47. Χωρις αναστολες

5K 149 8
                                    

/ ακατάλληλο για ανήλικους :p
Enjoy. :p /

Megan's POV

Τα μάτια όλων μας ηταν καρφωμένα πανω στην Κριστίν. Δεν ξερω τι παιχνιδι μπορει να επαιζε, αλλα φαινόταν ατρόμητη, σαν να μην την νοιαζει τίποτα. Προκαλούσε συνεχώς χωρις να την ενδιαφέρουν οι συνέπειες. Δεν μπορούσα να καταλάβω πως η Αμαντα εθελοτυφλούσε τοσο πολυ και δεν έβλεπε οτι η αγαπημένη της κολλητή δεν ειναι τοσο αθώα οσο υπέθετε.

"Αχαχαχα " βγήκε ενα ειρωνικό αλλα και σαρκαστικό γέλιο απο το στομα της Κριστίν. "Πρεπει να δείτε τα πρόσωπα σας πως ειναι" ειπε δείχνοντας προς το μέρος μας. "Αμαντα γιατι δεν λες στους φίλους σου οτι όλους τους ανθρώπους τους βλέπω ερωτικά τα 5 πρώτα λεπτά; Μετα μου περνάει. Συνηθως" συνέχισε και εκανε μια παύση κοιτάζοντας με λιγο παραπάνω απο όσο επρεπε. "Μπορει και οχι" και κατέβασε το σφηνάκι που βρισκόταν μπροστά της ενώ το βλέμμα της πλεον ειχε γινει προκλητικό.

Ο Στεφανος άρχισε να γελάει δυνατα. Δεν μπορούσα να καταλάβω που εβρισκε το αστείο. Ήξερα οτι του αρεζαν οι εκκεντρικές προσωπικότητες αλλα δεν μπροουσε να δει οτι η Κριστίν ειναι ενα φίδι με μορφή μοντέλου για διαφήμιση μαλλιών;

Η ανησυχία μου εγινε ακομη μεγαλύτερη οταν ειδα και την Αμαντα να γελάει με τα λογια της κολλητής της, σαν να μην συμβαίνει τίποτα.
"Αχαχαχ, εισαι τρελή! " ειπε και κατέβασε μια γουλιά απο το κοκτειλ της. "Τα παιδια δεν σε ξέρουν τοσο καλα όσο εγω. Και μπορει να σε παρεξηγήσουν" συνεχίσε και ακούμπησε κατω απο το τραπέζι το κοκαλωμένο χερι μου. Σαν να μου έλεγε οτι σε εμενα αναφέρεται και εγω να μην την παρεξήγησω. Τι θελαν να με βγάλουν τρελή; Μονο εμενα δεν μου φαινόταν αθώα η Κριστίν; Μονο εγω πίστευα οτι ηρθε 10 μερες εδω για να μας κανει μπουρδελο και να φύγει; Και το αστείο ειναι οτι μπορούσε. Και εγω δεν μπορούσα να κανω τίποτα. Γιατι ειχα την Αμαντα να την υποστηρίζει και να δικαιολογεί την καθε της κίνηση.

Η μοναδική που ισως ηταν με το μέρος μου ηταν η Ρανια. Δεν ειχε αρθρώσει κουβεντα μετα την βόμβα που πέταξε η Κριστίν σχετικά με το οτι βλεπει κάποιον απο εμας ερωτικά. Απλα καθόταν ήσυχη και ήρεμη πανω στην μαξιλάρα της προσπαθώντας να ερμηνεύσει την συμπεριφορά της ατίθασης κολλητης της Αμαντα. Μπορούσα να το καταλάβω. Ήξερα πολυ καλα την Ρανια και καταλάβαινα οτι κατι δεν της αρεσε, σε αντίθεση με τον Στέφανο και την Αμαντα που ηταν στην κοσμαρα τους.

Με δυο βλέμματα Where stories live. Discover now