17. Ψάξε, ψάξε, δεν θα με βρεις

4.8K 161 17
                                    

Οι μαθήτριες και οι μαθητές του μουσικού ιδρύματος φορώντας τα καλύτερα τους ρούχα άρχισαν να μπαίνουν στο φουαγιέ του σχολείου. Η Ράνια καθόταν στην είσοδο κόβοντας εισιτήρια καθώς είχε αναλάβει το ταμείο του event. Ήταν ντυμένη κομψά. Το μουσταρδί μονόχρωμο κολλητό της φόρεμα έστρωνε τέλεια πάνω της και είχε πιάσει τα μαλλιά της έναν κυριλέ ολόισιο κότσο. Το ντύσιμο ήταν πάντοτε το δυνατό της σημείο μιας και η κατευθυνση που είχε επιλέξει ήταν το σχέδιο μόδας και στάιλινγκ. Ο Στέφανος από την άλλη βρισκόταν στο μπαρ σερβίροντας στους μαθητές τα ποτά της επιλογής τους. Το σκούρο μπλε κουστούμι που φορούσε έκανε αντίθεση με το απαλό ροζ πουκάμισο του τραβώντας τα βλέμματα όλων των κοριτσιών πάνω του. Οι μισές είχαν έρθει για τον Στέφανο και οι άλλες μισές για τον Παύλο που φαινόταν ακόμη απών.

Η Ράνια χαιρέτησε γλυκά προσπαθώντας να κρύψει την απορία της, όταν είδε την Αμάντα να μπαίνει με έναν άγνωστο νεαρό μέσα. Κοιτώντας πιο προσεκτικά το γοητευτικό παλικάρι θυμήθηκε ότι τον είχε δει στα Friday's εκείνη την ημέρα στο ίδιο τραπέζι με την Αμάντα και την κυρία Ζωή.

"Γεια σου όμορφη" είπε η Ράνια και χαμογέλασε προς τη φίλη της θαυμάζοντάς την εντυπωσιασμένη από πάνω μέχρι κατω. Την ένιωθε πιο κοντά της από τότε που αυτή και η Μέγκαν είχαν αυτό που είχαν.

"Γεια σου στυλάτο κορίτσι " πείραξε η Αμάντα την Ράνια. "Να σου συστήσω από εδώ τον Φίλιππο. Είναι ο αδερφός μου, εξ αγχιστείας " συνέχισε η ξανθιά κοπέλα.

Ο Φίλιππος χαμογέλασε στην Ράνια δείχνοτας το λευκό του χαμόγελο και άπλωσε το χέρι του για να συστηθεί.

"Χάρηκα πολύ Ράνια. Έχω ακούσει τα καλύτερα για εσένα " είπε με μία ζεστη και σταθερή φωνή.

Έχει ακούσει τα καλύτερα για εμένα; Τι ξέρει για εμένα; σκεφτηκε η Ράνια ανταποδίδοντας την χειραψία και χαμογελώντας του αμήχανα καθώς δεν μπορούσε να κρύψει το ενθουσιασμό της. Ήταν πολύ όμορφος. Ψηλός. Σαν τον Στέφανο. Το τζιν του ήταν συνδυασμένο με μαύρες αρβίλες και το μαύρο του πουκάμισο κολλούσε πάνω στο γυμνασμένο του σώμα.

 Η Αμάντα μπήκε μέσα στο χώρο με τον αδερφό της και αφού πήραν τα ποτά τους από τον Στέφανο, τον χαιρέτησαν και πήγαν στην μεριά του dj. Ο Στέφανος είχε αναθέσει σε αυτή και την Μέγκαν να προσέχουν το μπουθ μέχρι να έρθει το παιδί που θα έπαιζε μουσική. Αυθόρμητα η Αμάντα κοίταξε το μισογεμάτο φουαγιέ. Άρχισε να ψάχνει την Μέγκαν μέσα στο πλήθος των μαθητών που φαινόντουσαν να διασκεδάζουν πίνοντας τα ποτά τους. Δεν την είχε δει από τη στιγμή που μπήκε και ένιωθε αρκετά άβολα και αμήχανα μετά την τελευταία τους κουβέντα. Ήξερε ότι η μαυρομάλλα φίλη τους είναι αρκετά δύσκολος χαρακτήρας και πεισματάρα και ότι ήταν ικανή να μην παρευρεθεί στο πάρτι μετά τον καυγά τους. Η νέα μαθήτρια δυσανασχέτισε σε αυτή την ιδέα. Ήθελε πολύ να την δει. Έστω και με τον Παύλο. Αρκεί να την έβλεπε. 

Με δυο βλέμματα Where stories live. Discover now