Η Μέγκαν δεν είχε δώσει σημεία ζωής από την στιγμή που έφυγε από το σπίτι της. Ήξερε ότι η κοπέλα της ήταν τρομερά πεισματάρα και εγωίστρια αλλά περίμενε να την πάρει κάποιο τηλέφωνο ή να της ζητήσει έστω να βρεθούνε για να μιλήσουνε. Την περισσότερη ώρα την έβγαζε πάνω από το κινητό της αλλά αυτό χτυπούσε από οποιονδήποτε άλλο εκτός από την Μέγκαν. Έκανε τεράστια προσπάθεια για να μην της στείλει η ίδια. Πίστευε ότι η Μέγκαν της όφειλε τουλάχιστον μία εξήγηση και θύμωνε με το γεγονός ότι την έγραφε με τόση άνεση. Κάποιες φορές έριχνε ευθύνες στον εαυτό της. Μήπως ήμουν πολύ σκληρή που την έδιωξα από το σπίτι μου; αλλά το μυαλό της επανερχόταν στην πραγματικότητα όταν θυμόταν το πως της συμπεριφέρθηκε η Μέγκαν. Ήταν αμίλητη όλο το βράδυ του δείπνου, κλεισμένη όπως πάντα στον δικό της κόσμο και το στόμα της το άνοιξε μόνο όταν ήταν για να την πηδήξει. Ήξερε ότι για την Μέγκαν δεν ήταν όλο αυτό μόνο σεξ. Αυτό το είχε ξεκαθαρισμένο στο μυαλό της. Αλλά από την άλλη δεν ήξερε κατά πόσο μπορούσε να είναι με έναν άνθρωπο τόσο δύσκολο όσο αυτή. Έκανε υπομονή τόσο καιρό. Θεωρούσε ότι από την στιγμή που αποφάσισαν να είναι μαζί τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα και για τις δυο τους. Αλλά τίποτα δεν ήταν εύκολο όσον αφορά την Μέγκαν. Την μια στιγμή της έκανε έρωτα και της έλεγε πόσο ερωτευμένη είναι μαζί της και την άλλη την πηδούσε λες και θέλει απλά να βγάλει τις καύλες της ενώ της μιλούσε απότομα και αυταρχικά. Ίσως ήταν μία κακιά στιγμή. Ίσως χρειαζόμαστε λίγο χρόνο. Ίσως πρέπει να μείνουμε λίγο χώρια για να συνειδητοποιήσει τα συναισθήματα της. Δεν ξέρω. Δεν θέλω να ξέρω σκεφτόταν η Αμάντα καθώς έκανε τσιγάρο στο μπαλκόνι του σπιτιού της μόνη της. Δεν κάπνιζε. Αλλά ένιωθε ότι το είχε ανάγκη εκείνη τη στιγμή. 

Με δυο βλέμματα Where stories live. Discover now