Capitolul 9

81.3K 2.8K 743
                                    

Am inceput sa tip si sa ma zbat cand i-am simtit mainile fortoase si scarboase ale roscatului care zambea multumit cu o placere puternica. Ethan doar statea si radea, dar facea din cand in cand cate un pas spre patul unde eu eram sub matahala asta scarboasa. Am inceput sa tip si mai tare, rugandu-mi din tot sufletul sa pot sa scap de aici cu bine.

-Draguta fata avem noi aici, zice baiatul roscatul ironic.

-Lasa-ma idiotule, ii tip si imi zmbat picioarele pe salteaua mare cu un cearsaf aspru.

-Oho, te las cand termin, zice baiatul de pe mine si am tipat iar cand i-am simtit buzele pe gatul meu.

-Chad, misca, eu sunt primul, asa am hotarat, zice Ethan baiatului care mi-a astupat gura cu mana lui scarboasa, incercand sa ma faca sa tac.

Eu ma zbateam si imi ridicam spatele in sus, departandu-ma de saltea si tipand prin mana lui gretoasa si mare, la fel de aspra ca o piatra. Picioarele lui erau despartite pe mine si ii simteam masculinitatea intarita prin blugii albastrii inchis pe abodmenul meu. O scarba si mai mare mi s-a facut cand mana lui era la marginea trioului meu, atingandu-mi cu mainile lui pielea mea fina. Imi miscam umerii si incercam sa imi zbantui picioarele iar gura incepea sa ma doara asa de tare ca m-am oprit pentru cateva secunde. De ce nu ma auzea nimeni? Imi era frica, foarte frica. Nu ar fi trebuit sa vin aici niciodata si sa stau acasa, invatand, asa cum imi place.

-Hai misca, zice Ethan spre Chad, iar el se da de pe mine plictisit si ofticat.

Am sarit din pat ca o pisica dar o ameteala brusca ma cuprins si daca nu ma prindeam de marginea patului as fi cazut pe jos si as fi facut cunostinta cu podeaua asta rece.

-Au efect drogurile alea, zice Ethan cu mainile in buzunare, dand din cap satisfacut.

-Cate a luat? intreaba Chad.

-Doua pahare, zice Ethan si ridica din sprancene amuzat si cu un zambet pervers pe fata, mult, mult mai pervers ca el al lui Harry.

-Oh, nici nu o sa stie ce se intampla in cateva minute, asa e perfect omule, spune roscatul si da cu pumnul in aer de fericire.

Am inghitit in sec, speriata de moarte. Nu am luat in viata mea droguri si clar nu in seara asta. Bautura ai parea chiar- oh la dracu. Cum de am putut sa fiu asa de proasta? Normal ca a pus ceva in bauturi. Doamne Claire, ce proasta ai putut sa fi. Ameteala ma luat si mai tare si dar nu am ajuns sa vad dublu si inca ma tineam pe picioare, chiar daca genunchii imi tremurau puternic. Droguri? Nu am pus gura pe asa ceva in intreaga mea viata, nici pe tigari nu mai zic de bauturi iar eu am ajuns drogata. Sunt asa de patetica.

-Hai pisico, vin-o aici, zice Ethan si face pasi spre mine.

-Nu! tip ma indepartez dar ajung sa cad pe sapate din cauza slabirii mele din genunchi.

Ethan a ras de placerea pe care i-o provoaca efectul drogurilor asupra mea. Ma tras de mana brusc si ma lipit de perete la doar doi pasi mari de usa inchisa si subtire. Usa e subtire, de ce nu imi aude nimeni tipatul? Gura lui Ethan era peste a mea si o greata insuportabila mi-a aparut in stomac. Eu tipam as ca nu prea putea fi un sarut avand in vedere ca buzele mele erau despartite in permanenta.

-Vai dar ce fata rea avem aici, spune si mana lui a ajuns pe fundul meu, prinzandu-mi fesa cu putere, facandu-ma sa tip iar.

El radea si Chad, idiotul ala, para doar amuzat si clar exictat avand in vedere ca umflutura din pantalonii lui parea ca nu are aer. Am inceput sa tip iar cand buzele lui au ajuns pe pielea mea si a inceput sa suga cu putere.

-Lasa-ma! tip dar ma simteam din ce in ce mai ametita.

-Sa o crezi tu frumoaso, zice iar eu tip in continu, simtindu-mi gatul terminat.

Dark RevengeUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum