Capitolul 14

80.6K 2.6K 490
                                    

Harry a parcat masina, iar la perfectie, in parcarea scolii care era goala din cauza ploii. Ploua cu galeata si asta ma facea sa nu vreau sa parasesc masina asta, chiar daca a condus ca un nebun prin ploaie si ma facut sa strig la el ca el chiar este un nebun. A ras de mine in momentele in care faceam ochii mari si imi duceam mainile la fata, mai ales cand derapa din cauza ploii si trecea o curba.

-Nu mai urc in viata mea cu tine in aceiasi masina, ii zic si ma uit pe geam.

-Nu e vina mea ca iti este frica, zice si zambeste amuzat.

-Nu imi este frica, ii zic suparata si ma incrunt usor la el. Dar merci oricum.

Ma uit pe geam si ploaia puternica se spargea de asfalt iar pe geam curgeau picaturile groase.

-Frica de ploaie? intreaba iar eu ma intorc spre el.

-Ce? Nu, ii zic. Doar ca nu imi place chiar asa de tare.

Cum am mai spus, imi place ploaia doar ca ma simt mai bine cand soarele sta si straluceste frumos pe un cer senin si albastru.

-Locuiesti in Londra si iti este frica de ploaie? intreaba si chicoteste.

-Nu imi este frica de ploaie doar ca nu o iubesc asa de tare, ii zic iar el scutura usor din cap, chicotind. Sa mergem.

Oftez si deschid portiera, iesind rapid si tragand geanta dupa mine. Harry iese si el si am ramas blocata pentru cateva secunde. Apa se scurgea ireal de minunat pe fata lui iar parul lui deja se uda, picaturi mici curgand din el. Firele de apa parca il lingeau usor pe fata lui perfecta. Imi scutur capul si inchid portiera masinii si pornesc cu pasi rapizi spre scoala.

Mi-am grabit pasii si am inceput sa ma plang in mijlocul parcarii cu Harry in dreapta mea si rasul lui.

-Nu mai rade, sunt deja uda leoarca, ii zic si ma uit in sus dar a fost o msicare proasta pentru apa mi-a intrat in ochi. La dracu.

-Nu iti inteleg problema cu ploaia, mie imi place, zice si zambeste amuzat de mine.

-Da, ce nu iti place tie? il intreb si imi strang jacheta pe mine.

Nici nu stiu ce a fost in capul meu de a trebuit sa imi pun asemena haine pe mine. Am simtit imediat pe incheietura mea dreapta mana lui Harry si m-am trantit usor de un piept tare cand ma tras spre el. Harry si-a dus o mana la fata mea si mi-a ridicat-o spre el. Am ramas blocata cand am vazut minunata apa curgandu-i si prelunginu-se pe buzele sale. O picatura perfecta a ajuns peste buza lui de jos si dorinta stupida de a o linga mi-a aparut in minte. Harry si-a lipit buzele de ale mele cu putere si si-a dus o mana la ceafa mea, tragandu-ma mai tare spre el.

Mi-am dus mana imediat spre abdomenul lui si am prins usor cu ambele maini materialul negru si ud al bluzei sale.

Si-a coborat mana spre mijlocul spatelui meu si ma tras mai tare spre pieptul lui. Sarutul era mult mai umed, apa de la ploaie patrunzand intre buzele noastre si parca brusc, imi place mai mult ploaia. Face toate astea si mai ireale intr-un mod placut. Buzele lui umede le framantau pe ale mele iar limbile noastre au intrat intrun dans nebun.

Ploaia parea asa de racoritoare acum pentru ca eram incalzita complet si doar din cauza unui sarut. Un alt sarut minunat de la Harry si sincer, am pierdut numarul saruturilor pe care l-am avut. Mi-am pus ambele brate dupa gatul lui Harry iar el ambele maini pe spatele meu, find acum liptiti perfect. Oh doamen, cum poate sa ma faca sa ma simt asa? Iar simt chestiile alea cu aripi si as da orice ca lucruile alea, creiaturile alea din stomacul meu, sa nu fie fluturi pentru ca nu pot avea fluturi si mai ales pentru Harry.

Sarutul a devenit unul mai rapid si mai apasat, mult mai placut iar limba lui Harry ma facea sa imi tremure genunchii de parca ar fi gelatina. Frigul a disparut complet din corpul meu si tot ce mai simtem era caldura din Harry si apa uda care parea si ea clocotita.

Dark RevengeUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum