13. Στα κρυφά

6.9K 194 26
                                    

"Αμάντα περίμενε " ακούστηκε μία λαχανιασμένη φωνή να έρχεται πίσω από την ξανθιά κοπέλα.

Η Αμάντα συνέχισε να περπατάει αέρινα προσπερνώντας το πλήθος από δίπλα της χωρίς να δίνει σημασία στην κοπέλα που φώναζε. Ήξερε ότι ήταν η Μέγκαν. Την είχαν κουράσει τα παιχνίδια της και είχε πάρει την απόφαση της να το τελειώσει, ότι ήταν αυτό που συνέβαινε ανάμεσα τους, όσο και να το ήθελε. Φτάνοντας στην στάση του λεωφορείου, ένιωσε ένα χέρι να την πιάνει από το μπράτσο και να της σταματάει την φόρα με την οποία προχωρούσε.

"Γιατί με αποφεύγεις; " 

Γυρίσε και κοίταξε την Μέγκαν. Το βλέμμα της έπεσε πάνω στο χέρι που την κρατούσε με δύναμη.

"Μπορείς να με αφήσεις σε παρακαλώ; " είπε η Αμάντα τραβώντας το χέρι της.

"Δεν μου απάντησες. Γιατί με αποφεύγεις; " συνέχισε η Μέγκαν στον ίδιο τόνο.

"Ξαφνικά βρήκες την μιλιά σου; Σε ενδιαφέρει τίποτα παραπάνω εκτός από το να πηδάς; " 

Η Μέγκαν έμεινε να κοιτάει τα γαλάζια μάτια της νέας κοπέλας. Το βλέμμα της φαινόταν μουντό , μελαγχολικό. Σαν να  πονούσε. Η μαυρομάλλα μαθήτρια ένιωθε ότι την είχε παρεξηγήσει η Αμάντα. Φυσικά και δεν την ενδιέφερε μόνο το σεξ. Ή μήπως την ενδιέφερε μόνο αυτό; Ήταν τόσο παθιασμένη μαζί της που της είχε γίνει εμμονή. Δεν μπορούσε να σκεφτεί λογικά όταν ήταν δίπλα της.  Δεν ήταν κακός άνθρωπος, δεν ήταν ψυχρή, ούτε αναίσθητη. Απλά φοβόταν. Φοβόταν ότι τα συναισθήματα της ήταν τόσο έντονα που αν τα έδειχνε θα φαινόταν το πόσο αδύναμη είναι δίπλα της . Το πόσο άνετα μπορεί να πληγωθεί. Η Μέγκαν χαμήλωσε το βλέμμα της στα σταράκια της και το ξανασήκωσε όταν βρήκε τη δύναμη να μιλήσει.

"Θέλω να μιλήσουμε. " είπε κοφτά 

Η Αμάντα παρατήρησε ότι για πρώτη φορά η Μέγκαν μετά την γνωριμία τους ήθελε να της μιλήσει. Συνήθως ο μοναδικός λόγος που απευθυνόταν σε αυτή ήταν για να την ειρωνευτεί ή να την προσβάλλει. «Θέλω να μιλήσουμε» , Έχει μαθει να τα έχει όλα έτοιμα, όλα στο πιάτο και πάντα να γίνεται το δικό της. Πρέπει να της αντισταθώ, πρέπει να βρω τη δύναμη να της πω όχι.

" Μόνο να προστάζεις έχεις μάθει ;" ρώτησε η Αμάντα σταυρώνοντας τα δυο της χέρια προσπαθώντας να κάνει τις σκέψεις της πράξη.

"Γιατί μου το κάνεις αυτό; " απάντησε η Μέγκαν ψιθυριστά προσπαθώντας να πλησιάσει τη νέα μαθήτρια διακριτικά χωρίς να τραβήξει τα βλέμματα πάνω τους. 

Με δυο βλέμματα Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα