8. Let's get this party started (part 1)

6.3K 192 12
                                    

Οι δύο νέες κοπέλες τρομοκρατήθηκαν από το χτύπημα της πόρτας και η Αμάντα άφησε κατευθείαν τη μέση της Μέγκαν και έκανε ένα βήμα πίσω. Επικράτησαν κάποια δευτερόλεπτα σιγής μέχρι η Μέγκαν να πάρει την πρωτοβουλία και να γυρίσει το κεφάλι της προς την Αμάντα. Της έριξε μία έντονη ματιά στο πρόσωπο και χωρίς δεύτερη σκέψη άνοιξε την πόρτα του μπάνιου γρήγορα. Βγήκε έξω και ξαναέκλεισε την πόρτα για να μην φανεί ότι κάποιος άλλος ήταν μέσα μαζί της.

" Δεν αισθάνομαι καλά, πρέπει να φύγω σπίτι." είπε η Μέγκαν προς την Ράνια τραβόντας την από το χέρι για να την απομακρύνει από το μπάνιο που βρισκόταν μέσα η Αμάντα.

"Τι σου συμβαίνει; Τι έχεις πάθει τώρα τελευταία; Φαίνεσαι αλλού." απάντησε η Ράνια προς τη φίλη της βλέποντας ότι έχει χάσει το χρώμα από το πρόσωπο της.

"Νομίζω ότι ζαλίζομαι. Ίσως φταίει ότι δεν τρώω καλά αυτές τις μέρες" προσπάθησε να δικαιολογηθεί η Μέγκαν. " Θα πάω σπίτι μου και θα σας πάρω τηλέφωνο αργότερα." συνέχισε αφήνοντας την φίλη της να την κοιτάει όλο απορία καθώς η ίδια απομακρυνόταν προς την έξοδο του σχολείου.

Η Αμάντα έμεινα στο μπάνιο μέχρι να χτυπήσει το κουδούνι για το επόμενο μάθημα. Είχε λυγίσει τα πόδια της και ακουμπισμένη στον τοίχο έβαλε τους αγκώνες της πάνω στα γόνατα της για να στηρίξει το πρόσωπο της. Το ένιωθε πολύ βαρύ. Ήθελε να χαστουκίσει τον εαυτό της για το πόσο παρμορμητική ήταν. Σκεφτόταν πως θα ξανααντικρύσει την Μέγκαν μετά από αυτό που έκανε. Που βρήκε τόσο θάρρος και την πλησίασε; Οι σκέψεις της διακόπηκαν όταν κατάλαβε ότι η μπλούζα της μύριζε το άρωμα της Μέγκαν . 'Εκλεισε τα μάτια της και άγγιξε το σημείο που μύριζε έντονα σαν να ήθελε να μπει μέσα του. Δεν ήξερε τι επρόκειτο να γίνει στο μέλλον και πρώτη φορά την έπεφτε σε κοπέλα. Ήθελα απλά να ανοίξει η γη να την καταπιεί. Αλλά ταυτόχρονα ένιωθε πιο ζωντανή από ποτέ.

Η Μέγκαν φτάνοντας στο σπίτι της παρατήρησε τέσσερα φορτηγά κέτερινγκ έξω στην αυλή της. Μπαίνοντας μέσα οι οικονόμοι ήταν ντυμένοι με τις καλές τους μαύρες στολές και έτρεχαν πανικόβλητοι πάνω κάτω ενώ ο πατέρα της όρθιος στη μέση του σαλονιού έδινε  εντολές προς το προσωπικό του. Στάθηκε για λίγο προβληματισμένη. Πόσο καιρό είχε να τον δει σκέφτηκε κοιτάζοντας προς το μέρος του. Της φαινόταν αιώνας. Η σχέση της με τον πατέρα της δεν ήταν και η καλύτερη. Δεν ήταν μαλωμένοι απλά μετά τον χαμό της μητέρας της, ο ίδιος ελάχιστα έμενε σπίτι καθώς η δισκογραφική εταιρεία που του άνηκε είχε πολλές απαιτήσεις. Η Μέγκαν βέβαια περισσότερο σπαζόταν με το γεγονός ότι ο πατέρας της ξενοπηδάει από εδώ και από εκεί χωρίς να φαίνεται να του λείπει καθόλου η μαμά της. Ήξερε ότι είχε κάθε δικαίωμα να προχωρήσει στη ζωή του αλλά δεν ήθελε να χαθεί η μνήμη της μαμάς της σαν να μην υπήρχε ποτέ.

Με δυο βλέμματα Where stories live. Discover now