22. Amanda's Pov (Special Edition)

6.4K 162 5
                                    

/ Το κεφάλαιο που ακολουθεί είναι συλλεκτικό και θα δούμε την αφήγηση της ιστορίας από την μεριά της Αμάντα έτσι ώστε να μπούμε λίγο βαθύτερα στο πως αντιλαμβάνεται η ίδια τις καταστάσεις. Οι αφηγήσεις θα συνεχιστούν έπειτα κανονικά στο 3ο πρόσωπο, με ένα ακόμη συλλεκτικό κεφάλαιο στο τέλος από την μεριά της Μέγκαν. 

Enjoyyy :D  / 



Amanda's POV (Point of view)

Τι ώρα είναι; Πήγε μεσημέρι; Χριστέ μου αυτά τα παπλώματα είναι τόσο ζεστά και μαλακά που θα μπορούσα να πεθάνω εδώ μέσα και να νομίζω ότι είμαι στον Παράδεισο. Που βρίσκεται το ρολόι μέσα σε αυτό το δωμάτιο; Τι το χρειάζεται τόσο μεγάλο δωμάτιο;  Αα.. είναι 7 ακόμη. Πφφφ..Δεν θέλω να πάω σχολείο. Θέλω να μείνω για πάντα εδώ.  Αναστέναξα λίγο χαμηλόφωνα και έριξα ένα βλέμμα στην κοπέλα που κοιμόταν δίπλα μου. Άθελα μου σχηματίστηκε ένα γλυκό χαμόγελο στο πρόσωπο μου. Θα πρέπει να φαίνομαι σαν χαζή. Ακόμη και όταν κοιμάται έχει επιρροή πάνω μου αυτή η γυναίκα.Ήταν τόσο όμορφη και ήρεμη.Καμία σχέση με τον χαρακτήρα που βγάζει σε αυτούς που δεν την ξέρουν. Δεν είναι ψυχρή. Σε καμία περίπτωση αυτό το πλάσμα που κοιμάται δεν βγάζει ψυχρότητα. Φαινόταν γαλήνια και ήρεμη. Θα μπορούσα να κάθομαι για ώρες και να την κοιτάω. Κάπως έτσι πρέπει να νιώθουν οι ευτυχισμένοι άνθρωποι. Αν δεν είναι έτσι η ευτυχία τότε δεν ξέρω πως είναι. Προσπάθησα να μην κουνιέμαι πολύ για να μην την ξυπνήσω. Ήθελα να την θαυμάσω λίγο ακόμη. Τα πόδια της ήταν μπλεγμένα ανάμεσα στα δικά μου ενώ το χέρι της αγκάλιαζε την μέση μου κάτω από τα παπλώματα. Το δέρμα της ήταν απαλό και λείο σαν μωρού. Την κοίταξα λίγο ακόμη. Θα πρέπει να θεωρείται ποινικό αδίκημα να είναι κάποιος τόσο όμορφος. Να τιμωρείται. Τα χείλη της αν και άβαφτα είχαν ένα ροδοκόκκινο χρώμα. Ανατρίχιαζα στην ιδέα ότι μου επιτρέπεται να την φιλάω. Χωρίς να το καταλάβω πλησίασα το πρόσωπο μου κοντά της, μάλλον δεν μπορούσα να αντισταθώ στην έλξη που ένιωθα. Δεν νομίζω να είχα ξανανιώσει έτσι για άλλον και ψιλοτρόμαζα στην ιδέα. Θα μπορούσα κάλλιστα να γίνω δεδομένη και να με έχει του χεριού της. Φοβόμουν μήπως με πληγώσει. Τα συναισθήματα μου ήταν πιο ξεκάθαρα από ποτέ. 

Της έδωσα ένα απαλό φιλί στα χείλη και πήγα να απομακρυνθώ αλλά ένιωσα ένα χέρι πίσω από το λαιμό μου που δεν με άφηνε να φύγω. Η Μέγκαν είχε ξυπνήσει από το άγγιγμα των χειλιών μας και ήθελε να πάρει λίγη παραπάνω δόση.Έχοντας το χέρι της μέσα στα μάλλια μου άνοιξε το στόμα της πάνω στο δικό μου και έβαλε αργά την γλώσσα της μέσα μου. Ένιωθα να με ανατριχιάζει η επαφή μας. Σαν να μουδιάζουν τα χέρια μου. Ποτέ δεν της άρεζαν τα πεταχτά φιλιά. Όταν με φιλούσε πάντα φρόντιζε να το κάνει με μοναδικό τρόπο και πάντα κατάφερνε να κάνει το κορμί μου να τρέμει στην αίσθηση της γεύσης της. Ήταν σαν ένα απαγορευμένο αφροδισιακό φρούτο. Η αναπνοή μου έγινε πιο βαριά όταν ένιωσα το χέρι της να χαιδεύει απαλά τα οπίσθια μου. Μπορούσα να νιώσω τα καλοσχηματισμένα δάχτυλα της πάνω μου. Ήμασταν γυμνές κάτω από τα παπλώματα. Δεν θυμάμαι να κλείσαμε μάτι όλο το βράδυ. Ή Μέγκαν ήταν πολύ αισθησιακή στο κρεβάτι. Δεν είχε σχεδόν ποτέ τελειωμό. Κάθε φορά που με έκανε να έρθω σε οργασμό ήθελε και άλλο και άλλο και άλλο. Η αλήθεια είναι ότι ήμασταν ακούραστες και οι δυο. Σαν να είχαμε πάθει εμμονή η μία με το σώμα της άλλης. Σαν να προσπαθούσαμε να εκμεταλλευτούμε ακόμη και το τελευταίο δευτερόλεπτο που μας δίνεται.

Με δυο βλέμματα Where stories live. Discover now