32. Οι αληθινοί παράδεισοι

3.7K 140 12
                                    

Το Μέγαρο Μουσικής ξεκίνησε να γεμίζει σιγά σιγά. Η πρεμιέρα ήταν στις 8 η ώρα ακριβώς και ο πιο εκλεπτισμένος κόσμος της Ελλάδος βρισκόταν στην ουρά δίνοντας τις προσκλήσεις του στην ρεσεψιόν. Το υπερθέαμα που θα προβαλλόταν είχε κινήσει το ενδιαφέρον όχι μόνο των καλύτερων χορογράφων της χώρας αλλά και όλης της showbiz. Η παράσταση ήταν sold-out από την πρώτη κιόλας ημέρα πώλησης των εισιτηρίων. Ο πατέρας της Αμάντα ήταν από τους πιο διάσημους χορογράφους και σε συνδυασμό με το μπαλέτο των Μπολσόι έκανε τους θεατές να ανυπομονούν να δουν από κοντά αυτούς τους δύο να δουλεύουν μαζί. 

Η Ράνια μαζί με τον Στέφανο βρίσκονταν ήδη στην πρώτη σειρά του Μεγάρου και περίμεναν ενθουσιασμένοι να δουν την φίλη τους να χορεύει. Η Μέγκαν είχε φροντίσει να βάλει τους κολλητούς της στην καλύτερη θέση σε αντίθεση με τον πατέρα της που δεν ασχολήθηκε καθόλου. Εξάλλου τελευταία στιγμή της ανακοίνωσε ότι θα έρθει με «παρέα» και η Μέγκαν δεν μπορούσε να κάνει τίποτα καθώς όλες οι θέσεις ήταν κλεισμένες. Αλλά δεν ανησυχούσε ,ήταν σίγουρη ότι ο πατέρας της θα εκμεταλλευτει ένα από τα βρωμερά κονέ του και θα βρει κάπου να κάτσει. 

Η Ράνια ένιωθε καλύτερα από χτες. Είπε στον Στέφανο αναλυτικά το τι ακριβώς έγινε με αυτή και τον Φίλιππο και ότι πλέον έχουν χωρίσει. Βέβαια υπήρχαν ακόμη κρατημένες θέσεις δίπλα τους καθώς υποτίθεται ότι θα ερχόταν αυτός με την Αμάντα και τον Κέβιν στην πρεμιέρα. 

"Βαλέ την τσάντα σου καλή μου πάνω. Μην πάει άδεια η θέση. Πιο πολύ αξία έχει η Louis σου από αυτόν " είπε ο Στέφανος κάνοντας ένα μορφασμό απαξίωσης. 

Η Ράνια γέλασε ακούγοντας τον φίλο της και πήγε να βάλει την τσάντα της πάνω αλλά ένα χέρι της σταμάτησε. 

"Αφού δεν σηκώνεις τα τηλέφωνα σου και στο σπίτι σου δεν είσαι, ήρθα να σε βρω εδώ" είπε ο Φίλιππος κοιτάζοντας διαπεραστικά την Ράνια στα μάτια.

Τα δύο παιδιά έμειναν με ανοιχτό το στόμα. Η Ράνια ένιωθε σιγά σιγά το αίμα της να ανεβαίνει στο κεφάλι από τα νεύρα ενώ το πρόσωπο της είχε γίνει κατακόκκινο. Που θα έφτανε αυτό το θράσος του; Τι στο διάολο ήθελε εδώ;

"Πας καλά αγόρι μου; Σήκω και φύγε τώρα. Σου είπα ότι τελειώσαμε " του είπε εκνευρισμένα.

"Ναι! Έλα να παίρνεις τον μπούλο " συνέχισε ο Στέφανος κάνοντας μία κίνηση με το χέρι του που του έδειχνε τον δρόμο για την έξοδο.

"Παιδιά ηρεμίστε" ακούστηκε η φωνή της Αμάντα πίσω από τον Φίλιππο. Πριν γίνει το σκηνικό στο εστιατόριο τα παιδιά είχαν κανονίσει να κάτσουν όλα μαζί στην πρώτη σειρά δίπλα δίπλα. Η Αμάντα, ο Κέβιν, η Ράνια, ο Φίλιππος,ο Στέφανος και ο Πάρης. Βέβαια τώρα ο Φίλιππος μετά τον χωρισμό του με την Ράνια ήταν ανεπιθύμητος και η Αμάντα είχε έρθει μόνη της χωρίς τον Κέβιν ενώ ο Πάρης ήταν άφαντος. Κανένα από τα παιδιά δεν ήξερε αυτό που είχε συμβεί μεταξύ της Μέγκαν και της Αμάντα μέσα στις τουαλέτες και ότι πλέον ο Πάρης απεχθανόταν την Μέγκαν  ενώ ο Κέβιν ήταν βαθιά πληγωμένος για το πως του συμπεριφέρθηκε η Αμάντα. Η ξανθιά κοπέλα προσπάθησε να του εξηγήσει αλλά ο Πάρης συνέχιζε τα δικά του. Της έλεγε ότι θα την διεκδικήσει και ότι την θέλει στη ζωή του παρά το κέρατο που του έριξε. Η Αμάντα του ξεκαθάρισε ότι είναι ερωτευμένη με άλλο άτομο και ότι θα ήταν καλύτερο να μείνει αυτό το χρονικό διάστημα μόνη της για να τα βρει με τον εαυτό της. Όσο δύσκολο και επίπονο και αν ήταν θεωρούσε καλύτερο να πει την αλήθεια και να σταματήσει να κοροιδεύει τον Κέβιν που δεν της φταίει σε τίποτα. 

Με δυο βλέμματα Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu