Capitolul 37

55.8K 1.8K 291
                                    

Un batut in usa ma facut sa imi ridic, adormita, imediat capul de pe pieptul cald si tare al lui Harry. In camera era un intuneric apasator si ochii mei intredeschisi cad peste ceasul mic si electronic de pe noptiera de langa pat.

Ora 1 dimineata? Cine ar putea fi la ora asta?

-Hmm? Harry geme in scobitura gatului meu in timp ce batutul devenea din ce in ce mai insistent, trezindu-ne pe amandoi.

Eu inca eram peste Harry cu picioarele despartite iar el inca avea bratele in jurul gatului meu, tinandu-ma langa pieptul lui, iar patura era peste spatele meu, acoperindu-ne pe amandoi.

-Ma duc eu, spun adormita si imi ridic capul de pe el.

-E ok, stai aici iubire, merg eu, zice si el la fel de adormit si obosit ca si mine in timp ce ma aseaza usor si gentil langa el in pat.

Se ridica si aprinde lampa de pe noptiera, o lumina destul de puternica find in intreaga incapere acum.

-Acum! tipa Harry nervos spre usa in timp ce isi trage blugii lenes pe el.

Ofteaza iar eu trag patura peste capul meu, nefericita ca cineva ne-a sculat cand dormeam asa de bine peste Harry, unul in bratele altuia.

Batutul de la usa nu a mai fost asa de insistent, defapt s-a oprit, usa deschizandu-se in timp ce Harry inca era la marginea patului la picioare, blugii de pe el find usor botit si prost pusi.

-Ce dracu fceti voi aici? Jur, daca te-ai atins in vrun fel de fiica mea nu vei mai vedea lumina zilei, vocea ridicata a tatalui meu ma face sa ridic capul, speriata de moarte.

Ma ridic imediat in sezut. Am ramas fara aer cand l-am vazut pe detectivul Howell cu o arma in mana, arma indreptata spre Harry care tinea mainile ridicate la nivelul umerilor sai, el parand doar nerovs, nu speriat ca si mine. Tatal meu era si el in camera mica de hotel si se uita la mine cu o dezamagire pe fata, de parca as fi facut ceva foarte rau.

-C-ce faceti? intreb speriata si ma ridic in picioare rapid langa Harry care avea mainile inca ridicate dar nu parea speriat.

Stiam ca eram si eu acum in directia armei si nu imi place sentimentul ala pe care il am cand vad o arma indreptata spre mine dar nu e o sansa ca nebunul asta de detectiv sa traga.

-Il ducem pe Harry la sectie, spune tatal Melissei, eu prinzandu-l imediat de brat pe Harry dar el inca ramane cu mainile usor ridicate in aer, nervii plimbandu-se peste fata lui frumoasa.

-De ce? intreb panicata si mai ales confuza in timp ce il strang de brat pe Harry, dorind ca el sa nu plece de langa mine.

-Pentru ca esti minora si e ilegal ca un major sa fie in preajma unei minore intr-o camera de hotel, mai ales daca tatal fetei a depus plangere la politie si mai ales daca baiatul este un suspect la crima, spune detectivul Howell spre mine.

Harry si-a inclestat dintii iar eu ajung sa cred ca toate astea sunt doar un cosmar afurisit.

-Ai facut ce? il intreb pe tatal meu, nevenindu-mi sa cred ca el chiar ar fi putut face asta.

-M-ai auzit. Nu te vreau langa el, Claire, este periculos. E periculos si suspect de crima, nu stiu daca intelegi si sincer si nu ma astept sa o faci, spune propriul tata spre mine, cuvintele lui facandu-ma sa raman fara suflu. Uite-te la tine, cu ce naiba esti imbracata? Vad ca ai si dormit in acelas pat cu el? Te transforma intr-o curva baiatul asta si tot ce faci tu e sa te lasi pacalita.

-La dracu de om! tipa Harry si isi lasa mainile sa cada cu putere in jos, inclestandu-si pumnii, in timp ce porneste spre tatal meu. Vrei sa repeti asta iar?

Dark RevengeUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum