16. Στα δύσκολα σε θέλω

6.1K 186 4
                                    


Η Αμάντα και η Μέγκαν αποκοιμήθηκαν η μία στην αγκαλιά της άλλης χωρίς να το καταλάβουν. Όταν ξύπνησε η Μέγκαν είδε στην αγκαλιά της την ξανθιά μαθήτρια να κοιμάται ήρεμη. Προσπάθησε να μην κουνηθεί για να μην την ξυπνήσει. Ήθελε να θαυμάσει λίγο ακόμη το αψεγάδιαστο πρόσωπο της που ακουμπούσε πάνω στο χέρι της. Ήταν σαν ένας πανέμορφος άγγελος που εμφανίστηκε από το πουθενά και ταρακούνησε όλο τον εσωτερικό της κόσμο. 

Παίρνοντας  προσεκτικά το χέρι της από το κεφάλι της Αμάντα σηκώθηκε προσεκτικά στις μύτες των ποδιών της για να μην ξυπνήσει την όμορφη κοπέλα που κοιμόταν τόσο γαλήνια. Πήρε τηλέφωνο στη ρεσεψιον του σπιτιού της και μιλώντας όσο πιο χαμηλόφωνα μπορούσε ζήτησε από την Μάρθα να ετοιμάσει ένα δίσκο με το αγαπημένο της φαγητό, φρούτα, δύο φυσικούς χυμούς πορτοκάλι και καφέδες. Η Μάρθα απόρησε με την μικρή της. Ήταν κλεισμένη μέσα στο δωμάτιο της εδώ και ώρες με την δεσποινίδα Πίτερσον. Ίσως κάνουν κάποια εργασία μαζί σκέφτηκε.

Η Μέγκαν αφού έκλεισε το τηλέφωνο μπήκε μέσα στο ντουζ του δωματίου της. Είχε ανάγκη να κάνει ένα ζεστό μπάνιο όσο και να ήθελε να κρατήσει την μυρωδιά της Αμάντα πάνω της. Το καυτό νέρο έτρεχε πάνω στο κεφάλι της και η ίδια ήταν χαμμένη μέσα στις σκέψεις της. Το μυαλό της επανήλθε στην πραγματικότητα όταν ένιωσε ένα χέρι γύρω από την μέση της. Γύρισε τρομαγμένη και είδε την Αμάντα να της χαμογελάει ενώ το σώμα της βρεχόταν από το καυτό νερό.

"Δεν μου αρέσει να ξυπνάω και να μην σε βλέπω δίπλα μου" της είπε χαμογελαστά και την φίλησε απαλά στο στόμα.

Η Μέγκαν αγκάλιασε την Αμάντα ενώ φιλιώντουσαν αφήνωντας το νερό να τρέχει πάνω τους. Έπειτα πήρε το αφρόλουτρο και βάζοντας το πάνω στο σφουγγάρι άρχισε να τρίβει το σώμα της Αμάντα. Τα μάτια της γυάλιζαν καθώς περνούσε τον αφρό πάνω από το απαλό δέρμα της κοπέλας που έκανε το μυαλό της να τρελαίνεται. Έσκυψε χαμηλά και άρχισε να τρίβει αργά τα μακρυά εντυπωσιακά της πόδια από κάτω προς τα πάνω δίνοντας την ευκαρία στον εαυτό της να θαυμάσει το θέαμα που την άναβε. Φτάνοντας το σφουγγάρι στα μπούτια της άλλης άρχισε να την τρίβει με περισσότερη ένταση. Έσφιξε το σφουγγάρι με δύναμη ελευθερώνοντας όλο το ζεστό νερό που είχε αποθηκευμένο πάνω στη βουβωνική περιοχή της Αμάντα.Πέταξε το σφουγγάρι κάτω και της άνοιξε απότομα τα πόδια ενώ η ίδια καθόταν πάνω στα γόνατα της. Έβαλε το κεφάλι της στο αιδοίο της Αμάντα και ξεκίνησε να την γλύφει ενώ το ζεστό νερό έπεφτε με ταχύτητα πάνω στα γυμνά κορμιά τους. Η Αμάντα άρχισε να αναστενάζει από απόλαυση τραβόντας τα μαλλιά της Μέγκαν από ηδονή. Τα χέρια της μαυρομάλλας κοπέλας είχαν γατζωθεί από τα οπίσθια της Αμάντα ενώ η γλώσσα της έκανε κύκλους και μπαινοέβγαινε μέσα της. Όταν ένιωσε τους χυμούς της ξανθιάς κοπέλας στο στόμα της σηκώθηκε και την φίλησε στο στόμα με πάθος κολλώντας την πλάτη της Αμάντα πάνω στο θολωμένο τζάμι του ντουζ. Ένιωθε ακόμη καυλωμένη σαν να μην είχε πάρει αυτό που ήθελε. Ήταν εκστασιασμένη με την νέα κοπέλα νιώθοντας ότι θέλει συνεχώς να βρίσκεται μέσα της. Η Αμάντα ζαλισμένη φιλούσε την Μέγκαν η οποία είχε και τον έλεγχο μέχρι που βόγγηξε δυνατά όταν ένιωσε τα δάχτυλα της Μέγκαν να μπαίνουν με πίεση μέσα της. Η ατίθαση κοπέλα ξεκίνησε να την ξαναπηδάει πολύ πιο έντονα αυτή τη φορά χωρίς να μπορεί να ελεγξει το πάθος της. Η Αμάντα βαριανάσαινε δυνατά από ευχαρίστηση βγάζοντας ήχους απόλαυσης μέσα από το στόμα της. Τα δάχτυλα της Μέγκαν έκαιγαν ενώ έτριβαν με πίεση το αιδοίο της Αμάντα και έμπαιναν μέσα της με φόρα. Η ξανθιά κοπέλα έφτασε σε δεύτερο οργασμό πολύ γρήγορα. Τα αγγίγματα της ατίθασης συμμαθήτριας της την τρέλαιναν. Ήξερε πολύ καλά πως να κάνει το σώμα της να χάνει το έλεγχο του. 

Με δυο βλέμματα Where stories live. Discover now