Capitolul 65

85.8K 1.6K 766
                                    

M-am foit emotionata in poala lui Harry, muscandu-mi usor buza de jos. Ugh, e asa de greu sa ii spun lui despre visul ala. Ce o sa creda dupa ce ii spun? Ma indoiesc profund ca el ar crede ca sunt o ciudata care are vise pentru tacaniti dar chiar ar fi ciudat sa ii spun lui asta.

-Claire, poti sa incepi, spune Harry, facandu-mi semn sa pornesc prin o miscarea usoara a capului intr-un mod bland.

Am dat usor din cap si am incercat sa imi reamintesc cum trebuie cosmarul, chiar daca stiam totul pe derost doar ca vroiam sa trag de timp.

-Ok, deci a inceput putin cap ciudat, eram eu in casa mea si eram singura si habar nu aveam cu adevarat unde e tata pentru ca nu stiam sigur ceva. Am urcat in camera mea si am dat sa sun pe cineva doar ca aveam lista de contacte complet goala, la fel si intregul meu telefon, nu aveam poze in el si nici mesaje pe care stiu ca ar trebuii sa le am acolo. La inceput am crezut ca era doar o farsa cu telefonul facuta de Bryan care apropo, nu stiam ca era mort pe atunci. Si am mers sa citesc o carte care si ea, era complet goala, doar foile, la fel si ceasul meu care nu avea numerele, revistele mele erau doar nsite foi simple si la fel si calendarul meu. De parca tot era sters dar era totusi acolo, spun, incercand sa imi aduc cat mai bine aminte de ce s-a intamplat in cosmarul ala afurisit.

Mi-am aplecat privirea in jos din nou, fara sa vreau sa continui chestia asta. 

-Continua iubito, imi spune Harry in timp ce isi aseaza usor mainile peste spatele meu dezgolit.

-Iar dupa, am mers in camera lui Bryan pentru ca el obisnuieste sa isi bata joc de bine si am crezut ca mi-a stricat toate lucrurie din camera, doar ca sa imi faca o farsa, iar cand am ajuns in camera lui.. el era deja mort, exact in aceasi pozitie ca atunci cand l-am gasit pe bune, spun, ochii mei umezindu-se putin si asta doar pentru ca partea cu Harry trebuie sa ajunga si ea. Iar dupa te-am gasit pe tine in camera lui, aveai in mana un.. u-un cutit si era tot plin de sange si nici macar nu te cunosteam, habar nu aveam de ce naiba erai in casa mea, dupa ai spus ca vrei sa ma omori si pe mine si intr-un fel, dupa ce m-ai fugarit prin toata casa si la un moment dat mai prins si-

Harry m-a tras brusc spre pieptul sau, oprindu-mi cuvintele, imbratisandu-ma strans in timp ce eu lasam lacrimile sa curga in liniste peste obrajii mei. Oh Doamne, e asa de urat sa ma gandesc la asa ceva, e si mai ciudat sa ii spun tocmai lui Harry.

-Shh, nu mai plange, imi spune Harry bland in timp ce isi plimba mana usor prin parul meu, incercand sa ma relaxeze. Nu ti-as face asa ceva nicidoata, as fi in stare sa fac asa ceva doar ca nu cu tine iubito, niciodata.

Mi-am luat bratele de le pieptul meu pe care l-am lipit de al lui Harry, incolacindu-mi bratele in jurul gatului sau. Stiu ca nu mi-ar putea face mie asta, de asta stau acum cu el si nu fug.

Mi-am dus mana la ochii mei pe dupa gatul lui Harry, stergandu-mi lacrimile de la  ochi. Nici nu vad de ce plang, doar sunt bine acum, cu Harry.

Dupa mai mult de stat inbratele sale, Harry m-a impins usor in spate, inca find in imbratisare, pana cand m-a putea privi, fetele noastre find asa de apropriate. Harry mi-a oferit un mic zambet cald alaturi de privirea sa si mai calda inainte as isi lipeasca incet si usor buzele de ale mele.

Harry s-a dat usor in jos pana cand a ajuns din nou intins in patul meu, cu mine deaspra sa. Si-a luat o mana de pe mine pentru a trage patura alba cu care eram inveliti pana peste capeletel noastre, bagandu-ne pe amandoi intr-o mica bezna din cauza paturii. Harry s-a intors sub patura prin pat pana cand a ajuns el peste mine cu mainile sale peste soludirle melel.

-Iubito, pot sa te intreb ceva? ma intreaba Harry in timp ce stateam amandoi in continuare sub patura.

-Mhm, spun si dau din cap, sperand ca nu ma intreaba ceva legat de visul ala sau ceva legat de Bryan care este mort.

Dark RevengeUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum