Capitolul 25

74.4K 2.1K 676
                                    

-La naiba, injur in timp ce ma aplec spre manualele mele care au cazut pe jos.

Mai am o singura ora de scoala iar eu sunt deja super emotionata despre momentul in care am sa ajung acasa iar tata o sa urle la mine. Nicol probaibl ca ia bagat atatea in cap ca imi este frica sa imi deschid telefonul si sa verific mesajele si probabil sutele de apeluri pierdute de la tata. E doar vina lui Nicol pentru ca ma facut sa o plesnesc. Se tot lua de Harry de parca ea e mai buna.

-Claire? zice o voce de fata, una subtire.

Ma ridic si imi ridic si un genunchi pentru a ma ajuta sa imi tin cartile grele. In fata mea pe holul plin de elevi se aflau doua fete. Gemene chiar si daca s-ar fi invartit intre ele nu le-as putea deosebi. Am incercat sa nu fac ochi mari cand le-am vazut tinutele. Amandoua purtau bluze aproape transparente de le se vedeau sutienele rosii care le tineau sanii mari. Aveau si niste perechi de pantaloni scurti din blugi de culoarea unui neon asa puternic ca ma facea sa imi intorc capul. Macar aveau pe ele niste jachete subtiri care erau mai lungi ca pantalonii si ere dintr-un material normal care daca il trageai bine peste ele le acoperea tinuta inapropriata, mai ales pentru scoala.

Amandoua avea parul lung, drept si de un blond deschis dat pe spate. Erau amandoua foarte slabe si la fel de inalte ca mine. Pe fata aveau acelas tip ce machiaj, unul puternic iar in urechi niste cercei rotunzi si mari din aur.

-Da, zic in timp ce imi bag cate o carte in dulapul meu, uitandu-ma la ele.

-Nu e asa de draguta, zice cea din partea stanga inclinandu-si usor capul si analizandu-ma cu plictiseala.

-Poftim? intreb si raman usor blocata cu manualele inca in bratele mele.

-Tu esti iubita lui Harry, corect? intreaba cealalta si incearca sa zambeasca prietenos.

-Da, zic hotarata, fara sa ezit. Voi ci-cine sunte-ti?

-Oh, zice cea din partea dreapta si flutura mana in aer. Nimeni important.

-Ok, zic si imi asez toate manualele in dulapul pe care il las deschis.

-Am fost si noi candva cu Harry, zice cea din stanga, lasandu-ma blocata complet.

-Amandoua? intreb fara sa ma abtin.

-Ei na, nu prea a fost o relatie.. mai mult ceva sexual, zice cea din dreapta zambind, probabil gandindu-se la Harry. Oh doamne, omul ala e asa de bun la pat.

-Mie imi spui? Dar trebuie sa recunosti, in trei e un zeu, zice cea din stanga.

Am ramas cu gura usor deschisa si inghetata complet. In trei? Harry a facut-o cu ambele fete? .. Oh nu, nu vreau sa ma gandesc mai departe pentru ca mi se face rau.

Am fost surprinsa cand geamana din stanga mi-a tras bratul stang spre ea. Mi-a ridicat maneca de la mana uitandu-se la incheietura mea stanga.

-Harry nu ti-a tras-o inca? repeta cealalta geamana in timp ce sora ei inca imi tinea mana.

-Nu e treaba voastra, zic artagoasa si imi trag mana usor rusinata de intrebarea lor.

Imi asez maneca inapoi peste incheietura mea curata si care sper sa ramana asa. Dintr-o data, vederea mea spre fete a fost acoperita de un corp masiv si imbracat in haine negre. Harry.

-Ce dracu faceti? intreaba Harry care avea acum mainile incrucisate la piept, nervos.

-Oh Harry, mult de cand nu ne-am mai vazut, zice una dintre gemenele care ma enervau deja.

M-am dat usor din spatele lui Harry ca sa le pot vedea si eu pe fetele iar gura mea a ramas deschisa cand una dintre ele aveau mana pe pieptul lui Harry, amandoua zambind ca niste feline care torc puternic. M-am uitat la Harry care nu ii misca mana fetei, stand doar si uitandu-se la ea.

Dark RevengeUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum