Capitolul 67

69.4K 1.6K 681
                                    

M-am uitat uimita la Harry, fara sa imi vina sa cred. M-am aplecat usor in fata pentru a trage usor aerul pe nas, asigurandu-ma ca am mirosit eu bine. Da, asa e, in camera era un miros de bautura de la ceilalti oameni dar mare parte din mirosul de alcool vine de la Harry care ma privea amuzat cu un ranjet pe fata sa, buzele sale find usor curbate in sus si foarte rosii.

-Harry, ce faci tu aici? intreb spre el, uitandu-ma la sticla aproape golita din mana lui.

De ce sunt asa de speriata si panicata? Oh da, poate pentru ca astazi am aflat cum e Harry cu adevarat cand bea prea mult? Asa cum e acum. Pare asa de beat si de ce naiba e Harry aici in casa lui Howell? Am crezut ca sta cu prietenii lui iar eu una, inca sunt in soc. Harry e beat, puteam sa vad pe fata lui cara arata cu adevarat ca e beat.

-Hey iubire, asta inseamna la tine, cum spuneai? Iesire in oras cu tatal tau? intreab el in timp ce face un pas stramb spre mine, mirosul de alcool find si mai puternic in jurul sau acum.

-Iar la tine asta inseamna ca "am o treaba cu baietii"? intreb spre el fara sa ii raspund lui la intrebare.

-Mhmm, ti-ai facut ceva la par? intreaba si ranjeste pe o parte in timp ce isi plimba mana prin parul meu, mana sa care mergea in directii strambe, avand in vedere ca era beat. Iubito, arati bine.

-Harry tu ai baut? intreb pentru a imi clarifica mie lucruri, chiar daca stiam asta deja.

-Mhm, parul tau miroase si frumos de asemnea, spune el fara sa imi bage in seama intrebare, luand o suvita din parul meu si ducandu-o deasupra buzelor sale pe post de "mustata". Cum arat ca pirat? Sau presedinte? Da, presedinte merge.

-Oh Doamne, esti beat, spun si imi scutur capul, uitandu-ma speriata la Harry dar speriata pentru el, nu pentru mine.

-Poate, poate nu, spune si chicoteste in timp ce imi lasa parul in pace. Da-mi un pupic.

-Harry inceteaza, ce cauti tu aici? intreb si ii imping mainile care erau inconjurat in jurul corpului meu, chiar daca avea in continuare sticla in mana sa.

-Vreau o maimuta, da, ce zici de o maimuta? intreaba el fara sa imi raspunda la intrebare, bagandu-ma pe mine intr-o confuzie si mai mare. Tu vrei o maimuta? As putea sa iti cumpar una de Craciun.

-Harry inceteaza, nu vreau nicio maimuta, unde iti este masina, hai sa mergem acasa, spun dar ma opresc din mers cand imi reamintesc ca am baut unul sau doua mici pahare de bere. Hai mai bine sa te duc sus sa te culci.

-Ce? Nu vreau sa dorm, lasa-ma, spune el in timp ce isi duce sticla la gura si merge pe langa mine cu pasi strambi, plimbandu-si mana pe marginea mesei pentru a se tine pe picioare.

Harry a mers spre coltul bucatarie, eu urmandu-l si uitandu-ma uimita la el cum era asa da de beat ca putea sa cada din picioare si daca mergea fara sa se tina de ceva. Harry s-a asezat in sezut pe jos in mijlocul bucatarie, unii dintre oameni salutandu-l care treceau pe langa el dar el fara sa ii bage de seama, in schimb tot ce facea era sa bea din sticla aia.

-Harry, ce tot faci? intreb cand ma uit la el cum sta pe jos si bea, eu mergand spre el dar raman in picioare in fata lui.

-Bine, tu? intreaba in timp ce isi da cu mana prin parul sau ciufulit si avea si el putin, foarte putin sclipici, la fel ca alti oameni pe care i-am vazut pe aici la petrecere.

-Harry, hai sa mergem, esti beat, spun dur spre el.

-Ba nu sunt, taci din gura, zice rapid inainte sa chicoteasca usor de parca ar fi un copil mic, fara motiv.

-Ah da? Cate degete ridic? intrbe si ridic in fata lui 3 degete.

-Uhh, ai niste degete tare, tare frumoase iubitooo, spune el fara sa imi raspunda cu adevarat la intrebare. Pot sa le ating?

Dark RevengeUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum