Capitolul 6

93.9K 3.1K 1.2K
                                    

Capitolul 6

Harry's POV

-Harry, zice vocea enervanta a lui Lucas spre mine.

-Ce? intreb, nervos ca am fost scos din gandurile mele cu ea.

-Alege anul asta, nu jucam poker ca sa stai tu sa te gandesti la prostii, zice Lucas si se apleaca usor peste masa plina cu bani, droguri si carti, nu mai zic de frumusetea aia de arma.

Ii arunc o privire criminal iar el tace, fara sa mai zica ceva. Imi revin la jucatul cartilor dar la dracu', mintea mea este numai la ea. La corpul ala, atitudinea aia si privirea ei. Pielea ei fina de pe ceafa pe care am sarutat-o imi apare iar si iar si as vrea pot sa rup hainele de pe ea si sa scap si de chestia asta. Dar e grea de abordat, nu mi-a cazut la picioare pana acum si e doar de doua zile. E destul si am asteptat destul sa vina la mine dar tot ce face este sa imi arunce priviri asa cum fac eu. De ce nu vine la mine? Nu mi-a spus niciun cuvant idiot si asta ma infurie ca naiba. Am crezut ca am sa sar peste ea la ora aia idioata de sport. Pantalonii aia care se curbau minunat pe fundul ei perfect si maieul care arata mare parte din bustiera care ii tinea sanii pe care vroiam sa ii devorez. Am vazut si eu privirea Jessicai la sport pe noi asa cum a facut ea si nu imi place ca Jessica se baga in toate astea. Sa stea dracului departe si sa nu ii mai faca rau ei pentru ca as putea sa il pocnesc pe Zayn sa o puna sa stea la locul ei. 

-Harry! tipa iar Lucas.

-Ce dracu vrei omule? il intreb nervos dar imi reamintesc ca jucam poker asa ca fac urmatoarea miscare.

As da toate drogurile astea bune din fata mea numai ca sa pot sa o ating iar pe ea. Toti banii astia numai ca sa ii simt iar pielea aia fina ca matasea. De ce naiba nu ma vrea? Eu fac tot posibilul sa o atrag la mine din priviri, m-am prefacut interesat sa ma uit la exercitiu pe manualul ei de istorie numai ca sa ma aproprii de ea. Vreau doar sa i-o trag, sa ii i-au virginitatea din ea si dupa sa scap de chestia asta in care am intrat. Sa o adaug la lista si sa nu o mai bag in seama. Tot ce vreau e o noapte afurisita dar abia pot sa o fac sa imi spuna ceva. Tot ce face este sa se uite la mine, de ce nu alearga spre mine? De ce nu imi zambeste cand ii zambesc si eu ei? Dar trebuie sa recunosc ca ma excita cand se enerveaza. Doamne fereste, ce usoara o simteam la sport cand era pe spatele meu.

Nu las o pustoaica de 17 sa imi strice lucrurile. Daca maine nu ajunge sa vorbeasca cu mine, am sa o fac eu sa imi vorbeasca. 

Louis si restul baietilor se uitau confuji la mine si aproape ca le dadeam un pumn ca nu isi tin privirile spre cartile lor, drogurile astea sunt scumpe si rare, din alta tara, nu prea as avea chef sa le pierd mai ales ca ma nevoide de cateva din cauza fetei alea. Claier. Dupa ce am mai stat 5 minute pline am casitgat tot iar Louis si Niall au facut un zgomot iar Lucas si idiotii lui erau asa de nervosi ca ma faceau sa vreau sa ii impusc cu pistolul de la spatele blugilor mei. Ce e cu toti de sunt asa de colorati in ultima vreme? De cand cu fata asta Jessica ar treaba iar sa puna pe cineva jos dar nu o las eu pana cand nu termin cu ea, dupa care poate face ce vrea cu ea. Louis intinde pumnul si il lovesc de al lui, afisand un zambet victorios in timp ce ma ridic de pe scaunul mic si incomod de la masa de biliard plina cu droguri, bani si cecuri. 

Lucas isi tranteste scaunul si lasa toate bunurile astea pe masa, iesind nervos pe usa care duce spre parcarea abandonata de afara. 

 -Ce fraieri, spune Zayn si scutura din cap, punand banii intr-un sac.

-Daca nu stiu sa joace, zice Louis si Niall rade.

-Da, ca de asta pierd ei. Suntem noi grozavi cu privirile si sunt ei patetici si nu vad ca facem totul pe la spatele lor, zice Zayn.

Dark RevengeUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum