Capitolul 46

54.4K 1.6K 349
                                    

Ok, am reusit sa scriu si un alt capitol dar nu stiu daca voi posta si maine. Citire placuta! :)

________________________________

-Claire, vocea profesoarei de chimie ma face sa imi ridic imediat capul meu aplecat in timp ce mazgaleam numele lui Harry pe coperta cartii mele.

-Hmm? intreb rapid, simtind cum inima mea bate cu putere si rapid.

-Am intreabt daca sti raspunsul, intreaba profesoara, eu uitandu-ma prin clasa plina de elevi care se uita la mine.

-Ma scuzati, care era intreabare? intreb, cateva rasete auzindu-se de prin clasa.

Am auzit imediat clopotelul care ne anunta ca pauza a inceput, eu respirand usurata. Jur, nu stiu ce era cu mine si ma simt oribil. Nu mi s-a intamplat asta aproape niciodata, sa nu fiu atenta la ore, ma rog, de cand il cunosc pe Harry mi se tot intampla.

M-am ridicat din banca mea si mi-am tras manualele mele la piept, asteptand ca elevii care se baga in fata mea sa iasa pe usa clasei. Pe hol nu se aproprie de mine nimeni un metru iar aici in clasa, cand Harry nu se afla la ora asta, se baga toti in fata mea de parca nu as exista. Evident ca da.

-Claire, profesoara ma face sa imi intorc capul in timp ce sala mare de clasa s-a golit. Poti sa ramai cateva minute, te rog frumos.

-S-sigur, spun speriata si ma aproprii cu pasi nesiguri spre catedra la care profesoara in varsta de 43 de ani din fata mea se afla, parul ei brunet find prins intr-o coada la spate. S-a intamplat ceva?

Evident ca s-a intamplat ceva. Nu am fost atenta, din cauza ca eu sunt numai cu gandul la Harry, si zilele trecute nici nu mi-am facut o tema. Nu mi-am facut o tema. Asta chiar nu mi s-a mai intamplat mie nicidoata si e prea ciudat pentru mine, sa nu fiu eleva perfecta asa cum am fost pana acum.

-Da, spune profesoara si isi lasa pixul albastru din mana pe masa din fata ei. S-a intamplat ceva?

-Poftim? intreb si imi duc imediat mana la coltul cartii mele de chimie, carte care devine din ce in ce mai groasa pe timp ce ora de chimie nu mi se mai parea asa de fabuloasa ca la inceput, inainte sa il fi cunoscut pe Harry. Nu, sigur ca nu.

-Esti.. absenta la ore, intarzii foarte mult si nu esti atenta, eu cred ca s-a intamplat ceva. Este vorba despre tanarul Styles?

-Cum? Nu, mint si imi scutur capul in timp ce eram asa de bucuroasa ca usa clasei era inchisa si nu mai era nimeni in clasa, doar eu si profesoara.

-Am auzit despre el ca find suspect de.. crima si ca tu si el sunteti intr-o relatie, spune profesoara, lipindu-si spatele de spatarul scaunului.

Oh doamne, e prea ciudat sa vorbesc cu profesoara despre Harry pe care nu l-am mai vazut de ieri de cand am plecat de la hotel impreuna cu tatal meu. Imi este deja dor de el si sunt deja la prima ora de azi iar Harry nu a avut ora asta cu mine. Nici nu stiu daca este la scoala pentru ca am intarziat foarte tare astazi la ora asta asa ca nu am apucat sa vad. Trebuie neaparat sa vorbesc cu el, mai ales dupa ce tata ma facut sa ma simt asa de.. stupid dar are dreptate, ce voi face eu si cu Harry dupa liceu? Daca il iubesc asa de tare acum imi imaginez ca iubirea asta va creste iar eu daca vreau sa plec de aici, iar el nu, ce o sa facem? O sa ne despartim? Nu vreau asta dar nici sa nu plec la facultate nu vreau.

-Claire, vreau sa vorbesc cu tine despre concursul asta din Washington la chimie si ma gandeam sa te trimit pe tine, avand in vede ca esti cel mai bun elev, dar nu stiu daca pot face asta cu tine nefind atenta la orele mele si in general, spune profesoara, inima mea sarind usor in sus la cuvantul 'concurs'.

Mereu am mers la concursuri pe care mereu le-am castigat si nu am mai fost la unul inca de cand am venit la scoala asta. Ar si chiar super daca as merge, mai ales in Washington, oras pe care il ador asa de tare si in care am mai fost la diferite concursuri. Trebuie sa merg, plus ca asta ar arata bine in dosarul meu si ca as arata ca nu sunt eleva aia care intarzie si lipseste la ore.

Dark RevengeUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum