7. Πιάσε με αν μπορείς

6.3K 208 26
                                    

Η Αμάντα ήταν καθισμένη πάνω στο κλειστό ξύλινο της πιάνο και από μπροστά της ήταν ο Παύλος όρθιος με το ένα του χέρι να ακουμπάει πάνω στο ξύλινο κάλλυμα. Είχε τα ξανθά της μακριά μαλλιά ίσια και πιασμένα αλογουρά. Έφταναν μέχρι τη μέση της και έκαναν αντίθεση με την μαύρη μεταξωτή ολόσωμη φόρμα που φορούσε. Όλη η τάξη είχε καταλάβει ότι η νέα μαθήτρια έχει απίστευτη αίσθηση του στυλ, πάντα κομψή, θηλυκή και περιποιημένη. Λες και ήταν πάντα έτοιμη για κάποια απρόοπτη φωτογράφιση. Τα κορίτσια την πλησίαζαν σε κάθε διάλειμμα προσπαθώντας να της πιάσουν κουβέντα και να την κάνουν φίλη τους αλλά αυτή φαινόταν πάντοτε απασχολημένη και τις απέφευγε πηγαίνοντας πάντα στην αίθουσα του μπαλέτου για να προπονηθεί. Τα αγόρια από την άλλη ήδη είχαν αντιληφθεί την νέα παρουσία του σχολείου καθώς άρχισε να συζητιέται πολύ έντονα το όνομα της σε όλες τις κλίκες. Ο πρώτος που έκανε φυσικά την κίνηση ήταν ο Παύλος. Ήξερε ότι όλοι θα ορμούσαν πάνω της όπως έκαναν και με την Μέγκαν και δεν ήθελε να αφήσει κανέναν άλλον να κάνει πρώτος το πέσιμο και να χάσει την ευκαιρία του.

Από μακρυά η Μέγκαν παρατήρησε τα εντυπωσιακά πόδια της Αμάντα. Οι κινήσεις της ήταν αρμονικές και θηλυκές. Γελούσε γλυκά ενώ σκουντούσε απαλά τον ώμο του Παύλο ο οποίος προσπαθούσε να την εντυπωσιάσει με τα αστεία του. Φαινόντουσαν να έχουν οικειότητα. Φαινόταν να τον συμπαθεί. Ήταν πολύ όμορφη . Κανείς δεν μπορούσε να αρνηθεί το πόσο όμορφη ήταν η νέα τους συμμαθήτρια. 

Η Ράνια έπιασε την Μέγκαν να κοιτάει αποχαυνωμένη προς την μεριά του Παύλου και της Αμάντα. Υπέθεσε ότι η φίλη της μάλλον γούσταρε τον Παύλο περισσότερο από όσο τους είχε εξομολογηθεί.

"Είσαι καλα γλυκιά μου; " ρώτησε η Ρανια την φίλη της προσπαθώντας να καταλάβει τι συμβαίνει και κοιτάει τόσο επίμονα κατα εκεί  "Το ξέρεις ότι ειμαι εδώ αν θέλεις να μιλήσουμε." συνέχισε ακουμπώντας το πόδι της Μέγκαν. Η Μέγκαν τινάχτηκε απότομα καθώς στο μυαλό της ήρθε το τρυφερό άγγιγμα της Αμάντα όταν έπεσε και χτύπησε. 

"Εε.. ναι είμαι καλά. Μια χαρά . Μην ανησυχεις." απάντησε διστακτικά η Μέγκαν. 

Δεν της άρεζαν τα ψέματα. Δεν ήθελε να πει ψέματα στην φίλη της απλά προς το παρόν θεώρησε καλυτερο να κρύψει την αλήθεια. Τουλάχιστον μέχρι να καταλάβει και η ίδια τι της συμβαίνει. Η Ράνια κατάλαβε ότι κάτι τρέχει αλλά έμεινε σιωπηλή δίνοντας όσο χρόνο και χώρο χρειαζόταν η φίλη της για να της ανοιχτεί. Γνώριζε πολύ καλά ότι η Μέγκαν δύσκολα εκφράζεται και σπάνια επιτρέπει σε κάποιον να εισβάλλει στον εσωτερικό της κόσμο αλλά μετά απο σχεδόν τρία χρόνια φιλίας είχε καταφέρει να φέρει την σχέση τους σε ένα πολύ καλό επίπεδο και ήξερε ότι η Μέγκαν την εμπιστευεται.

Με δυο βλέμματα Where stories live. Discover now