Capitolul 12

80K 2.7K 602
                                    

Ora de algebra s-a terminat rapid iar eu inca eram nervoasa pe prostiile pe care Harry le poate face. Saracul Jack, acum ca stiu ca loviturile de pe fata lui sunt de la Harry ma face sa cred ca arata mai rau. Toata ora am stat si m-am uitat la el si vanatiaile de pe fata lui.

Am iesit pe hol cu el in urma mea si ne-am pornit spre dulapuri.

-Imi pare rau, ii zic in timp ce incercam sa patrundem in multimea de elevi de pe hol.

-E ok, zice si imi zambeste usor. Mie imi para rau ca te-am lasat la petrecere dar te-am cautat cu fetele si Logan in intrega casa si cand te sunam nu raspundeai.

-Nu, e ok, sincer, ii zic si ii ofer unul dintre zambetele mele mici.

-Dar totusi, unde ai fost? intreba si rade.

-Am adormit printr-o camera, ii zic si imi flutur mana prin aer.

-Ok, hai ca aici e dulapul meu dar ne vedem la masa, ok? ma intreba si se duce in dreptul unui dulap rosu.

-Sigru, ii spun si zambesc dupa care pornesc iar prin multime.

Imi pare asa de rau si de loviturile lui ca abia pot sa il privesc in ochi. Si stiu ca le are din cauza mea, chiar daca nu imi spune. Le are pentru ca Harry nu isi poate contrloa nervii. Scutur din cap si ajung si eu la dulapul meu. Jur, holurile astea ar trebuii sa fie mai mari sau poate unii elevi sa dispara din scoala. Stiu eu cativa care fac numai rau si sunt totali inutil.

Imi deschid usita dulapului si imi pun cartile pe verticala inauntru.

-Buna ingerule, aud o voce din spatele meu si niste maine care imi prind solduri de la spate.

M-am intors imediat si l-am infruntat pe Harry, si iar pieptul lui.

-Uite ce e, ii zic si ridic un deget in semn de amenintare spre el. Ai face bine sa ma lasi impace ca-

Harry inchide usa dulapului meu dintr-o singura miscare dupa care ma lipeste de dulapurile reci si se aseaza peste mine. Pieptul lui tare era acum peste al meu iar capul lui nu era nici la 3 centimetri de al meu. Privirea lui rece si intunecata era asupra mea iar mainile lui erau inca pe soldurile mele.

-Ce ai putea tu sa imi faci mie? ma intreaba soptind in urechea mea.

Respiratia lui fierbinte ma facut sa ma cutremur de placere iar mana lui drepta urca in sus pana pe spatele meu. Harry era asa de mare ca nimeni nu vedea cine era sub el si ma bucur pentru ca nu vreau ca cineva sa ma vada asa cu el, doamne, nici eu nu vreau sa ma vad asa cu el.

-Harry eu-

-Shhh, imi interupe cuvintele iar buzele lui moi si catifelate erau acum pe gatul meu.

Capul meu s-a lasat usor pe spate si am uitat complet de locul in care eram si de ce a facut Harry. La naiba, chestia asta se simtea asa de bine. Varful luimbii lui era calda pe pielea mea si micile cercuri pe care le crea ma facea sa ma simt si mai minunat. Mana lui dreapta era complet pe saptele meu si mi-a prins usor in degetel materialul bluzei mele. Mainile mele erau in lateralul lui strangand si eu usor bluza lui nagra. Buzele mele au ramas indreseschisa si am expirat adanc cand Harry a urcat mai sus pe gatul meu. A supt usor pielea iar un geamat mic mi-a parasit buzele.

-Harry.. oprestete, ii spun cu greu in timp ce buzele lui inca imi saruta gatul.

-Vrei sa ma opresc? ma intreaba soptind suav pe pielea mea. Pentru ca eu cred ca nu vrei.

Mi-am lipit complet capul de usa dulapului meu, placerea luandu-ma prea tare. Nu as putea sa ii spun sa ma lese, nu acum cand ma simt asa de bine cu buzele lui atingandu-mi pilea. Nu am mai simtit asa ceva in viata mea si inima imi batea prea puternic.

Dark RevengeUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum