Multumesc

28.1K 810 140
                                    

Imi pare rau de ce s-a intamplat in epilog, dar va promit ca lucrurile o sa aiba mai mult sens in a doua carte. Inteleg ca unii dintre voi v-ati atasat de personaje, dar as aprecia daca nu as primi mesaje de genul ca nu aveti de gand sa mai cititi a doua carte sau ca e un final oribil. Stiu ce fac, aveti incredere in mine si inca putina rabdare pana la a doua carte. x

Legat de Dark Revenge 2. Inca nu m-am hotarat si nu e titlul oficial, dar s-ar putea ca al doilea volum sa fie numit Wicked. Nu sunt sigura cand am sa postez, vreau sa mai lucrez putin la Year 2079, White Snake si sa ma apuc si de Time 2. Am multe idei pentru al doilea volum din DR si vreau sa le adun pe toate, sa fac structura cartii cum trebuie inainte sa incep sa scriu. Am sa incerc sa fac cartea asta mai buna si mai interesanta. O sa fie mai multa actiune si multe personaje noi. O sa fie mai bine scrisa si am sa va urmez sfatul iar capitolele o sa ramana la fel de interesante, dar nu am sa le mai fac atat de lungi. Am sa incerc sa postez mai des odata ce ma apuc de carte. Vreau sa fac ceva bun din al doilea volum si sa nu va dezamagesc.

S-ar putea sa primesc multe intrebari despre Wicked asa cum am primit si la Time 2, deci va rog din tot sufletul, inainte sa ma intrebati "Cand o sa postezi a doua carte din Dark Revenge?", mergeti pe profilul meu si umblati putin pe acolo, probabil ca am primit intrebari recente legate de al doilea volum la care deja am raspuns. Imi place cand vad ca sunteti interesati despre cartile mele, dar nu pot raspunde de 10 ori pe zi la exact aceleasi intrebare. Si inca ceva – nu ma intrebati daca a doua carte o sa aiba un final fericit sau nu, ce s-a intamplat cu Claire, daca e cu adevarat moarta sau nu, cine este Rachel sau mai stiu eu ce. As distruge farmecul cartii daca as raspunde la ele, deci va rog sa aveti rabdare pana la al doilea volum, toate intrebarile voastre o sa fie raspunse atunci. Dar in afara de asta, puteti oricand sa imi lasati mesaje despre orice doriti pe profilul meu; ador sa vorbesc cu voi si nu ignor mesajele. 

Iar acum, multumirile. Ca intotdeauna, nu stiu de unde sa incep cand vine vorba de asa ceva. Am atat de multe lucruri pentru care vreau sa va multumesc, iar pentru unele dintre ele cuvintele nu sunt destul. 

Multumesc pentru sprijinul si sustinerea pe care am primit-o inca de la primele capitole. Multumesc pentru toate mesajele, toate comentariile si parerile frumoase. Nu am visat niciodata ca am sa ajung pana aici, ca un grup atat de mare si minunat de cititori o sa ma ajute cu atat de multe lucruri. Multumesc ca ati fost langa mine cand am trecut prin perioade mai grele, cand am primit mesaje urate si comentarii oribile. Nimic din toate astea nu s-ar fi intamplat fara voi. Sunteti minunati, va ador pe fiecare si va iubesc. 

Multumesc. xx 

Dark RevengeUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum