5. Κάπου σε είδα , κάπου σε ξέρω

5.1K 198 29
                                    

Άρχισε να βρέχει έντονα όταν η Μέγκαν έφτασε επιτέλους σπίτι της. Ήρθε ο Κάρλος να την πάρει από το σχολείο άρον άρον και σε όλη την διαδρομή την έβγαλαν και οι δύο αμίλητοι. Ο Κάρλος ήξερε την μικρή από 5 χρονών ,μπορούσε να διαισθανθεί πότε δεν ήταν καλά. Η Μέγκαν κατέβηκε από το αμάξι τρέχοντας με το που πέρασαν τις πύλες εισόδου της οικείας της, αφήνοντας τον Κάρλο ανύμπορο να την προλάβει. 

"Κυρία Μέγκαν!" φώναξε πανικόβλητος.

Το σπίτι της ήταν μεγάλο, σαν ένα μικρό παλάτι χτισμένο στα προάστια της πόλης. Συνήθως το φρουρούσε μία είδική ομάδα και στο εσωτερικό του εργαζόταν ένα μεγάλο έυρος προσωπικού, από κηπουρό, συντηρητή πισίνας μέχρι ακόμη και σέφ. Παρόλα αυτά η Μέγκαν είχε επαφές μόνο με την Νταντά της Μάρθα και τον Σοφέρ της Κάρλο.Οι υπόλοιποι της φαίνονταν άγνωστοι, ακόμη και ο ίδιος της ο πατέρας που έβλεπε με το ζόρι μία φορά την εβδομάδα,  όταν αποφάσιζε να κοιμηθεί στο σπίτι τους και όχι σε καμιά πολυτελή σουίτα ξενοδοχείου με καμιά νέα τραγουδίστρια που είχε τα μισά του χρόνια.

Τα μαλλιά της Μέγκαν άρχισαν να βρέχονται από την βροχή ,το ίδιο και τα ρούχα της αλλά δεν την ένοιαζε. Το ένιωθε σαν λύτρωση να τρέχει ελεύθερη χωρίς να την κυνηγάει τίποτα. Με το που έφτασε στην είσοδο του σπιτιού της μετά από αρκετά λεπτά τρέξιμο καθώς η αυλή τους ήταν τεράστια ανέβηκε τρέχοντας στο δωμάτιο της προσπερνώντας την Μάρθα βιαστικά.

"Μην με ενοχλήσει κανείς!" φώναξε στην νταντά της η οποία κατάλαβε ότι κάτι συνέβαινε στο μικρό της κορίτσι.

Φτάνοντας πάνω στο δωμάτιο η Μέγκαν σαστισμένη από τις σκέψεις της σχετικά με την Αμάντα, έπιασε το τηλέφωνο της και πληκτρολόγησε το νούμερο του Παύλου. Πριν προλάβει να μετανιώσει την αυθόρμητη κίνηση της ο Παύλος σήκωσε το τηλέφωνο του. Ακουγόταν βαβούρα. Λες και βρίσκεται σε κάποιο εξωτερικό χώρο ή σε καφετέρια. Σίγουρα ήταν κάπου έξω και όχι σπίτι του. 

"Πω πω πω μας έκανε την τιμή η Μις αδιάφορη; " είπε ο Παύλος όλο ενθουσιαμό σηκώνοντας το τηλέφωνο. 

"Που είσαι;" ρώτησε κοφτά η Μέγκαν.

"Έξω για φαγητό. Από τη στιγμή που με αποφεύγεις είπα να συνεχίσω την ζωή μου"  Απάντησε χαμηλόφωνα ο πρώην της προσπαθώντας να μην ακουστούν τα λόγια του στην παρέα που τον συνόδευε.

"Θα μπορούσα να έχω μία ακόμη σόδα;" ακούστηκε από το τηλέφωνο και η Μέγκαν κατάλαβε ότι ο Παύλος ήταν με γκόμενα.

Με δυο βλέμματα Where stories live. Discover now