10. Let's get this party started(last part)

5.7K 195 3
                                    


"Καλησπέρα φίλοι και συνεργάτες μου. Είναι μεγάλη μου τιμή που βρίσκεστε όλοι εδώ σήμερα. Με την ευκαιρία θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι η δισκογραφική μας εταιρεία είναι επίσημα πλέον η νούμερο ένα στην Ελλάδα και ξεκίνησαν ήδη οι διαδικασίες επέκτασης προς την Αμερική. Ευχή μου είναι το ταξίδι σας μέσα σε αυτό το χώρο να είναι λαμπρό και να συνεχίσετε να μας μαγεύετε με τις φωνές σας" άκουσαν την σταθερή και ζεστή φωνή του Κυρίου Μπράουν τα δύο κορίτσια μέσα από το αποδυτήριο.

Η Αμάντα φόρεσε γρήγορα το ειδικό κολάν της ενώ η Μέγκαν την κοιτούσε ακίνητη προσπαθώντας να συνειδητοποιήσει τι είχε γίνει μόλις μεταξύ τους. Την είχε κυριέψει το πάθος. Ήταν λες και είχε βγει από το σώμα της και ακολουθούσε τις ορμές της. Η Αμάντα σηκώθηκε αναστατωμένη και πήγε προς τον καθρέφτη για να τσεκάρει το μακιαγιαζ της και τα μαλλιά της. Δεν ήθελε να καταλάβει ο κόσμος ότι μόλις είχε βιώσει την μεγαλύτερη εμπειρία της ζωής της. Κοίταξε προς την Μέγκαν και είδε ότι συνέχιζε να την κοιτάει ακίνητη. Φαινόταν διαφορετική. Το ανέκφραστο και ψυχρό της βλέμμα είχε φύγει από πάνω της. Φαινόταν ευάλωτη και εύθραυστη. Πράγμα σπάνιο για την ατίθαση κοπέλα. Η μπαλαρίνα πλησίασε προς την Μέγκαν ακουμπώντας με τα δάχτυλα τα χείλη της.

"Θέλω τόσο πολύ να σε φιλήσω " τα γαλάζια της μάτια κοιτούσα τα κόκκινα σαρκώδη χείλη της Μέγκαν. 

"Και όπως ξέρετε όλα τα πάρτυ μου κρύβουν πάντοτε εκπλήξεις. Οπότε για σήμερα θα ήθελα το πιο δυνατό σας χειροκρότημα για τις δύο εξαιρετικές δεσποινίδες που θα μας χαρίσουν μία μοναδική παράσταση" άκουσαν τα δύο κορίτσια των πατέρα της Μέγκαν να συνεχίζει και η αίθουσα γέμισε με ήχους από χειροκροτήματα και σφυρίγματα. 

Η μαυρομάλλα κοπέλα προχώρησε προς την πόρτα παίρνοτας μία βαθιά ανάσα ενώ η Αμάντα την ακολούθησε από πίσω σκεπτική. Σκεφτόταν ότι δεν είχε αρθρώσει κουβέντα η Μέγκαν μετά από αυτό που έγινε μεταξύ τους. Μήπως απλά την πήδηξε και αυτό ήταν ; Μήπως ήταν κοπέλα που απλά πηδούσε και έφευγε και ήταν συναισθηματικά νεκρή; Δεν θα μπορούσε να το αντέξει αυτό. Μήπως είχε δίκιο ο Παύλος και ήταν όντως σκατοχαρακτήρας; Που έπαιρνε πάντα αυτό που ήθελε και όταν το έπαιρνε μετά δεν το ήθελε ποια; 

Η Μέγκαν άνοιξε την πόρτα και φόρεσε στο πρόσωπο της ένα εντυπωσιακό χαμόγελο. Πόσο καλη ηθοποιός είμαι σκέφτηκε χαμογελώντας προς τον κόσμο που ακόμη χειροκροτούσε τα δύο κορίτσια. Η Αμάντα ακολούθησε από πίσω και πήγε και στάθηκε στην μέση της αίθουσας. Το είχε ξανακάνει αυτό πολλές φορές. Είχε χορέψει σε ένα από τα μεγαλύτερα θέατρα της Νέα Υορκης μπροστά σε χιλιάδες κόσμο. Για αυτήν αυτό το event ήταν μία ρουτίνα που ήθελε να ξεπετάξει. Ο μοναδικός λόγος που είχε έρθει εδώ ήταν η Μέγκαν για να μπορέσει να έρθει κοντά της. 

Με δυο βλέμματα Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα