Dark Revenge

258K 4.4K 634
                                    

VOLUMUL I – Dark Revenge

VOLUMUL II – Wicked

Cartea e în curs de editare. 

Va rog, cine reciteste cartea, nu postati spoilere in comentarii. Multi cititori noi nu doresc sa citeasca spoilere, plus ca in momentul in care postati un spoiler distrugeti farmecul cartii la care am lucrat mult. Iar cititorii noi care cer spoilere in comentarii, nu faceti nici asta; daca doriti, puteti vorbi intr-un mesaj privat cu un alt cititor.

Citire plăcută. xx 


• • • 

PROLOG – I

Am simtit ceva tare lovindu-ma cu forta in stomac, facandu-ma sa scot un icnet de durere si sa imi deschid larg ochii. Mi-am presat mainile tremuratoare de stomacul meu acoperit de un material subtire, privirea mea plina de venin ridicandu-se spre figura inalta a barbatului. Mi-am indreptat capul spre marginea saltelei mizerabile peste care ma aflu intinsa de zile intregi, holbandu-ma la podeaua murdara inainte sa scuip pe gura micile pete de sange. Am privit cu ochii inlacrimati pentru cateva momente micile pete intunecate, folosindu-ma de varful limbii sa curat saliva si sangele care mi s-a adunat in coltul buzelor. 

Nu eram in stare sa imi ridic privirea dezgustata spre el. Vederea mea era adancita in ceata si drogurile din mine imi amorteau intregul corp, facandu-ma sa ma simt atat de rupta de realitate ca nici nu am realizat cat de tare imi tremura corpul.

-Ai face bine sa mananci, vocea barbatului era aspra si rece, sau am de gand sa mestec mancarea pentru tine si am sa ti-o scuip in gura. 

L-am urmarit aplecandu-se spre mine, corpul meu slabit tresarind imediat. A ranjit din placere si amuzament in timp ce a asezat tava din plastic langa salteaua mea. Am analizat cu dezgust pe chip farfuria din plastic in care se afla ceva de culoarea noroiului si frunzelor uscate de toamna, langa ea un pahar pe jumatate plin cu apa si o lingura din plastic. Din toate mancarurile pe care rare ori mi le ofereau, asta mirosea si parea ca cea mai neplacuta dintre toate. Am inghitit in sec ca sa imping greata inapoi in stomac si mi-am luat privirea de la tava cu mancare. 

-Ce, nu ti se pare destul de bun? Ai pretentii? Asta nu e un hotel de 5 stele, papusa, asa ca ai face bine sa mananc orice iti dau. Nu ne esti de folos daca esti moarta.

Stiu, asta e si ideea, mi-am dorit sa ii spun, dar buzele mele uscate au ramas bine presate una de alta.

Ochii mei erau intredeschisi, urmarindu-l printre ploapele mele grele cum ma analiza. Si-a muscat buza inferioara, de parca se abtinea sa nu ranjeasca. Am zarit din coltul ochiului mana sa larga si groasa aplecandu-se rapid spre mine. Mi-a dat o palma usoara care nu ar fi durut atat de tare daca nu as fi avut atat de multe rani pe chip. Palma lui aspra si calda a ramas presata de pielea mea iar unghiile lui s-au infipt in obrajii mei. Am icnit si mi-am smucit iute caupul intr-o parte, incercand sa ma eliberez de atingerea lui. I-am prins degetul mare intre dinti si am muscat cu forta.

-La dracu'! si-a indepartat mana de chipul si gura mea, frecandu-si degetul ranit cu mana sa libera. Curva dracului ce esti! Iti place sa musti, huh?

Mi-am inchis ochii, lasand un un zambet fantomatic sa mi se intinda pe buze.

L-am auzit maraind, enervat ca in ciuda situatiei in care ma aflam si al ranilor de pe chipul meu, inca eram in stare sa zambesc―era un zambesc acru si plin de venin, dar totusi un zambet. E adevarat ca ultimul lucru pe care mi-l doresc acum e sa fortez zambete pe chipul meu, dar as face orice daca as reusi sa ii enervez pe toti―pe el, pe ceilalti barbati care m-au atins, care m-au fortat in toate felurile si ranit. Un zambet e un pret mic pentru picatura marunta de satisfactie pe care o primesc atunci cand ii enervez macar putin.

Dark RevengeUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum